סאות' פארק 1007

סאות' פארק 1007 ../images/Emo58.gif

יאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה פרק אדירר!!! גאוני!!! מצויין!!! מצחיקק!!! קורע!!! הפרק הזה גורם לי לשכוח מהגריעות של העונה, ופשוט משאיר אותי עם מחשבה מצויינת עד ספטמבר הרחוק רחוק...
רק שתדעו, למי שלא מכיר את הסדרה NANY 911... זה באמת ילדים ממש מופרעים... חחח איך קרטמן בכלל לא הקשיב לה... עם הסוני שהוא לקח מהדלפק, ושהוא ירד מהכסא... וכשהוא ירק לה בפה אני כמעט נחננקתי מרוב צחוק!! חחח כל הקטע שהלוחש לכלבים התעלם מקרטמן והכל היה פשוט מצויין... פשוט פרק מטורף!!! בהחלט נכנס לאחד הפרקים הכי טובים של קרטמן... כל פרק עם קרטמן הוא פשוט הצלחה בטוחה!
הסוף היה קצת גרוע... כאילו, לא הסוף... השניה האחרונה הייתה דיי דפוקה... אז עכשיו קרטמן חוזר להיות ילד מפונק? חחח... חבל... ואיזה טירוף מה שעבר עליו... הפיצול אישיות הזה... חחחח... כל הכבוד למאט וטרי על האנימציה
טוב... אני הולך לישון... אין מה להגיד, פשוט פרק מצויין!!! אין כמוהו!!!

MetalSinagouge

New member
God Damnit!

I was supposed to be here first!!! פרק ענק! פשוט אחד הטובים שהיו לדעתי. אהבתי את הקטע של ה"Personality Change" כשקרטמן נתקע בקירות והקיא. גם את המשפט "Now I know what it feels like to be a Jew in Auschwitz". אין, קרטמן מלך. צריך להקים דת בדמותו.

MetalSinagouge

New member
בערך, אבל עדיין.

יכול להיות שאני התבלבלתי בחישוב הזמן (למרות שבינינו, ההגיון היחיד נמצא עם העובדה שהצלחת לבנות מכונת זמן), אבל כשאצלנו הציונים המלוכלכים השעון מכוון ל6 בבוקר, אז בEastern Standart Time (ניו יורק וכל ה East Sidaaah) זה 10 בערב, זמן שידור התוכנית.

richter

New member
הפרש השעות ביננו ל-NY הוא 7 שעות

כרגיל מאחר וגם בארה"ב כבר עברו לשעון קיץ לפני כמה שבועות, ולכן השעה אצל מוכר סימס היתה 23:00 כאשר כתב את ההודעה וסתם על הדרך- שידורי החלק השני של העונה ימשיכו בסביבות אוקטובר. לא יצא לי לראות עוד תאריך מדויק.

MetalSinagouge

New member
כן, ככה חשבתי, תודה :)

יש הרבה זמן עד לאוקטובר, אבל אין ספר שטרי ומאט שיחקו אותה. אני חושב שאפשרי לשים שידורים חוזרים של הפרק של אתמול כל שבוע ולשרוד.

BrightDarkness

New member
פרק חזק!

קארטמן רולז! חחחחח אהבתי את החלק הראשון יותר...שהיה שם איזכור מהסרט מסור חחח הוא גבר! וגם את הקטע שהוא יורד מהכיסא ו ו...ומפיל אותה פסיכולוגית! ואז אף אחד לא רוצה לארח אותו! חחח זה היה טוב!

richter

New member
^../images/Emo58.gif אל תהרסו לי (ולשאר)../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

כרמל 1

New member
נראה לי מחר סוף סוף אני אראה!

הפרק עם האיחור הכי קטן כבר הרבה זמן

AmitNHB

New member
פרק ע נ ק !!! גם אני קצת התאכזבתי

בסוף. יכל להיות מעניין עם קרטמן "טוב" לכמה פרקים.

richter

New member
^../images/Emo58.gif

וכן, אני יודע שזה לא עובד ב-FF, אבל אפשר פשוט לכתוב | ספוילר | (בלי הרווחים) אתה יודע...
ובאמת היה מגניב אם קרטמן היה טוב לכמה זמן זוכרים את evil"-cartman" מ-Spookyfish?
You guys are my best friends Through thick and thin, we've always been together We're four of a kind, havin' fun all day Pallin' around and laughin' away Just best friends, best friends are we. I love you guys.

כרמל 1

New member
טוב מאוד... I guess

בטח בגלל שאני עייף... אבל אני זוכר שהכי מצחיק זה כשהלוחש לכלבים אמר שליאן יכולה להרגע בתחביב האהוב עליה XD

דעתי

הפרק הכי טוב העונה. רק לאהיו צריכים להיות כל כך מגעילים עם השינים של הנאני הראשונה.

למעלה