סאות פארק

batznuli

New member
סאות פארק

לכל חברי הפורום שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי הסדרה סאות פארק שאני מאוד אוהב ואני מודה מראש לכל מי שיעזור: 1. כמה סרטים נעשו על סמך הסדרה (אני יודע שיש סרט אחד), כי שמעתי שיש כמה? ואיפה אני משיג אותם או מוריד אותם? 2. כמה פרקים יש לסדרה? האם היא עדיין משודרת בחו"ל? ואיפה נית להשיג או להוריד את כל פרקי הסדרה? בתודה מראש נתי

richter

New member
ובכן

1. נעשה רק סרט אחד העוסק בסאות' פארק והוא לא אחר מאשר South Park: Bigger Longer & Uncut. יש סרטים נוספים שיוצרי סאות' פארק ביימו/הפיקו/כתבו אבל הם לא עוסקים בסדרה עצמה (כלומר העלילה לא קשורה לסאות' פארק). אתה יכול למצוא לפחות חלק מהם בספריות הוידאו וה-DVD המובחרות. 2. עד לרגע זה ממש שודרו 132 פרקים של סאות' פארק על גבי 8 וחצי עונות (העונה התשיעית עוד לא נגמרה)- אז כן היא עדיין משודרת בחו"ל ועד כמה שזכור לי מתוכננת עוד עונה אחת, לפחות. את חמש העונות הראשונות של הסדרה אתה יכול להשיג במארזי ה-DVD שיצאו לסדרה. אם אתה מעוניין באופציות לגבי ארבעת העונות שעוד לא יצאו ב-DVD אתה יכול להציץ כאן.

batznuli

New member
שאלה קטנה

קודם כל המון תודה על על המידע והידע שהפגנת
יש לי רק שאלה קטנה היכן אני יכול לקנות או להשיג את המארז של 5 ה-DVD? המון תודה נתי

richter

New member
לא יודע אם כבר ניתן להשיג בארץ

אבל אתה יכול למשל להזמין אותו מ-Amazon

למעלה