סאם & מקס

DOR2092

New member
סאם & מקס

http://j.nana10.co.il/Article/?ArticleID=522258&TypeID=1&sid=128 תורידו מפה את המשחק. את המשחק הראשון שיחררו חינם. אממ הצלחתי להכנס לבית הלבן , והצלחתי להעיף את שומר הראש , ואז גם העפתי לנשיא את הראש , או לפחות לבובה שלו >.< עכשיו ישלי לינקולן ענק מאבן ... הארנב התמודד מולו אבל אני תקוע.

Lady in red2

New member
גם אני פרסמתי את המשחק כאן ../images/Emo13.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1291&msgid=108548490 אבל עוד לא שיחקתי בו... בכל מקרה, יש כאן עמוד רמזים אם לא רוצים להרוס יותר מדי, ואחריו יש walkthrough אם בכל זאת מתקשים: http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/sam_and_max_almd.txt והנה עוד walkthrough ללא ספויילרים: http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/sam_and_max_almd_a.txt

DOR2092

New member
2 העמודים לא נמצאו

ד"א ישלך מסן? O_ם" יותר קל און ליין ..

Lady in red2

New member
מוזר... אז נסה מכאן

כאן יש את 2 הקישורים שהתכוונתי אליהם. אני לא כ"כ משתמשת במסן, וחוצמזה עוד לא יצא לי לשחק במשחק.

DOR2092

New member
אז תתחילי :] משחק נחמד מאד =]

והאנגלית שלי חלשה מאד , אולי תוכלי להגיד לי אם מוזכר שם לינקולן ענקי מאבן ומה עושים אחרי זה? :]

DOR2092

New member
אממ לאדע אני העפתי לנשיא שיש ליד השולחן

את הראש . ואז בא לינקולן ענקי מאבן. אני בערך איפה שהוא רשם לקחת פוסטר ומשהוא קסם .. רק שההוא עם הקסמים לא נותן לי קסם ..

Lady in red2

New member
לפי הפתרונות ../images/Emo58.gif

(ואני מקווה שהבנתי נכון את המקום שאתה נמצא) יש 2 פוסטרים באיזור המשרד - אחד בסמטה השמאלית והשני אחרי שאתה מבקש מיו בליס לעשות קסם והוא נעלם. עכשיו אתה צריך להשתמש בחרק על לינקולן (ORGANIC LISTENING DEVICE), לקחת אותו בחזרה וגם את הפלייר. אח"כ אתה חוזר חזרה דרך דלת הבית הלבן ולוקח את ה-PITHY CAMPAIGN SLOGANS. בחזרה לאיזור המשרד - לך לסיביל, תשתמש ב-LINCOLN CAMPAIGN FLYER עליה וצא. במשרד תשתמש בחרק על הטלפון, תתקשר לסיביל ותגיד: I, ABRAHAM LINCOLN, AM THAT MAN, then THIS IS A DATE THAT WILL BE REMEMBERED FOR CENTURIES, then I STAND HERE AT THE STEPS OF THE WHITE HOUSE, and THE TIME TO ACT IS NOW. המשכתי קצת מעבר אבל לא עד הסוף כדי לא להרוס. מקווה שזה עזר

DOR2092

New member
לקחתי גם תשלטים שהיו במשרד

ושמתי והוא קרא אותם , אבל אני לא מצליח לקחת אותם חזרה.

Lady in red2

New member
אתה רק צריך לקחת ../images/Emo58.gif

את ה-LINCOLN CAMPAIGN FLYER כדי להשתמש בו על סיביל. הפליירים נמצאים ליד הדוכן של לינקולן.

DOR2092

New member
נכון .. ואז הוא קורא אותם כן?

אז אחרי שהוא קרא אותם , אני לא מצליח לקחת אותם

Lady in red2

New member
כלומר, את ../images/Emo58.gif

הכרטיסיות שהוא קורא אלא את הפליירים. כדי להבהיר את העניין הקפתי בעיגול את הפליירים שצריך לקחת וסימנתי ב-X את הכרטיסיות שלא צריך לקחת.

DOR2092

New member
אוקי עשיתי והכל

והתקשרתי לסיביל ושמתי תחרק שידבר ובסוף האחוזים השתנו וחסר לי 1% כדי להשוות עם לינקולן. אבל לא הבנתי מה עושים עכשיו ..

Lady in red2

New member
אתה צריך שהסקרים יהיו לטובתך ../images/Emo58.gif

כך שמקס ייבחר להיות נשיא (
) המשפטים שצריך להתאים: Two wrongs don't make a right ל-WHERE DO YOU STAND ON RELIGION AND SCHOOLS? GIVE ME ALL YOU'VE GOT ל-LET'S TALK ABOUT THE ISSUES and HOW WOULD YOU DESCRIBE YOUR TAX PLAN? FREE HOME DELIVERY ל-HOW DO YOU PLAN TO SOLVE THE PROBLEM OF TOXIC WASTE?

DOR2092

New member
אוקי מקס הוא הנשיא

אבל סיביל לא נותנת לי את המכשיר ההוא , מה לעשות? [ והחלפתי את היום ל26 ונתתי לשומר ראש את הסרט האדום והעפתי אותו מהדלת WAR ]

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

יש לך עכשיו אפשרות לקבוע את התקציבים בספר שעל שולחן הנשיא. תעביר מהתקציב לסיביל - היא תצא לחופשה ותשאיר את המכשיר בחנות. קח אותו, לך לחנות של בוסקו ותשתמש בו על הנקניקיות. עכשיו חזור לבית הלבן והעבר מהתקציב לבוסקו - הוא ייתן לך את משקה האמת (וודקה
). חזור לבית הלבן ותן אותו לוויזר (הילד-מושל שצמא כל הזמן לסודה). כנס לחדר המלחמה ולך למחשב המציג את המטרות. בחר "מטרה הבאה" עד שאתה רואה את החנות של בוסקו - דרך המצלמה ניתן לראות את המכשיר שמסמן אותו כמטרה. צא מהמסך וחזור לחנות שלו. קח את המכשיר (הוא נקרא beacon) מתחת למצלמה בצד ימין. צא מהחנות וסע לרדוף אחרי לינקולן. זרוק על לינקולן את המכשיר וחזור לחדר המלחמה כדי לשגר עליו טיל. זהו
משחק חמוד, משעשע אבל לא קל, סיימתי אותו בעזרת הספויילרים.

למעלה