סאמאמםםםםם עצבנו אותי
פ פרוזה שובר הלבבות New member 22/8/02 #5 למה מחבוא? חחח מה קרה.... מי שיתחיל איתך אני אראה לו מה זה חחח
R RC קוקה קולה חחח New member 22/8/02 #4 הולם אותך ../images/Emo46.gif אצלי זה פעם בחצי דקה....הפרצוף הזה..חח מה קרה כפרה?
כ כוכבית 42 New member 22/8/02 #6 מי?? רק תגידי מי ואני הולכת.... לכאסח אותו (בתנאי שגובהו לא עולה על 160 ס"מ...)
מ מרי-לו New member 22/8/02 #7 זאת פקידת הבנק שאחראית על כל חשבון הבנק שלנו במשרד... אבל קיבלתי אישור מהבוס שלי להגיד לה שהיא פוסטמה ... אז אמרתי
זאת פקידת הבנק שאחראית על כל חשבון הבנק שלנו במשרד... אבל קיבלתי אישור מהבוס שלי להגיד לה שהיא פוסטמה ... אז אמרתי
א אופטימום New member 22/8/02 #8 יו איזה כיף לך חחחחחחח אני כל הזמן מתאפק, נראה לי שבגלל זה נתפס לי הצוואר חחחחחחח
נ נשית~37 New member 22/8/02 #13 יש מקום לכולם ../images/Emo9.gif למה תמיד אני מגיעה אחרי כל האקשן? דיון מעמיק היה כאן היום חחחחחחח
פ פרוזה שובר הלבבות New member 22/8/02 #14 אפילו סוער למדיי חחח אולי תסבירי ל לבנות שהכל בצחוק...תלמדי אותן לחייך כמוך ככה חיוך עם אהבה משוש הדדי חחח אה ממוש...טוב יללה זזתי אני בסכנין אם ירו בי אז תכיני הספד חחח
אפילו סוער למדיי חחח אולי תסבירי ל לבנות שהכל בצחוק...תלמדי אותן לחייך כמוך ככה חיוך עם אהבה משוש הדדי חחח אה ממוש...טוב יללה זזתי אני בסכנין אם ירו בי אז תכיני הספד חחח
מ מייקי עם תוספות New member 22/8/02 #17 לא תודה... אבל בשבילך אני אקרא איזה פרק בתהילים.... מחזיק לך אצבעות...