סאלח טריף!!

עומרה

New member
סאלח טריף!!

מה בדיוק הקטע שלו? נשבר לי מהמושחת הזה ואימרותיו פרו האינתיפאדה!,ועוד הוא מייצג את מפלגת העבודה!! הוא צריך למצוא את עצמו לצד טיבי ושאר הנבלות!,זה שהוא דרוזי שהיה קצין בצה"ל לא הופך אותו לפרה קדושה!! חייבים להתלבש עליו ולהוציאו מהנוף הפוליטי ועדיף לכלא!!!!!!!

הרטוב

New member
סאלח טאריף מקומו בעבודה.

הוא בדיוק מייצג את מפלגת העבודה שזנתה שמאלה לרעות עם עדר זונות השמאל. אם כבר חייבים בבחירות הבאות להוציא את מפלגת העבודה מהנוף הפוליטי ובאותה ההזדמנות גם את הליכוד המושחת.

עין הרע

New member
גם את הליכוד וגם את העבודה??.......

ומי ישאר בדיוק? ש"ס? טיבי והזונות?,אולי מפלגה קיקיונית תלושה מהמציאות כמו שאתה מציע??

הרטוב

New member
זוכר מה היה באלג´יריה?

אתה חושב שעם ישראל יתן לטיבי לשלוט? אז יכנס הצבא ויתפוס את השלטון על מנת למנוע מהמפלגות הערביות שילטון. כל הדמוקרטיה הזאת מזוייפת. זאת דמוחראטה שליטת אילי הממון ומפלגות סקטור שהם מיעוט ברוב. מי מנהל היום את המדינה? העבודה הליכוד? הם בסך הכל חבורת פוליטיקאים מושחתים חותמת גומי של אליטות חרדיות ומסחריות שהופכות את הרוב לעבדים. הנכים שובתים רעב כבר שבועות ולאף אחד לא אכפת ממשלה אמיתית דמוקרטית הייתה תופסת את ההון השחור שלא מדווח למס ההכנסה והופכת את העניים למיליונרים. אם זאת דמוקרטיה אז אני מעדיף דיקטטורה. דיקטטור שיקח מהחזקים ויתן לחלשים.

הרטוב

New member
../images/Emo45.gif

אכן טוב דיקטטור אחד לעשיית סדר מאשר חבורת פוליטיקאים חותמות גומי מריונטת עלובות.

נו טוף

New member
תודה

כמי שחי בעולם קצת פחות ברור ומעט מורכב יותר משלכם (כנראה) תמיד חיפשתי את האמת של הצד השני בויכוח הפוליטי הישראלי, הרי, הימין הישראלי איננו פשיסטי הוא לא לה פן או היידר, ואפשר לשמוע את דעותיו ולהסכים איתו, אבל... לשמוע שני אנשים, כנראה מבוגרים, שידעים לקרוא ולכתוב, מדברים במדינה דמורקטית על שיאפתם לדיקטטור שיעיף את כל הפוליטיקאים הקטנים ויעשה סדר...., נו באמת, כבר שמענו את פעם (בגרמניה, בארגנטינה, באיטליה, בצ´ילה,...) זה אף פעם לא נגמר טוב, למעשה זה תמיד, אבל תמיד נגמר מאוד רע. אם נניח לרגע להיסטוריה, ולהיותה של הצעה זו דבילית עד כדי כך, שאין צורך אפילו להסביר למה. ברצוני לשאול אותכם שאלה (וכשתגמרו לקלל, תנסו לענות בבקשה) מי יבחר את הדיקטטור שלכם?דיקטטורים בד"כ בוחרים את עצמם, אחרי ששפכו דם רב בכיכרות עיר הבירה, ואם יבחר דיקטטור זה את עצמו, אולי יהיה זה מישהוא שאתם לא מסכימים איתו??? כי לתפקיד הדיקטטור נבחר זה שיש לצידו יותר טנקים, לא זה שלצידו יש יותר תומכים, או זה שיש לו יותר שכל בד"כ לאנשים שרוצים דיקטטור מגיע אחד כזה (והם הראשונים לסבול ממנו), לצערי, אני ואתם חיים באותה מדינה, ומאחר שאין לי כוונה ללכת לשום מקום כשתגיעו עם הדיקטטור שלכם לכבוש את הכנסת, אני אהיה כנראה על הטנק ממול, אז להתראות...

הרטוב

New member
בהחלט סביר שישפך דם

אם אידיוטים שכמוך יהיו על הטנק שממול אז ישפך דם. נו מה לעשות? בכל מקרה הדמוחארטה שלך שאתה כל כך סוגד לה מחסלת את מדינת ישראל. אם הדמוקרטיה שלך מאפשרת לחכים לשעבר לקרוא לחיילי צה"ל פושעים וקלגסים אז Screw Democracy. אם הדמוקרטיה שלך מאפשרת לטירור לטבוח ב500 אזרחים יהודים בשנה אחת אז Screw Democracy. אם הדמוקרטיה שלך מאפשרת לחברי כנסת להציע חוק שבו פגיעה בחיילי צה"ל היא פעולה לגיטימית של הטירור אז Screw Democracy. אם הדמוקרטיה שלך היא חבורת פוליטיקאים מושחתים ורקובים מריונטות של ארה"ב אז Screw Democracy. אם הדמוקרטיה שלך מאפשרת למפלגות סקטור וקבוצות כוח להשתלט על המדינה ולשלוט ברוב אז Screw Democracy. אם הדמוקרטיה שלך מאפשרת למיליון אזרחים לחיות מתחת לקו העוני בעוד אחרים מתעשרים על גב האומללים אז Screw Democracy. אצלך הדמוקרטיה היא מעל הכל ובמועל יד תצדיע לדמוקרטיה. זיג היל דמוקרסי ולעזאזל מדינת ישראל. אתה וחבריך הסמרטוטולנים ביחד עם הליכוד המזוייף הרסתם את המדינה הזאת. אצלי המדינה היא מעל הכל והדמוקרטיה רק במקום השני. אני מוכן להקריב מהחופש שלי ממנעמי החיים שלי למען המדינה ואתה הראשון שתברח מכאן.

נו טוף

New member
נו נו...

1. צר לי לאכזב אותך, אני לא הולך לשום מקום, יחד איתי לא הולכים גם שאר האנשים שרובם תומכים בדמוקרטיה שאתה כ"כ מזלזל בה ורבים מהם יהיו מוכנים לההרג עבורה, מוזר כמה מהר אתה מוכן לשפוך דם יהודי. 2. המדינה מעל הכל.... שמעתי כבר מישהו אומר את זה, נדמה שהוא היה גרמני נמוך עם שפם, אתה זוכר אולי איך קראו לו? (לא רציתי לקרוא לך בשם או משהו כזה רק לנסות להזכיר לאן מובילה התפישה לפיה המדינה היא מעל הכל). 3. חלק מהבעיות שהעלתה לגיטמיות היפה בדמוקרטיה ("סמרטוטית" ככל שתיהיה) היא שפתוחה בפניך האפשרות להצביע על כשלים, ויתרה מזאת פתוחה בפניך גם האפשרות להבחר ולשנות את המצב, אבל, בשביל הדברים האלה צריך יכולת וסבלנות, שני מוצרים שכנראה אינם בנמצא אצלך. אגב, נסה למצוא דיקטטורה אחת בה מיעוט לא שולט על, נסה למצוא דיקטטורה אחת בה פער ההכנסה בין המיעוט השולט לבין הרוב הוא גבוהה בהרבה מכל מדינה דמוקרטית, נסה למצוא דיקטטורה אחת בה אזרחי המדינה אינם מוצאים להורג (נכון לא תמיד ע"י אירגוני טרור חיצוניים, כנראה שאתה מעדיף 500 הרוגים בשנה מטעם המדינה)וכן, נסה למצוא מדינה אחת שאינה שרה היום לצלילי החליל האמריקאי... ***כל הנאמר כל לא נאמר מתוך כוונה לפגוע אישית***

pilovich shahaf

New member
שים לב- אני מדבר על ריאורגניציה..../images/Emo104.gif

במבחינה דמוקרטית....שהדמוקרטיה תבחר את "הדיקטטור"....ואתה מדבר בטנקים וכיוצ"ב ובמקום שאתה תצטרף או לפחות תתן לדמוקרטיה מסוג אחר להוכיח את עצמה, אתה כבר שם מקלות בגלגלים, כניראה או שלא הסברתי את עצמי טוב, או שאתה לא הבנת
...או- {לא רוצה להבין....שלמדנו את משחק הדמוקרטיה שאתה וכמוך המצאתם אותה....}.... "המדיניות והשיטה"
מבחן התוצאה. פ"ש.

נו טוף

New member
צודק

צודק כנראה שלא הבנתי, אני תומך ב 100% בשינויים בשיטה שיובילו לתפקוד טוב יותר של הממשל, כל עוד פעם ב 4 (או יותר) שנים אני אוכל לבחור, וכל עוד אני (ואתה, וכל אזרח אחר במדינה) נוכל להביע את דעתנו באופן חופשי, וכל עוד כל אזרחי המדינה יהיו שווים בפני החוק ויזכו למשפט הוגן (מצב שהייתי שמח לו היה מתקיים היום. תודה על הקרדיט לצערי אירתי ב 2000 שנה בערך בכדאי להמציא את הדמוקרטיה, אבל נעים לחשוב שאתה מייחס לי יכולות כאלה(

ראובן10

New member
יש לו גם דרישות-קרואנים לרפיח

עוד אידיוט בחסות הכנסת, לא קרואנים קברים

PsYcHo-BoY

New member
למה אידיוט?! הוא צודק!

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית לא?? לכל אדם ואדם יש חופש ביטוי... אז תעשו לי טובה - תשתקו. אתם סתם מזיינים את השכל עם כל הערות המטומטמות שלכם. וזה לא שאני לא מצדיק את פעולת צה"ל , אבל יחד עם זאת אני מצדיק את פעולת צה"ל ברפיח רק בתנאי שצה"ל דובר אמת - והיה ירי ממושך מהבית על החיילים- במצב כזה אין לוותר. אבל אם זה מצורת נקמה אז חבל... מאוד חבל, ורצוי מאוד לגנות את פעולה זאת. קצת צ-ד-ק לא יזיק לנו (ולממשלה)!

למעלה