סאישיו קי דו מה זה

shihan

New member
מפגש מועדונים בפרי פייט

מי שנמצא קרוב לאיזור הצפון ומעוניין במפגש ידידות שאולי יוביל לתחרויות בתחום הFREE FIGHT מוזמן ליצור קשר עם דני חזן או לענות ל SHIHAN הרעיון הוא להמשיך ולפתח את התחום שבו אנו בצפון עוסקים כבר 12 שנה מלבד השוטוקאן והקובודו. במפגש מעין זה נוכל לעבור על המרכיבים השונים בקרקע - ג´ודו, סאמבו ועוד וכמובן לשלב את עבודת הקיק בוקס והקראטה. אפשר גם להתקשר 053890237

היי איפה זה יתקיים??

יש לי אח בן 20 שהוא רוצה להצטרף לפרי פייט. אחרי שראינו את הקרבות האלה בתחרויות שרענן טל אירגן, ואחרי שראינו את האולטימיט פייטינג זה נשמע ונראה מה זה מגניב! האם יש לכם מכון באיזור המרכז? משהו כמו הרצליה,רעננה? אח שלי מחפש את המכון של פרייאנטה, מכירים?

j i m m y

New member
אחי.. מה זה מגניב ?! זה נשמע מתלהב.

אממ אחי אני מצטער לקלקל לך, אבל האולטימיט פייטינג הוא כולו כמעט רק ג´יוג´יטסו ובעיקר ג´יוג´יטסו ברזילאי. אל תתלהב/אל תערבב. לצערינו הרב ג´יוג´יטסו אפשר ללמוד רק ברמת גן. יש בית ספר לג´יו ג´יטסו ברזילאי בדיזנגוף, יש אימונים כל שבת בבוקר. המדריך הוא רוסי והטלפון הוא 054-923099. ושוב, אני מזכיר , הUFC מורכב 85 אחוז מג´יוג´יטסו.

shihan

New member
לא רק ג´ו גיטסו

נכון ג´יו ג´יטסו היא שיטה דיי דומיננטית באולטימייט אבל הדומיננטיות הזו מתבטאת רק באחוז קטן מאוד של לוחמים. שאר הלוחמים באים מרקע שונה וכמובן נתקלים בבעיה רצינית בזירה. יחד עם זאת לוחם טוב בעל רגליים חזקות וזריזות ועמידות ספיגה טובה יוכל עם קצת ידע בקרקע לא להגיע לשם ולהשתלט על יריבו גם בעמידה מה שכבר הוכח לא פעם. אינני מזלזל בג´יו ג´יטסו אך אני ממליץ לך בחום לנסות את החוויה של הקומבאט סאמבו והג´ודו המסורתי , יחד עם קראטה וקיק בוקסינג, בקיצור נסה את הסאישיו קי דו ותגלה עולם חדש ומפתיע. אחי, מי שחזק בג´יו גיטסו או בג´ודו או סאמבו יש לו יתרון בסופו של דבר אך מי שחזק בהם וגם יודע טוב להילחם בעמידה , מה יותר טוב?.

GorenY

New member
ביטוח ואחריות

דני שלום רב, ברצוני לדעת האם המשתתפים מבוטחים על ידי המזמין כנדרש בחוק הספורט, והאם לאדם שעוסק באומנות מסורתית בטיחותי להשתתף ?

shihan

New member
כן בהחלט

שלום גורן ראשית אין המפגש אמור להיות תחרות דמים, אלה החלפת רשמים מקצועיים ואימון ידידותי על בסיס של למידה הדדית והעשרת הידע באומנויות לחימה. בכל מקרה אורחי כמו גם תלמידי בהחלט מבוטחים. כמי שעוסק בנוסף לשיטת הסאישיו קי דו {אולטימייט} גם בשוטוקאן כבר 27 שנים , האמן לי יש מה לראות וכמובן גם מה לקבל במפגש נחמד שכזה על כל מקרה זהו הפלא´ שלי 053890237 אשמח לקשר ושיתוף פעולה.

shihan

New member
סאישיו קי דו מה זה

בהמשך לנושא הפרי פייט סאישיו קי דו היא שיטה וורסאטילית המאגדת בתוכה מס´ אומנויות לחימה. לא עוד שיטה של מיקס פייטינג אלה שיטה בה הרעיון הכללי הוא למעשה חוסר השיטה אלה בעיקר הדרך והמטרה. בסאישיו קי דו התלמיד לומד ג´ודו מהבסיס ועד השחורה, במקביל גם קראטה וסאמבו וקיק בוקסינג. הרציניים שבחבורה מתאמנים לפחות ארבע פעמים בשבוע עם דגש על כל השיטות ברמה הבסיסית והלאה. הרעיון המרכזי הוא להיות כשיר לכל זירה בכל שיטת לחימה אך גם לשמור על האומנות ושורשיה. יפה לא פחות היא התרגולת המיוחדת והחימום שלפני אימוני הסאישיו קי דו. אומנות אמיתית בעלת אתגר אישי לכל אדם העוסק בה.

למעלה