סאיאן בארץ!!!!!! טרפת!!!

dweck2k

New member
כמובן שיש את KLR

שזה אלבום מעולה. אני פחות התחברתי לחדש שלהם, שברח לי השם שלו. חוץ מזה באלבום של RZA: The World According To RZA הם משתתפים גם כן. דוויק

Nechi Nech

New member
אינני מאמין!!!

חולה עליהם שניםם סלאסי איי חדשות מצויינות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skretch

New member
נחמד שמביאים לארץ הרכבים פחות

מוכרים, אבל הרכב כמו סייאן זה די מוזר לדעתי...אנשים בטוח יבואו, השאלה כמה? בכל מקרה - כל הכבוד על היוזמה, ואני מאוד מקווה שאני אוכל להגיע, ושהמחיר יהיה סביר! אני מאוד אשמח לראות הופעת היפ הופ של הרכב שמופיעה על במות ברחבי העולם
ועם מזל כמו שלי, כשאני מתגייס ב13 למרץ, ההופעה תהיה כמה ימים אח''כ

DoubleD

New member
זאת בהחלט הופעה

ששווה להרגיש אותה. אני שם ולא איכפת לי כמה זה עולה, זה ירד מהמענק :)

XkoalaX

New member
../images/Emo13.gif

ראיתי אותם בניו יורק ובהחלט לא אתנגד לראות אותם שוב.

DoubleD

New member
../images/Emo6.gif

חפש"ש וכאלה.. החיים יפים ואני אהיה שם גם אם זה רק בשביל לשמוע אותם צורחים דנהההה :) מה איתך זנזונת ? :p

Peach on rocks

New member
פחחח וואי דו יו ט'ינק???

למה מי את בכלל? מה הם חברים שלך? צאי מהסרט שלך ילדה :] אני אזרחית בייבע! כבר חודש. חזרתי לחיים הנורמלים! ופסיכומטרי זה נוראי. באמת. בינינו, אינקיובאס יותר מעניין.

אחת ההופעות הטובות בעולם!!!

הייתי בהופעה שלהם בברצלונה לפני 3 חודשים והם פשוט העיפו קהל של 15 אלף משוגעים לשמים! פשוט לא ייאמן...הופעה ששווה באמת כל מחיר למרות שבברצלונה ההופעה היתה בחינם כחלק מפסטיבל לתושבי העיר (מתי כזה דבר יקרה כאן?!)

Da Judge

New member
סה לה דארקנס!

לה דיוידי! ראיתי את זה אתמול ופשוט השתגעתי. שם.

sgold666

New member
נשמע טוב

אבל כרגיל, אי אפשר לדעת. ויש גם תעניין של הכסף, אבל אחלה יוזמה.

למעלה