אני לא יודעת לגבי ערעורסאלד-קרני
מהו ההבדל בין המבחן של מכון סאלד לבין מבחן חוזר (לאחר ערעור) של מכון קרני? מדוע נבחרו שני גורמים שונים לערוך נמבחנים? האם משהו השווה אי פעם בין המבחנים הללו?
ומה ההבדל בפועל בין המבחנים?
למיטב ידיעתיומה ההבדל בפועל בין המבחנים?
לפי הבחן את עצמך באתר...למיטב ידיעתי
האבחונים לפרוייקטים למחוננים נעשים אך ורק על ידי מכון סאלד. יש עיריות ומועצות מקומיות שמבצאים איתור מוכשרים לחוגים באמצעות מבחנים של מכון קרני. לגבי ההבדלים בין המבחנים - אין לי מושג.
אני הבנתילמיטב ידיעתי
האבחונים לפרוייקטים למחוננים נעשים אך ורק על ידי מכון סאלד. יש עיריות ומועצות מקומיות שמבצאים איתור מוכשרים לחוגים באמצעות מבחנים של מכון קרני. לגבי ההבדלים בין המבחנים - אין לי מושג.
קודם כל תודה
באיזה חוגים מדובר?למיטב ידיעתי
השאלה לבזזזזזבאיזה חוגים מדובר?
האם זה גם לילדי גן? מי מפנה הגננת? אני גרה בראשל"צ אגב משהו יודע מה יש שם לילדי גן?
תשובה מראשונית שברירהבאיזה חוגים מדובר?
האם זה גם לילדי גן? מי מפנה הגננת? אני גרה בראשל"צ אגב משהו יודע מה יש שם לילדי גן?
אה ... אבל ...תשובה מראשונית שברירה
אולי תמצאי מסגרות פרטיות (מהעדר תקציב את זה לא ביררתי), אבל העירייה מסרבת לתת משהו נפרד או מיוחד למחוננים (לפחות לפני שהם בגיל מתאים למרכז רון ורדי שגם הוא הוקם הודת ליוזמתה הפרטית של רחל אשל הנפלאה)
מה זאת אומרתאה ... אבל ...
העירייה מכירה בכך שרמת הגנים בעיר שונה, וההצעה היחידה היא שאם בטרום חובה הגננת תאשר שמדובר בילד חריג, לחובה ניתן יהיה לרשום אותו לגן ברמה יותר גבוהה שנמצא מחוץ לאזור הרישום שלו. אבל עדיין מדובר בגן, מה שלרוב איננו עונה על הדרישות
תלוי בהרבה גורמיםמה זאת אומרת
רמת הגנים שונה? איך אני אדע אם הגן שלו מספיק טוב?
התכוונתי לחוגי העשרהבאיזה חוגים מדובר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.