סאדו מזו

cat food

New member
סאדו מזו

מדברים בתנועות לא ברורות משליך אותם על השלכת 5 דקות אחרי הסתיו ואני כבר רואה את הכל בכפולות של אחד לאן נעלמו עקבותי דרכתי בבוץ לחצתי על הכפתור הלא נכון הנה זאת עם הצמות השיער שלה חלק מישהו עוקב אחרי זה רק אני או שהוא נראה כמו מישהו ישן החיים לא מחייכים אלי השן באמצע שבורה השקר הוא זכר - האמת היא נקבה הביטחון שלי בנוי על נפילות של אחרים עוד וי בפנקס הבוס כבר לא לובש מדים הוא יתאבד עוד לפני שיספיק להגיד צ'יז הפלאש בעיניים, היתדות עמוק תקועים אני חושב שאני אבטל את התוכניות לשבוע הבא

cat food

New member
"פעם ראשונה בכל המשחק שהדנים

הגיעו לרחבת ה-11"(אברם גרנט מספר על הפעם ה-12 שהדנים הגיעו לרחבת ה-11) תפסיק לשחק עם השתן של צופית

Ricca

New member
טוב אבא.

אבל לא כיף לשחק עם האוכל שאמא מכינה.

Ricca

New member
פרשנות ע"פ לריסה.

"מדברים בתנועות לא ברורות משליך אותם על השלכת 5 דקות אחרי הסתיו ואני כבר רואה את הכל בכפולות של אחד לאן נעלמו עקבותי דרכתי בבוץ לחצתי על הכפתור הלא נכון" הסבר: ההשפעה של האלכוהול מתחילה לעבור, ודברים שוב נראים לא הגיוניים. שיט! כל הלילה נסעתי עם חימום באוטו? לא פלא שראיתי פילים ורודים. "הנה זאת עם הצמות השיער שלה חלק מישהו עוקב אחרי זה רק אני או שהוא נראה כמו מישהו ישן החיים לא מחייכים אלי השן באמצע שבורה השקר הוא זכר - האמת היא נקבה" הסבר: זכרונות עמומים של ליל אמש מתחילים לחלחל לתודעה, הבחורה שהתעסקתי איתה, זאת בכלל לא מי שחשבתי שהיא, אבל חבר שלה בכל זאת דפק לי מכות. וזאת לא פעם ראשונה.. "הביטחון שלי בנוי על נפילות של אחרים עוד וי בפנקס הבוס כבר לא לובש מדים הוא יתאבד עוד לפני שיספיק להגיד צ'יז הפלאש בעיניים, היתדות עמוק תקועים אני חושב שאני אבטל את התוכניות לשבוע הבא" הסבר: השעה כבר שמונה בבוקר, חייבים להגיע מהר לעבודה, שרק שם אני מרגיש שאני שווה משהו, כי אומרים לי הקולגות "גבר- אחלה עבודה עשית" ככה זה כשאתה שוטר מנייאק!

cat food

New member
הכל נכון, חוץ מהקטע

של "פרשנות ע"פ לריסה". נו, אז לריסה, איך ההרגשה להיות אוחצ'ה? הד"ר מרטינס כבר לוחצים לך? הבנת שלהיות הגירסא הנשית של רפי גינת זה כבר לא אין? אבל תתעלמי מכולם, תמיד תוכלי לשחק את הכפילה של ג' יפית באבא גנוב 6 (עשרה).

Ricca

New member
גבר גבר..

מי אוחצ'ה מי? היחסים שלי ושל קפת הם א-מיניים ומבוססים על אהבה טהורה. ומי שם דוקס? נראה לך?! אני פחות מאיטונג לא קונה.

למעלה