סאונד אפקטס

OrlyNL

New member
סאונד אפקטס

אני מחפשת סאונד אפקטס (ספציפית של חלון, אבל יכול להיות גם משהו שדומה לזה - כמו בומים שונים). חיפשתי בגוגל, ולא מצאתי משהו שמתאים לי. אם מישהו מכיר אתרים מומלצים לאפקטים, אני אשמח לקבל קישורים. תודה

GGOODD

New member
בקישורים של הפורום

יש מספר קישורים של חיפוש מוזיקה, להבא מומלץ לבדוק את מאגרי המידע של הפורום לפני שפותחים שרשור חדש... קישורי הפורום

OrlyNL

New member
גדי ../images/Emo4.gif

למה ההודעה המרושעת הזאת? כמובן שעברתי על קישורי האתר, ויש שם רק אתר אחד עם סאונד אפקטס, ורציתי המלצות נוספות של חברי הפורום. אני משתדלת לעזור פה לאנשים, ופעם אחת שאני שואלת שאלה - זאת התשובה שאני מקבלת ממך?

GGOODD

New member
זו ממש לא הייתה הכוונה ../images/Emo24.gif

ממש לא, ומתנצל אלף התנצלויות אם זה הרושם שיצא, טעות בניסוח! אני מעריך את העזרה שלך ואת התשובות שלך ומאוד שמח שאת איתנו כאן בפורום
ולא הייתה לי כוונה להישמע ככה... פשוט העניין הוא שמי כמוך יודעת שיש מגמה של פתיחת שרשורים מבלי חיפושים של התשובה במקומות אחרים בפורום, מהזכרון שלי אני זוכר שיש לפחות שני אתרים של חיפוש סאונד, ולכן כתבתי את ההודעה... ושוב, אני מתנצל אם זה הרושם שקיבלת ממני, זה לא יקרה שוב... המשך יום נפלא

בלי התנצלויות גדי....

אורלי אל תשכחי שמדובר פה בפורום משומן היטב ובעל משמעת קשוחה. קחי את התשובות האלה בקלות.... אפילו את שלי.....
חוץ מזה, למה לקחת אפקטים. תקליטי וצאי מזה בכבוד.

OrlyNL

New member
סלחתי ../images/Emo8.gif

ובקשר לאפקטים - אני עורכת פתיחה של תוכנית טלוויזיה. המוזיקה מאוד קיצבית, אבל אין לה סוף , זאת אומרת, היא נקטעת באמצע, ואני מחפשת איזה שהוא אפקט לשים בסוף. התוכנית קורה בחלונות, אז חשבתי על איזשהוא אפקט של חלון, אבל אני חושבת שאני אצטרך משהו יותר מסיבי. אני ממש תקועה. לא יודעת איך לסיים את הקטע הזה.

ernieball

New member
היי......תשמעי אני יכול לנסות לעזור

לך..אסור לך בטח לשלוח את זה נכון? כי אם כן אז יש מצב שאני יכול לעזור לך......אני "קצת" מבין במוסיקה :) פשוט יעזור לי לשמוע את הקטע קודם... קיצר אם את רוצה אז [email protected]

uriuma

New member
אתר מצויין - flashkit

אומנם היעוד שלו זה לתוכנת פלש אבל אפשר להשתמש גם לוידאו אפשר למצא בו הרבה אפקטים של סאונד וגם לופים של סאונד.

OrlyNL

New member
תודה חברה!

ארניבול - כל החומר שאני עובדת איתו נמצא בבית ספר, ככה שאני לא יכולה לשלוח את זה, אבל תודה על ההצעה.

למעלה