תודה
כמי שחי בעולם קצת פחות ברור ומעט מורכב יותר משלכם (כנראה) תמיד חיפשתי את האמת של הצד השני בויכוח הפוליטי הישראלי, הרי, הימין הישראלי איננו פשיסטי הוא לא לה פן או היידר, ואפשר לשמוע את דעותיו ולהסכים איתו, אבל... לשמוע שני אנשים, כנראה מבוגרים, שידעים לקרוא ולכתוב, מדברים במדינה דמורקטית על שיאפתם לדיקטטור שיעיף את כל הפוליטיקאים הקטנים ויעשה סדר...., נו באמת, כבר שמענו את פעם (בגרמניה, בארגנטינה, באיטליה, בצ´ילה,...) זה אף פעם לא נגמר טוב, למעשה זה תמיד, אבל תמיד נגמר מאוד רע. אם נניח לרגע להיסטוריה, ולהיותה של הצעה זו דבילית עד כדי כך, שאין צורך אפילו להסביר למה. ברצוני לשאול אותכם שאלה (וכשתגמרו לקלל, תנסו לענות בבקשה) מי יבחר את הדיקטטור שלכם?דיקטטורים בד"כ בוחרים את עצמם, אחרי ששפכו דם רב בכיכרות עיר הבירה, ואם יבחר דיקטטור זה את עצמו, אולי יהיה זה מישהוא שאתם לא מסכימים איתו??? כי לתפקיד הדיקטטור נבחר זה שיש לצידו יותר טנקים, לא זה שלצידו יש יותר תומכים, או זה שיש לו יותר שכל בד"כ לאנשים שרוצים דיקטטור מגיע אחד כזה (והם הראשונים לסבול ממנו), לצערי, אני ואתם חיים באותה מדינה, ומאחר שאין לי כוונה ללכת לשום מקום כשתגיעו עם הדיקטטור שלכם לכבוש את הכנסת, אני אהיה כנראה על הטנק ממול, אז להתראות...