סאונד של רמקולים

GuyN2

New member
זה רק קרטון

קרטון ודפי נייר זה לא דבר קדוש, אין דבר כזה קדוש. אבל הוויכוח הזה לא מתאים לכאן

GuyN2

New member
מצטער

איש איש באמונתו יחיה אבל אל תגידו לי לא לשים ספר תנ"ך על הכלבה שלי זה הספר שלי וזאת הכלבה שלי ואני אשים עליה ספר תנ"ך מתי שבא לי! ואל תקראו לה טמאה.. היא נעלבת מזה
יש לי סתם שאלה לא קשורה: גם אתם מוציאים לכלבים שלכם את הצהוב מהעיניים אחרי שהם ישנים? היא תמיד מתעוררת ובאה אלי ואני לא יכול לראות אותה ככה אז אני מוציא לה את זה מהעיינים ואז זה עושה לי חשק להוציא גם לעצמי מהעיינים למרות שאין לי :פ

zooom360

New member
לא אמרתי לך לא לשים על הכלבה תנ"ך

ולא אמרתי לך שהיא טמאה. לפי התורה אולי כלבים טמאים... (יותר למאכל כנראה וטוב שכך) בעיני כלבותיי אינן טמאות... (לא למאכל!) אני תמיד מוציאה לכלבות שלי את ההפרשות כל בוקר, זה נהיה התמכרות.

GuyN2

New member
לא את אמרת, זה היה/הייתה קיסם אוזניים

ואני שמח לשמוע שאני לא היחיד

Bakura

New member
זה אמור להיות שקוף ../images/Emo12.gif

אם זה צהוב זה נשמע קצת מדאיג, לדעתי. וכן, אני שונאת לכלוכים בעיניים, וזה גם לא בריא להם שזה יישאר שם. לפעמים גם לבני אדם יש את זה, אבל בהרבה פחות (ואצל בני אדם זה בדר"כ לבן).

GuyN2

New member
האמת זה די שחור

זה כל פעם בצבע אחר ולי תמיד יש את זה.. לפעמים כשיש לי דלקת זה אפילו נועל לי את העפעפיים (ככה כותבים?) ושעה בבוקר אני שוטף את זה כדי להצליח לפקוח את העיניים :S

SCRATCHER

New member
נו וזאת האמונה שלו.

או יותר נכון החוסר אמונה. הוא מאמין שזה קרטון חסר חשיבות, אז זכותו להגיד את זה.

ווג28

New member
שמיעה

כלב שומע טווח תדרים רחב ביותר רק שמוחו לא שם דגש על מה שלא חשוב לכלב לשמוע

smadarismadar

New member
הכלב שלי שר

הוא שומע את הטלפון מצלצל ומשמיע יללות מיוחדות . שמנו לב שזה בעיקר כשאנחנו בקומה אחרת ולא ליד המכשיר. הוא גם מזההה של מי הטלפון שמצלצל לדוגמא אם הטלפון של בתי מצלצל ואני לידו והיא לא הוא מתחיל לזמר. אני לא יודעת למה הוא עושה את זה אבל זה נראה כאילו הוא קורא לנו שנבוא לענות.

GuyN2

New member
יא איזה חכם

כל מה שהלכבה שלנו עושה זה לנבוח כמו משוגעת כשהאינטרקום מצלצל ולהפריע לנו לדבר

למעלה