סאלאמאת

פינגו

New member
סאלאמאת

אני משתתף בכמה פורומים בתפוז (ביניהם: חופש, נוער מרצ, תנועת מולדת), וניסיתי להשתתף גם בפורום הזה, אבל אני מרים ידיים... לא בגלל שהטיעונים שמוצגים כאן הם משכנעים להפליא ואני נותר חסר מילים מולם, אלא דווקא ההפך... ההודעות כאן רצות מהר, וזה בלתי אפשרי לנהל שיח משמעותי. הודעות רבות כאן הן לאומניות ופשיסטיות להדהים. המתלהמים יועילו בטובם להישאר ולחסוך מאיתנו את להגיהם... הרציניים מוזמנים לפורומים אחרים. תגובות צפויות שאתם יכולים לחסוך מעצמכם: פחות שמאלני אחד יותר טוב ברוך שפטרנו .... 3.

פינגו-אל תברח מן המערכה

אני מסכים איתך, שקשה כאן בקרב המתלהמים רוויי השנאה. אבל אל לנו להשאיר את הפורום "חשוף" לדעותיהם. חייבים מדי פעם להגיב על דברים חריגים בשפלותם, על מנת שדברי אנוש יקבלו בטוי גם כן.

הגנוב

New member
עזוב אותו הוא מרים ידיים

כי הוא לא מסוגל להתמודד מול דעות שונות ממנו. הוא בורח !!! סמרטוטולנים תמיד בורחים,תמיד מתקפלים,אל מול הקושי הקטן ביותר הם במכנסיים משתינים. לכן אותך אני אוהב כי אתה לא מוותר אתה תמיד מקטר. יישר כוח דן השאר נאמן למשנתך רק מה? חסוף מאיתנו את צדקנותך.

רובל

New member
לבעלי קיבה קשה

הויכוחים בפורום הזה הם לבעלי קיבה קשה מכיוון שיש כאן גרעין קשה של אנשים שקוראים להם אנשי ימין אבל הם יותר סוג של ערפדים צמאי דם בעיקר של כאלה שיש להם דעות שונות(משמאל) מחרפים מגדפים ומאיימים. היום אפשר לזהות חלק מאנשים שקוראים לעצמם ימין לפי הסגנון הזה שאנחנו קראנו לו בארצות אחרות פאשיזים מלא התלהמות ושנאה לבעלי דעות אחרות ובעיקר לבני ישמעל. לו זבוטיסקי אבי תורת הימין היה נתקל בתופעות האלו היה מתהפך אלף פעם בקברו והיה הופך לאיש שמאל קיצוני.

הגנוב

New member
נו תסתכל על עצמך ותראה !!

ערפדים צמאי דם פאשיסטים. ואתה חושב שאתה יותר טוב? יותר נאור? ובכלל חשבתי שברחת. רוץ ילד רוץ ותסתתר תחת הסינר החמים של אמא.

רובל

New member
אל תפגע גנוב לא התכוונתי אליך

אתה הרי הומניסט מתון ובכלל אין אצלך אפליות-אתה שונא את כולם: חרדים- שמאלנים- ערבים -עובדים זרים -ימנים מתונים-אם שכחתי מישהו, תזכיר לי?

הגנוב

New member
לא שונא מתעב הגדרה נכונה.

חרדים אנטי ציוניים שאינם מקבלים את חוקי המדינה ואם רק יתאפשר להם יהפכו את ישראל למדינת הלכה. שמאלנים אין לי בעייה עם שמאלנים אלא שיש לי בעייה עם שמאלנים פסיכים ששכחו את אידאולוגית השמאל החברתית והפנו עורף לציונות במסווה של פוסט ציונות והפכו ליחצני טירוריסטים. ערבים ישראלים שקוראים לעצמם פלשתינים ואינם מכבדים את ריבונות העם היהודי בארץ ישראל. ועובדים זרים תורמים לפחות 50% מבעיית האבטלה בישראל. אין לי שום דבר נגד עובדים זרים אלא נגד מי שהכניס אותם לפה.

תתחיל לאהוב-יהיה לך טוב

איך אתה יכולת להעביר את ימיך בשנאה (תעוב) תהומית. תפסיק לכעוס כל היום-זה לא טוב לבריאות, תתחיל לאהוב, להסתכל על הצדדים היפים בחיים. מה יש לך נגד חרדים - הם מקבלים על פי חוק כל מה שהם רוצים. תתתבוא בטרוניה אל הנותנים - קשה לך כי הם מקבלים מימין ומשמאל גם יחד וככה הם מתקדמים מעלה מעלה. כל גוף "נלחם" עבור עקרונותיו והחרדים גם מגיעים להישגים. אתה צודק שבישראל זנחו כולם את הבעיות החברתיות, זה אינו נגע של השמאל בלבד, כולם מתרכזים בבעיות הבטחוניות - זה ימשיך כך עד שיוקלו בעיות הבטחון. ניתן להשיג הרבה בהסדר עם הפלסטינאים - אבל בשביל זה דרוש אומץ להפסיק עם הכיבוש. כל עוד אנו חפצים להיות עם כובש לשלוט על כל שטח ארץ ישראל המערבית ולהפוך בעוד דור למיעוט השולט באמצעות חוקים דרקוניים, לא נגיע למטרה הנכספת והנושאים החברתיים יעמיקו ויחמירו. כל עוד אתה ושכמותך מגדירים דעות כאלו כפוסט ציוניות ואת האנשים הדוגלים בהן ליחצני טירוריסטים ולא תפנים שזוהי זוהי הציונות האמיתית וכל מה שחפצים אנו הוא למען מדינת ישראל ולטובתה בלבד, ללא כל שיקולים זרים, לא יגיע השלום והבטחון המיוחל. באשר לערבים אזרחי ישראל, כבר התדיינו על זאת רבות ולא ארחיב - אנחנו (כל הממשלות) הרחקנו אותם מאיתנו וגרמנו להם להרגיש זרים בארץ מולדתם. הפלינו אותם ולא שיתפנו אותם במוסדות השלטוניים. מה הפלא שהם מנסים לרעות בשדות זרים ? נקרבם אלינו ויחסם ישתנה. אחרון אחרון העובדים הזרים - כשבני עמנו יהיו מוכנים לעבוד בעבודות כפיים הבעיה תפתר. זה אינו בעיה של תחרות על בסיס של רמת שכר - אין כאן כלל תחרות. ישראלים (יהודים וערבים כאחד) אינם מוכנים לעבוד בחקלאות, בבנין ובעבודות כפיים הנחשבות כבזויות בעניהם. הצורך בהבאת עובדים זרים הוא כורך המציאות הזאת, שגם היא נגרמה בעקבות הניצחון המזהיר במלחמת ששת הימים לאחריו היהודים הפכו מעובדים למעבידים ושכחו עבודת כפיים מה היא.

אד

New member
רובל-שכחת משהו-שינאה עצמית../images/Emo53.gif

רגשי נחיתות,מודעות עצמית נמוכה,שינאה עצמית,הלקאה עצמית,סגפנות ופחד,פחד נורא מהטוב,מדברים חיוביים,משלום ואהבה שמרפאת את כל הרוע. אהבת חינם התשובה. שלום וחופש לכולם

הגנוב

New member
נו אז אנחנו עכשיו במתקפה פסיכולוגית

פסיכולוגים בגרוש שלי. חיסכו מעצמכם את האנליזות אתם לא מכירים אותי בכלל. אני יודע שאני מוציא אתכם מהכלים אני יודע שאני מרגיז אתכם מספר לכם על עצמכם אבל חברה קצת פרופורציה לא תזיק. דרך אגב בשביל זה אני פה. יש מלחמה על דעות על דרך על דרך מחשבה. קבלו את זה כמו גברים ולא כמו בכיינים מה זה אתם ישר מתמוטטים ועוברים להתקפות חסרות רסן. נהפוך הוא אתם בעצם ההתיחסות שלכם לגופו של הכותב אתם מנציחים את העליבות שלכם את הנחיתות שלכם. עוד מעט תהפכו אותי למפלצת. יש בעולם אנשים שלא חושבים כמוכם מה לעשות? אבל אתם הס מלהזכיר אתם החכמים הנאורים אתם בסך הכל אנשים פשוטים ומאמינים אל תעשו לעצמכם בושות ותתקפו אדם שאינכם מכירים כלל וכלל. אתם הולכים לערבים בפרחים ובאהבה כבר עשרים שנה והם מחזירים לכם בפצצות וכדורים ומלחמה אתם פסיכים שלי מזוכיסטים לא קטנים. הכותב מתכוון לשני "הנחמדים" מסייה רובל והרלוונטי.

רובל

New member
שיעור בהיסטוריה ובסוציולוגיה../images/Emo132.gif

מכיון שאני לא מומחה בתחומים האלה לא אני זה שילמד אותך אבל הסכסוך הנוכחי עם הפלשתינאים מתמשך כבר יותר ממאה שנה ואם תתעמק במהלך הסכסוך חטפנו לא מעט מכות אבל הצד הסובל והמנוצח(בינתיים ואני מקווה שכך ימשך ) הם הערבים-אבל זה צד אחד של הסיפור(הצד החשוב ) אבל אם יום אחד אתה תרגיז את השכן שלך במגרש החניה בחוף הים או סתם על הכביש והוא יתפוס עליך עצבים הוא יחליט לחסל אותך. במשפט הוא יגיד שאתה בכלל בחור נחמד ושהוא אוהב אותך אבל מה הוא תפס עצבים בגלל מה שקורה במדינה(ערבים-שמאלנים -חרדים-פועלים זרים) וזה מה שקורה עכשיו כל הסכסוכים שלנו עם הערבים מחלחלים עמוק לחברה ובגלל זה אנחנו חברה עצבנית מאד תוקפנית ונוטה לאלימות-אתה רואה הכל בגלל ה... אז תשמור על עצמך ואל תרגיז את השכן שלך כי הוא מובטל(יכול להיות)כי הוא יכול לתפוס מהזה עצבים!

רלוונטי

New member
ולמי שממש מעונין...(למה?)

מעניין לראות הגבה על מה זה היה... מבחינתי לפחות... אני גובה הרבה יותר מכמה גרושים לעזור לשכמותך.

למעלה