סאות' פארק 1007

בשביל מה לכתוב ספויילר על כל טופיק?

נושא השרשור הוא "סאות' פארק 1007 |ספויילר|", מי שלא רוצה לקרוא ספויילרים שפשוט לא יכנס לפה. על מה כבר אפשר לדבר פה?

sheff2k1

New member
פרק טוב עם פוטנציאל להיות יותר טוב

איכזב אותי בסוף

richter

New member
פרק טוב, אבל אני מניח שהיה יכול

להיות יותר אם הייתי מכיר את כל הדברים שעליהם היו מבוססים הרבה חלקים בפרק

גם אני חשבתי ככה

בקטע של הפיצול אישיות אמרתי לעצמי שזה בטח לקוח מאיזה סרט.

Cutting Edge

New member
../images/Emo58.gif

פרק ענק. זה רק אני או שהיה איזכור לSAW בהתחלה של הפרק? חח הקטע שקארטמן ירק בפה של נאני היה גדול! פשוט פרק קארטמן טוב. היה יכול להיות מצחיק אם באטרס היה נותן לקארטמן לגור אצלו. הפרק הכי טוב של העונה.

richter

New member
עידכנתי את המונה להמשך העונה

בינתיים הוא סופר עד אמצע אוקטובר. כשיהיה תאריך מדויק יותר אני אעדכן אותו שוב. לינק, כרגיל, בטאגליינס. (ועמית, סידרתי את זה גם שיעבוד ב-FF כמו שצריך, מסתבר שזה היה בג'יבריש
)

sheff2k1

New member
תמונות מענינות שקשורות לפרק../images/Emo58.gif

למי שלא יודע, הדמויות האורחות בפרק הזה אמיתיות לגמרי...זה מה שהופך את זה לעוד יותר גדול.. הוספתי כמה קישורים

Bullseye

New member
אדיר, זה די דומה

פרק נחמד, יכלו לעשות אותו יותר מצחיק...

../images/Emo58.gif מוי כיף!

פרק מצחיק לאללה. נקרעתי בכל פעם שמה שמו עשה לקרטמן את ה"טססט" הטיול עם הרצועה LMAO שמתם לב שלא עובר פרק אחד בלי איזכור ממלחמת הכוכבים? (בפרק הזה ספציפית כשקרטמן אומר לנני הראשונה להכות בו ולהוציא את כל הזעם) גם אני מאוכזב שלא ישאר קרטמן טוב לכמה פרקים... אני עדיין מחכה לחזרה של דארת'-שף (בטח בפרק הסיום של העונה או משהו). היה מצחיק מאוד אם הם היו מכים בברזל בעוד הוא חם ועושים איזו פארודיה על "משימה בלתי אפשרית" עכשיו כשהסרט רץ בקולנוע ועל טום קרוז בפרט... טוב, נחכה לאוקטובר...

אה ../images/Emo58.gif

די הופתעתי שמיס קרטמן לא הכירה לסזאר את חדר המיטות... הרי היא עושה את זה עם כל גבר אחר שנכנס הביתה...

richter

New member
../images/Emo58.gif בקשר לשף

קשה לי להאמין שממש יחזירו אותו. אולי רק אם יראו סצינה עם הרבה דמויות כמו למשל בסוף של 701 (I'm A Little Bit Country)

positive energy

New member
../images/Emo45.gif

לא מבין מה רוצים מדארת-שף (או איך שאמורים לקרוא לו), כבר מהרגע שראיתי את זה היה ברור שלא היה אמור להיות לזה המשך עלילתי של ממש, אלא סתם בדיחה לסיום. למרות שיכול להיות שהוא יחזור לתפקיד של ממש בפרק אחד מתישהו, אבל ממש לא יפריע לי אם לא

richter

New member
לאף אחד לא יפריע אם הוא יחזור

אבל לא חושב שיש טעם לצפות לזה יותר מדי

Jacko12

New member
שאלה לגבי משפט מסויים בפרק.

לא הבנתי מילה אחת במשפט ואני צריך את עזרתו של מישהו בבקשה. בקטע שהוא אומר לסטלה שהוא לא מבין למה היא הפכה להיות NANNY, ומשם הוא ממשיך אז איך זה שלך אין ילדים והיא אומרת שזה אף פעם לא יצא ומשם אני לא מבין...הוא אומר לה משהו...ואז...IS THAT IT? ואז זה יותר מדי טוב כתירוץ או משהו כזה...מישהו הבין? תודה על העזרה מראש.

richter

New member
בוא נעשה סדר

קודם כל, הנה הקטע הרלוונטי מהפרק:
Cartman: Well, I'm feeling confused, because I don't understand why you became a nanny. Stella: Me? Well, it's because I love children, like you. Cartman: Right, but... if you love children so much, how come you're not a mommy? Stella: Oh, I just never had kids. Cartman: Why not? Stella: It... just... didn't happen. Cartman: You're sterile, is that it? No, that's too convenient of an excuse. The truth is, nobody ever wanted to have babies with you. Isn't that it? Always the mom's maid and never the mom? Must be hard on you, knowing that the years are ticking away, your friends all getting married and all the while your uterus is slowly shriveling away, drying up, becoming totally worthless. Stella: Why you, you... you little bastard! How dare you?! Liane: Eric, naughty. Stella: What kind of monster would- Cartman: Yes, let the anger come! Strike me down while you can! But it won't make your dried-up ovaries any more fertile! Stella: That's it! I'm not doing this! Liane: Oh, but we really need some help. Stella: Find yourself another nanny... televison show!​
קרטמן שואל את סטלה למה היא דווקא בחרה להיות מטפלת, ולא להוליד ילדים בעצמה. היא אומרת שאין לה ילדים, כי "זה פשוט מעולם לא קרה" (לא בטוח איך לתרגם את זה לעברית בצורה טובה). קרטמן ממשיך ואומר: "אה, את עקרה, נכון?" - "בעצם, לא. זה תירוץ נוח מדי. האמת היא- שאף אחד לא רצה לעשות איתך ילדים, הא?" - "תמיד היית העוזרת של אמא, אבל לא אמא בעצמך"

Jacko12

New member
קודם כל תודה רבה.

והמילה שחפשתי היא אכן sterile. כתבת את זה משמיעה או שיש אתר תסריטים או משהו? ולאמא של קרטמן קוראים ליאן?!

למעלה