סאות' פארק

Doronko1

New member
סאות' פארק

מתי אתם התחלתם או ממי שמעתם על הסדרה ? ספרו מה הפרק הראשון של סאות' פארק ראיתם ?

sheff2k1

New member
אני התחלתי מהסוף

התחלתי לראות את הסדרה באופן קבוע אחרי שראיתי את the death of eric cartman לפני שנה וחצי.. תוך איזה חודש אחרי זה כבר ראיתי את כל הפרקים שהיו עד אז

g a g a

New member
אני חושבת שהתחלתי מהפרק הראשון

אני לא זוכרת איך שמעתי על הסדרה [אני זוכרת במעורפל שהיה הייפ גדול בארה"ב לגביה וזה גרם לי לרצות לראות אותה] אבל אני כן זוכרת שהתמכרתי בזכות אחי.

negy1993

New member
אני התחלתי

בגיל 9 או 10....בכיתה ד' בקיצור. הפרק הראשון שראיתי היה טרנס ופיליפ-הטריילר החדש או איך שלא קוראים לזה. את כל העונה השישית ראיתי קצת פה וקצת שם, כי אז לא ידעתי באיזה שעות זה משודר ותמיד פיספסתי. הפרק הראשון שראיתי ברצינות היה טוילט פייפר, ומאז אני מכורה לזה. לא שמעתי על זה מאף אחד, פשוט היה לי משעמם אז הדלקתי ביפ והתחלתי לראות......

just green

New member
../images/Emo113.gif

תמיד שמעתי על הסדרה, אבל התמכרתי קשות רק בשנה שעברה... הפרק הראשון שראיתי היה הפרק המעולה עם טום קרוז בארון

bubamatti

New member
הפרק עם טום קרוז?

אני תמיד רואה אותו בפרומיים אבל כבר לא משדרים אותו ואני מת לראות אותו...

אוהו

כשהייתי בן...8 אני חושב ולראשונה שידרו את הפרק הראשון של סאות' פארק בערוץ שתיים, ראינו אותו אני ואח שלי (במשהו כמו 00:30). ראיתי את כל הפרקים ששודרו בערוץ שתיים ואז...הפסקה ארוכה עד גיל 13-14.. אח שלי הביא יום אחד מביה"ס דיסק עם פרקים 508 ו-404 (Towlie ו-Timmy2000, בהתאמה). אז התחלנו להוריד מקאזה (אוי הימים ההם) ומהאינטרנט (Southparkx המיתולוגי, למי שזוכר) פרקים בתפזורת...בסוף זה הגיע למצב שראינו את כל הפרקים כולם - עד היום הזה בעצם! וזה כל הסיפור

g a g a

New member
איך אפשר להנות מסדרה

מתוחכמת כמו סאות'פארק בגיל 8
בגיל 8 ניתן להבין את כל הבדיחות והרמיזות/קריצות? קשה לי להאמין...

Giallorossi

New member
העונות הראשונות של סאות'פארק

הם יותר toilet humor וגם אני כשהייתי קטן וראיתי את העונות הראשונות (התחלתי בעונה 2) הצלחתי לצחוק מהשטויות שהיו- כל הפלוצים והדברים הדומים. רק מעונה 4/5 ההומור הפך ליותר מתוחכם (מה שגם כל הtoilet humor נשאר
.)

העונה הראשונה לא מתוחכמת...

אבל דרך טובה לפתוח תוכנית שכזו אז פשוט היה מגניב לראות ילדים קטנים מקללים הרבה וגם אני הייתי קטין ופשוט היה מגניב לראות את זה..כיז ה אסור כזה מאז הם התפתחו אני עדיין זוכר ומעלה לפעמים עם החבר'ה זכרונות על קרטמן מציע לאנשים מציצה ב5 דולר למרות שמאז שהוא שודר בערוץ שתיים לא ראיתי את הפרק הזה שוב אני עוד זוכר שבאמצע הפרק הוא העלה את המחיר ל10 דולר וחשבתי לעצמי שהוא בטח מצץ לכמה אנשים ונהיה טוב יותר אז העלה את המחיר...

positive energy

New member
מההתחלה!

בגיל 8 או 9 ראיתי את הפרק הראשון בערוץ 2, בשנת 98 אם אני לא טועה, ואחר כך לא הפסדתי אף פרק ב2 העונות הראשונות. אחרי זה ביפ התחילו לשדר את זה ולא היה דיגיטלי בקיבוץ שלי אז עשיתי הפסקה של כמה שנים, אבל כמובן שכבר השלמתי פערים וגעגע (גהגה? גאגא?), בעונות הראשונות לא היה ממש הומור מתוחכם בסאות'פארק, גם לא סאטירה כמעט. כמובן שכשראיתי אותם מאוחר יותר גיליתי הרבה בדיחות שלא הבנתי כשהייתי קטן, אבל זה לא מנע ממני לאהוב את הסדרה

g a g a

New member
לא געגע לא גהגה ולא גאגא. איריס ../images/Emo3.gif

ו....הממ... MK :)

אחחחח ../images/Emo13.gif

אני ילד קטן ותמים, בן 10 או 11, רואה פרסומת לסאות' פארק בערוץ 2 בלילה, המממ סדרה מצויירת למבוגרים? מעניין. טוב, שמתי את הוידאו שיקליט והלכתי לישון, כשתהעוררתי ראיתי את הפרק 103 (וולקנו) ומאז פשוט התאהבתי ככה ראיתי בערוץ 2 עד שזה נגמר והתעצבנתי ואז היה לי ביפ
אחרי שעונה 5 נגמרה התחלתי להיעזר בקאזה ולהוריד את כל הפרקים שנשארו לי ואז הגעתי לפורום

Ufin

New member
בתחילת שנת 1998

הייתי בן 14 בארה"ב (אני גר בארה"ב כרגע אבל אז גרתי לארץ ובאתי לביקור בארה"ב) היה את הפרק על הצפרדע המקסיקנית מדרום סרי לנקה ליתר דיוק, כסצנה שבה לישו יש תכנית אירוח כמו ג'רי ספרינגר פתחתי את הטלויזיה בדיוק כשקני מת היתה זו אהבה ממבט ראשון. ישר הלכתי לחנות ליד וקניתי כמה קלטות (כן קלטות וידאו) של 6 הפרקים הראשונים, והמון חולצות שלהם והשאר היסטוריה.

Reaper1

New member
אני התחלתי

ראיתי אולי רק כמה פעמים בערוץ 2 אבל לא באופן קבוע ממש התחלתי לראות את הסידרה כשהייתי בכיתה ז וראיתי את הפרק red hot catholic love ואז התחלתי להוריד את כל הסידרה בהתחלה מ lionetwork ואז עברתי ל mrtwig

פיווווווווו ממזמן!

אני זוכר באיזה כיתה ה' או ו' שראיתי את זה בערוץ 2 בשתיים בלילה.. חחח, אני זוכר שגם לא היו לי בעיות להישאר ער
אני זוכר גם שראיתי את הפרק המפחיד עם ברברה סטרייסנד בתור מסגרת וחשבתי שהפרק הזה ממש מפחיד!
הייתי ממש צעיר! נראה לי שהם הפסיקו משהו, ואז לא ראיתי יותר. ואז ראיתי איפשהו להורדה את הפרק עם "ג'ניפר לופז" וזה היה ממש ממש מצחיק, אז החלטתי להוריד את כל הפרק בסדרה (
) חחחח, ואני מכור לגמרי מאז.. ועדיין יש לי את עונות 1-7 צרובות, ו8-10 במחשב
(אבל שששששש... בואו נשמור את זה בסוד!)

אהההה, ואני מתכנן לקנות

את המארז 10 עונות בדיוידי (אם הוא איי פעם יצא).. כי אני לא אחכה שהסדרה תגמר, כי זה יכול להיות שנים, אז אני פשוט אקנה מארז נחמד כמו של חברים
(שחרשתי עליו לגמרייי)

כרמל 1

New member
לפני 5 שנים..

הייתי בן 10-11, ראיתי טיפה מהסרט אצל חבר ואז איכשהו ראיתי עוד פרקים ואיכשהו כולם הגיעו למחשב שלי, ואיכשהו הצלחתי לצרוב 6 עונות על דיסק אחד

למעלה