סאמאמאמאמק

סאמאמאמאמק

פעם ראשונה ב- 12 שנות חיי הדו גלגליים שאני מקבל קנס על חניית קטנוע על המדרכה....חחחחחח...לא יאומן, איפה הם מצפים שיחנו קטנועים? במקום רכבים? הגיון של רשות מוניציפלית...היכונו לכתבה ב- YNET חחחחחח

sahr12

New member
תעשה כמוני...לוקח תדו"ח..

ומעביר לרכב שלידי...ב70 אחוז מהמקרים הם משלמים בלי לקרוא מה כתוב... חחחחחחחחחחחח..הישראלי מסתכל רק על הסכום לא על הפרטים הקטנים כמו שם, מספר רכב.....חחחחחחחחחחחחח לי שילמו דו"ח של 360 ש"ח חנייה על אי תנועה.. בהזדמנות זו רציתי להודות לבעל מרצדס שחורה.. תודה חמוד. חחחחחחחחחח

yafit75

New member
יאאאאאא הפעם אני מאמינה שאתה דפוק!

סעררררררררררר אתה רוצה להגיד לי שכבר עשית את זה באמת???? אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחח עאלק תודה לבעל מרצדס שחורה,,,,, חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כולם באיזור קיבלו אותו קנס...חחחח

וזה די מוזר לקבל קנס על קטנוע, אין אפילו וישר לשים אותו חחחחחח אני עדיין בשוק....

sahr12

New member
שלם,שלם..אין לך אפילו משלימה..

שלם!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......

נראה לך ??

הגרוש של ידידה שלי הוא ראש מחלקת הפיקוח בעירייה, אני עובד עכשיו על שלום בית ביניהם...הם עוד יחזרו להיות ביחד חחחחחחח

sahr12

New member
אתה עושה שלום בית???חחחחח

יש יותר סיכוי שתהיו שלישיה מאשר הם יהיו זוג.....חחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
זה נשמע כמו דלת של מקלט...

תעשה שלום בית ותלך.....בלי עיניים וסיפורים...אני דואג לך.. חחחחחח..

סנדי32

New member
הלו הלו סערר אני הורגת אותך

אני בעלת המרצדס השחורה מזל שגילית לי עכשיו תשלם לי את הכסף מייד שמעתתתתתתתתת? אני לא צוחקת !!!

sahr12

New member
תוותרי מה ישששששששש....

אני מוכן לשטוף לך תרכב במקום הכסף..... אהלן ,באת מוקדם..:)

נשית~37

New member
מה אכפת לך הדוח...

העיקר האושר חחחח אז אל תבואי הא?

יווו.......

חחחח....אני גם קיבלתי אחד כזה ביום שישי ... אבל אני מחביאה אותם במשענת היד עד שהוא ,עושה ניקיון רכב <וזה קורה בשבת> לוקח ומשלם
...

למעלה