סאדו מאזו

רבקי 4

New member
סאדו מאזו

היי אני חדשה כאן אני רוצה להתנסות עכשיו בסאדו מה אתם אומרים זה כואב? מישהי פה יכולה לספר לי את החויה שלה בסאדו?

רבקי,

א. ברוכה הבאה. עוגיות, קפה תה - בפינה ליד החלון, תמונות יתווספו מאוחר יותר. ב. את רוצה להתנסות בזה כאן ועכשיו? ממש ברגע זה? אם את מבקשת להתנסות, מתחילה להתעניין, הציצי במאמרי הפורום (בשורה למעלה, ליד שם הפורום, יש קישור למאמרים) קראי קצת, התענייני. אם יש לך שאלות ספציפיות נשמח לענות. אם זה כואב? לפעמים. ובנוגע לחוויות - יש כאן המווווון - פשוט תקראי את הפורום.

רבקי 4

New member
פומלית,

מתוקה אין באפשרותי לקרוא כרגע בגלל שאני מסלולרי ולא ממחשב אז אם תוכלי תגידי לי את.

גידיאפ

New member
סאדו לא בהכרח שווה כאב

סאדו הוא סוג של סשן שלא בהכרח כולל כאב שני הצדדים ולא משנה אם מדובר על מלכה עבד שפחה או אדון קובעים ביניהם מהו סוג הסאדו הם עושים את זה בזמן סשן לרוב ויש כאלו שמחוצה לו אפשר לעשות סאדו בכאב וכאב רב אפשר סאדו בעונג מיני מיוחד לא חייב כאב

nerissa

New member
זה שגוי, גידי - ואתה מטעה.

סאדו-מאזו הוא עונג הבא מתוך קבלת או הענקת כאב כששני הצדדים מתענגים מינית מזה. כאב (בדרך כלל) כואב. זה מין תכונה מוזרה שלו. של הכאב. לכאוב.
רבקי מגדירה BDSM בצורה שונילים רואים זאת. סאדו-מאזו. למה? כי אין לה מושג שזה רק חלק קטן ממושג רחב הרבה יותר. לא נראה לי שהיא מבינה את משמעות המושג ומה הוא כולל ולכן הגדירה זאת הסאדו-מאזו. כך הקהילה מוצגת בחוץ. משהו בסגנון:"אהההההה.. את מהסאדומאזו!" רבקי - אם את באמת נמשכת לסקס כוחני הכולל יחסי שליטה כניעה, השפלות, כאב, קשירות וכו'.. אם את נמשכת לסקס אקסטרימי מהמקובל - כמו שפומלית אמרה, מצאי זמן לימוד. שבי מול מחשב נייח, והתחילי לעשות שיעורי בית, חמדתי
בצורה שאת עושה זאת, בניידות, כלאחר יד - את עלולה למצוא עצמך קורבן אונס או אפילו חמור מזה. השמרי לך. יש טיפוסים אלימים, מסוכנים מאוד - המוצאים "מפלט" תחת מטריית ה-BDSM ומחפשים לעצמם קורבנות כמותך. בנות שאינן מבינות ולא כלום, לא למדו חוקי יסוד (כמו SSC: שפוי, בטוח ובהסכמה) לא מבינות את משמעות המונחים, הגבולות, מה מותר ומה אסור והן מהר מאוד הופכות לקורבנות. קורבנות שנופלות תחת מניפולציות מזיקות.. לא רק פיזית אלא גם נפשית. עשי לעצמך טובה, יקירה. קחי לעצמך זמן, למדי והבינית את התחום הזה לעומקו לפני שאת קופצת להתנסות.. וברוכה הבאה

Master Eagle

New member
נריססה, שדדת את המילים מהמקלדת שלי

לא יכולתי לנסח זאת יותר טוב. וכמי שמכיר כמה וכמה נשים שנפלו קורבן לכל מיני גברים שחשבו שהם "אדונים" והשתמשו בכוח שלהם לא נכון, אני מציע לך ללכת צעד אחר צעד, אבל בטוח. לכי על זה. זה כייף ונהדר למי שאוהב את זה. אבל תעשי זאת בשיקול דעת ומתוך הבנה והכרה. בהצלחה

גידיאפ

New member
אני בהחלט מסכים רק שאני

התכוונתי בעקרון שיש הרבה אנשים שחושבים שסאדו מאזו זה לקחת עבד או שפחה לקשור אותו לאיזה צלב ולהתחיל להצליף בהם להרביץ להם ולקלל אותם אומנם יש כזה אבל לא רק...

למעלה