סאות' פארק

../images/Emo97.gifאממממ...

כשהייתי בת שבע או שמונה (לוזוכרת כמה בדיוק) ראיתי את הסרט. לא התלהבתי ממש כי לא הבנתי כלום XD לפני שנה בערך שידרו אותו בהוט פאן ראיתי אותו שוב וממש התלהבתי. רק אחרי חצי שנה גיליתי שמשדרים את הסדרה באופן קבוע בביפ ומאז אני מכורה. אני לא רואה מהעונות הראשונות פה כמו כולכם. תסכימו לקבל אותי? |פאפיפייס|

../images/Emo97.gif והפרק הראשון שראיתי היה

משו וול מארט מגיע לעיר (?) בשידור חוזר... היה אדיר XD

g a g a

New member
ברורררררר../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה ושהות נעימה

Vdrums

New member
שהתחלתי לעבוד

במקום חדש אחרי השיחרור, ראיתי שהשולחן של האיש מחשבים מלא בבובות ולוח שנה של סאות'פארק, באותו זמן ראיתי את הפרקים הראשונים ששודרו בטלויזיה ואח"כ הוא כבר דאג להביא לי על דיסק פרקים חדשים ומאוחר יותר עונות שלמות.

deathking

New member
מהפרק של השיר vote or die

ברור ששמעתי על הסידרה הרבה לפני (כבר מגיל 8 אני חושב), אבל שממש החלטתי להתחיל לראות את הסידרה באופן קבוע היה לי מזל, כי נפלתי על הפרק הכי מצחיק של העונה השמינית (לפי דעתי), וזהו, מאז אני צופה בכל הפרקים.

baroolit8

New member
אני לא ממש זוכרת אבל...

נראה לי זה היה בערך בכיתה ה' או ו' התחלתי לרואת מהעונות המאוחרות לא ראיתי את כל העונות הראשונות...

Catelyn

New member
אוי ואבוי....

נראה שרובכם הייתם ממש קטנטנים כשראיתם סאות'-פארק... איפה היו ההורים שלכם? איך הם הניחו לכם להשחית כך את נפשכם הרכה?... אני התחלתי לראות סאות'-פארק בגיל 19 ומשהו (גיל הולם
) בעונה השמינית. ברור ששמעתי על הסידרה הרבה לפני - קראתי עליה בעיתון עוד לפני שהיא הגיעה לארץ. אני זוכרת בדיוק מה קראתי עליה (מעניין אם עוד מישהו זוכר חוץ ממני): קראתי ידיעה על ילד בן 12 בערך (משהו כזה... לא זוכרת בדיוק) בארה"ב שהתאבד (כן! מה שקראתם!) אחרי צפיה בפרק של סאות'-פארק (של אחד מפרקי העונה הראשונה, להבנתי) והשאיר אחריו פתק שהלך בערך ככה: תראו לאן העולם הגיע אם זה מה שמקרינים היום בטלויזיה לילדים... אלא אם כן זו הייתה איזו ידיעה מפוברקת, כנראה שמדובר בנער רגיש במיוחד... בכל מקרה זה די הוריד לי את החשק לראות את הסדרה הזו. ובכלל, פשוט סירבתי בעקשנות לראות את הסדרה בגלל כל מה שנאמר עליה ומפני שהייתה כל-כך פופולרית שזה הגעיל. חשבתי שהיא סתם זבל טליויזיוני וסירבתי להיות חלק מההמונים. ואז (אחרי הרבה הרבה זמן) יצא לי לראות בביפ פרק בעונה השמינית, ככה במקרה (תפס אותי לגמרי לא מוכנה) ומאז התאהבתי והשלמתי בהתמדה את שאר פרקי הסידרה, לא לפי הסדר...

liz7chan

New member
התחלתי מהעונה ה-9

אני שמעתי על זה בערך לפני 4-5 שנים אבל רק לפני שנה ממש התעניינתי בזה...התחלתי ליראות מהעונות האחרונות ואז ראיתי את הראשונות ופשוט התאהבתי בזה... XD קראתי על זה וגם ראיתי כמה דברים באינטרנט שממש עניינו אותי דרך אגב אני חדשה פה..XD

richter

New member
לפני הרבה הרבה שנים,

בתוך יער עבות, היה כפר נסתר שחיו בו יצורים כחו.... אה, רגע, זה לא זה
בשלהי שנות ה-90, התגלגלו לידי מספר קבצי mp3 של קטעים נבחרים מהעונה הראשונה (כמו למשל הסצינה על ה-rainbows והסצינה עם הגיאולוג/גניקולוג). לא היה לי בכלל מושג במה מדובר, אבל זה היה מצחיק, ומהר מאוד ידעתי אותם בעל-פה. מאוחר יותר באותה השנה, החלו לשדר את הפרומואים לסדרה בערוץ 22, וכך גיליתי שמדובר במן סדרה מצויירת. צפיתי מהפרק הראשון ששודר בערוץ 22 (101 מן הסתם) ומשם הדרך להתמכרות היתה קצרה...

bubamatti

New member
אממ...

קצת מביך שאני לא כמו כולם שהתחילו מהעונות הראשונות.. אני התחלתי מתחילת השנה. חודשיים בערך אבל התמכרתי קשות(!) [בצורה מפחידה
] והפרק הראשון של סאות'פארק שראיתי היה "היום שלפני מחרתיים" אם אני לא טועה...

Doronko1

New member
זה בסדר

כמו אני התחלתי מאותו מפרק בעצם ככה : יש לי בני דודים יותר גדולים ממני בסביבות גיל ה 20 + ופעם אחת באתי אליהם הבייתה והם צחקו ולא הבנתי על מה ופתאום אני ירדתי אל אחד מהמחשבים שלהם וראיתי את הפרק (הפרק בדיוק רק התחיל ) וזו הייתה אהבה ממבת ראשון

Th3onE

New member
ואי אני זוכר..

אח שלי אמר לי כשהייתי קטן.. שיש סדרה מצוירת לא זוכר מה.. וראיתי רק בגלל שזה מצויר חחח ב12 בלילה בערוץ 2.. ואז המשכתי לראות ולהעריך תהומור חחח..

matib5

New member
../images/Emo6.gif

תמיד ידעתי על הסדרה, אבל לא התעניינתי בה... 0.0 בחודש הקודם חבר שלי הראה לי את הסרט (south park bigger longer & uncut) ומאז התמכרתי... D=

למעלה