סאחה!!!

סאחה!!!

אני מודה: בתחילת הסידרה חשבתי שבוסטון תנצח כי יש לה שני סופרסטארים ולניו גרזי רק אחד. טעיתי- לבוסטון יש שני שחקנים טובים אבל אף סופרסטאר, איזו שביקה, איזו התמוטטות, איזה חוסר תיפקוד ברבע 4 שני משחקים רצוף. ומצד שני קיד- פשוט ענק. השחקן המענג והחכם בליגה. סידרה של שישה משחקים עם ממוצע טריפל דאבל!!! הנטס פשוט משחקים כדורסל מרהיב. כל הכבוד לביירון סקוט. הדיל של קיד תמורת מרבורי הוא אחד הטובים בעשור האחרון.

יוסי®

New member
אתם פשוט לא מבינים.......

בוסטון זאת קבוצה שהיתה נמושה במשך כל שנות ה-90, ואם היא הגיעה לפלייאוף, היא עפה בדר"כ בסיבוב ראשון..... זה לא קשור לכמה סופרסטארים כו סוחבי מגבות יש בה - זה הכל בגלל האוהדים...... אתה יודע מה זה, בשביל אוהד שרוף, פתאום לראות את הקבוצה שלו, בשנה הראשונה שבה היא עובדת סיבוב ראשון, מגיעה לגמר...? זה יותר מידי, אפילו לבן אדם עם לב חזק כמו שלי..... הם החליטו להתחשב באוהדים ולצאת מהסדרה כבר עכשיו, ולתת לאוהדים זמן להתרגל שהקבוצה שלהם כבר לא נמושה..... הם בעצם נתנו לניו ג´רזי לנצח, והרשו לקיד לעשות את מה שהוא עשה.... ואני ממש לא רציני בדברים שלי, אם זה לא ברור
..... חבל, חבל על ההפסד - אבל אם לאמר את האמת - קיוויתי ליותר, אבל ציפיתי מהם לפחות, ולמרות מה שאומרים על פירס ו-ווקר, שהם שחקנים מעולים, הם פשוט לא מספיקים בשביל להביא את הקבוצה לגמר. צריך, דחוף, להביא חיזוק - סנטר לדעתי בעדיפות ראשונה.

יוסי®

New member
זהו, שאני לא שואל אותך.....

סססתתתתתאאאאאאאםםםםםםם
צחקתי, כמובן
אין ספק שבוסטון זקוקה גם ל-sg, אבל אני פשוט לא אוהב את באטי.... הוא לא רע, בהחלט לא - ויש בו םוטנציאל, אבל לא כזה שיכול לסחוב קבוצה קדימה..... אני לא חולם אפילו שבוסטון יביאו סנטר ברמה של שאקיל, אבל הם כן צריכים לשקוד ולהביא סנטר יותר דומיננטי, שיוריד מהעומס על פירס ו-ווקר - שהם שני שחקנים מעולים, אבל אי אפשר לבנות ר-ק עליהם... הם שני סופרסטארים, אבל לא מספיקים.... בלייקרס, למשל - יש שני סופרסטארים ענקיים וכל השאר שחקנים טובים, אבל יותר אפורים, אבל, מה לעשות - פירס-ווקר לעולם לא יהיו ברמה של שאקיל-קובי

הבעיה של בוסטון

שאין להם שחקן חוץ מפירס-ווקר שאפשר לעשות איתו טרייד טוב.קני אנדסון אולי, אבל קשה לי לראות פוינט גארד ברמה טובה שיבוא במקומו. מה שהם צריכים לקוות זה אולי שחואן דיקסון ישאר להם בדראפט (לא ממש דמיוני, מנבאים לו מקום 20 בערך) .

הסלטיקס הגיעו לאן שהם הגיעו בזכות

הטרייד המוצלח שהם עשו עם פיניקס שבו הם העבירו את ג´ו ג´ונסון עבור רודני רוג´רס וטוני דלק שהוא רכז מחליף מצויין.

BigEyeGuy

New member
הטעות של בוסטון

זה שהם לא יודעים לזהות מי מתפקד ומי לא מתפקד ב קלאץ טיים וולקר ופירס כמובן היו מעפנים, ואם שמתם לב רוג´רס עשה דברים נכונים ותיפקד, אני לא מבין למה הם בקושי השתמשו בו אתמול

למעלה