סאטיןןן

נ ט ע 9 1

New member
סאטיןןן

יש ציונים באתר המרכז הארצי.. לא קיבלתי משהו..(פחות צהיון הקודם..) אבל בקטנה..!

נ ט ע 9 1

New member
לא משהו=526

בקודם קיבלתי 555 (הבאתי באיזה שירשור צילום, כי גם 'אדם אוהב וחושב' קיבל אותו ציון, אז שתיראו שזה באמת ככה.) ויצאתי בבכי מהבחינה... בנוכחי יצאתי בתחושה טובה וקיבלתי ת'ציון הנ"ל.. קיצר אין קשר בין הציון לבין היכולות.. בהתחלה כשאנשים אמרו לי ש'זה לא משקף' חשבתי שזה מין תירוץ עלוב למי שלא ממש הולך לו בבחינה הזו.. אבלל..!!! למרבה הפלא, הגעתי לאותה המסקנה בדיוק.. ל-א- מ-ש-ק-ף= בחינה פסיכומטרית.. איך ייתכן שאני יוצאת בתחושה כזו שלילית מהבחינה הקודמת ובוכה(מיד כשאני יוצאת מהבחינה) ובסוף מקבלת 555 ובפעם השניה, הבחינה נתנה הרגשה טובה של 600+ ולמרות זאת קיבלתי פחות מההרגשה הנוראית ההיא... קיצר, מה זה?.. בחיים שלי לא היו לי כאלה הבדלים בציפיות..,אני כבר אחרי תיכון, זה לא שזה המבחן הראשון שלי בחיים, לפעמים טועים בתחושות, אבל.. עד כדי כך???... אולי אם הייתי פורצת בבכי ורוצה להתאבד אחרי הנוכחית, אולי הייתי מקבלת 700.. מסתבר שהתוצאות באות ביחס הפוך לגמרי מהצפיות..(ואני לא הראשונה שאומרת זאת..)

free soul

New member
555?

חמסה חמסה חמסה

סיפור קטן בשבילך...

יום אחד ניגש אלי מישהו ואומר לי "לחבר שלי היה רשום על הטופס 230 איך הוא מחשב את הציון?" הבעיה היא בבחינות הללו שהן מתפלגות נורמלית... אבל את לעולם לא תשמעי שאלו שקיבלו 200-400 מדברים על הציון שלהם... והם כאילו לא קיימים ואם תשאלי הם קיבלו מעל 500... כמו ישראלי שהולך לקזינו ולעולם לא יודע שהפסיד. (והרוב לא מודים בהפסד...) והבחינה הפסיכומטרית היא פונקציה של כמה דברים... יכולת למידה, עבודה תחת לחץ זמן, ותפיסה מחשבתית... היום עם כל הקורסי הכנה היא בעיקר משקפת את השניים הראשונים... אבל מבחינת ניבוי ללימודים הניבוי שלה לא גבוהה מידי אבל הבחינות האדפטיביות (דוגמת GMAT) הן המנבאות הכי טובות שיש להם... פסיכומטרי קצת פחות מנבע אבל הכרכי מפני שהבגרויות הן בעייתיות... (לא אחת שומעים על מבחן כיתתי... וכשבית הספר נמדד על פי הציונים יש לכך תמריץ...) ופה באמת החשיבות של הבחינה הפסיכומטרית. והאמוציות... הפעם הראשונה היא בעלת ההשפעה הכי גדולה... הכי "מפחיד" כל הלחץ והמתח מתפרק בסוף... בפעם השניה כבר לוקחים יותר בקלות. ולא התוצאות הן לא ביחס הפוך לציפיות... לפחות לא אצלי

ס א ט י ן

New member
קיבלתי 650....

ובהתחשב בזה שלא ממש למדתי הכי טוב ושאני לא ממש צריכה את זה...אני דווקא בסדר עם זה:) והאמת שיש לי אחלה בגרות, אז אני לא דואגת:) אני רק מקווה שזה ירצה את כל מי ששאל חחח

למעלה