סאם מיוזיקר

סאם מיוזיקר

חתנו של דייב טראס כבר הוזכר כאן. הנה ניסיון בקובץ מידי להעלות ניגון מתקליט ישן שלו. תהנו

פראזניק!../images/Emo13.gif

אני צריך פו עזרה. מה המילים של המנגינה הזאת
שמעתי אותה כמה פעמים. אם מישו זוכר את המילים אני אשמח אם הוא יכתוב כאן

פראזניק

New member
שני הקבצים עובדים אצלך?

שני הקבצים עובדים אצליך, הרה"ג ר' בן אהרן שליט"א? טוב, צריך לבדוק לאיזה חלק במחשב צריך להרביץ

חיובי. שני הקבצים עובדים.

בדוק את ההגדרות של המדיה פלייר. ייתכן, ונשמט ה " v " מקבצי המידי.

אם תזדקק.

סדר הפעולות לתיקון. "כלים" "אפשרויות אינטרנט" "סוגי קבצים" "מידי" [לסמן v בריבוע המתאים] או "בחר הכל" apply o.k לסגור את המדיה פלייר ! לנסות לשמוע שנית את הקבצים. בהצלחה.

פראזניק

New member
לא

את השני הוא משמיע. רק את הראשון לא. והוא מריץ אותו אבל איני שומע שום צליל משום מה

בדוק שנית.

אם שמעת את הראשון, משמע התיקון תפס. אם לא סגרת את המדיה פלייר. יפעל התיקון, רק פעם אחת. בצע את התיקון שנית, נסה לשמוע את השני. כשלעצמי ממליץ לך. לבצע את תיקון ההגדרות, ולבצע ריסטארט, מבלי לשמוע ! כדי לקבע את התיקון. מקווה שיעזור.

פראזניק

New member
אי הבנה

המדיה פלייר שלי מוגדר מלכתחילה להשמיע קבצי מידי. הקובץ הראשון לא הצלחתי לשמוע, ואילו את השני כן. לא ביצעתי שום שינוי בהגדרות.

תרענן את ההגדרות ../images/Emo8.gif

גיב דאס א ביסעלע א שאקל. עשה גם ריסטארט, ליתר בטחון אחרי העדכון. אולי, לכל היותר, תעדכן את הגירסה שברשותך, או תחליף אותה. [הגירסה העדכנית היא גירסה 9]

פראזניק

New member
וכמובן

זו הגרסה שברשותי
אנסה תיכף לבדוק שוב את ההגדרות. תודה רבה, בכולופן

../images/Emo13.gif עיקר שכחתי, ר' איש.

האם שני הניגונים הללו פירושם, כי חזרתך לאיתנך ? אם כן , יישר כוח !

לרוב../images/Emo6.gif

ברגע שאני חוזר חאיתני,המחשב נהיה חולה:) אריאלה סידרה לי אותו. אני מקווה שעכשיו הכול יהיה בסדר

גם לי היתה הבעיה ופתרתי זאת

בהתחלה לא שמעתי את הקטע השני, כלומר הוא עלה אבל לא שמעתי אותו. מסתבר שאם מעלים את השני כאשר הראשון עדיין פועל לא ניתן לשמוע אותו. סגרתי את החלון הקודם והפעלתי את השני והכל היה בסדר. איש, אני לא מכיר את הקטע השני. הוא ברסלברי? הקטע הראשון של טאראס יפה מאוד
.

asaf2000

New member
תגובה

יש אצלי קבצי midi שהווינאמפ משמיע ויש כאלה שעולים רק במדיה פלייר.

asaf2000

New member
תגובה

יש אצלי קבצי midi שהווינאמפ משמיע ויש כאלה שעולים רק במדיה פלייר.

ora11

New member
שלום לכם חברים../images/Emo140.gif

אצלי הכל עובד שמעתי את שני הניגונים וכמובן נהנתי. תודה לך איש ותשלח לנו עוד הרבה ניגונים יפים. בברכה.

למעלה