סאב

בנדיטוס

New member
סאב

ראיתם אותו בתוצרת הארץ, איזה קטעים שהיא התחילה להיגעל מהשובניסטיות שב"תני לי" וההוא התחיל להביא לה תירוצים מעפנים שלא תופסים בגרוש... כאילו אני אוהב אותם והכל אבל אין מה לעשות יש בו איזו מידה של שובניזם.

דווקא...הוא לא בדיוק הביא תירוצים

הוא אמר לה משהו כזה:"יש אור ויש צל,ויש שחור ויש לבן..." כלומר לא הכל טוב ,הם הודו בזה... (אני לא בטוחה שזה בדיוק מה שהוא אמר בדיוק במילים האלו,אבל העיקר הפואטנה)

double M

New member
נראה לי שפואנטה קצת שונה....

היא אמרה שזה מוזר שיש שיר כמו "הפרד ומשול" לדוגמה, ובאותו דיסק יש שיר כמו "תני לי", היא אפילו אמרה נחות אם אני זוכר נכון. סאב הסביר את הקטע שיש "אור והצל בלה בלה בלה" אבל הוא התכוון שהם גם שרים על "המצב", גם על מסיבות, גם על בנות. בקיצור על הרבה דברים שלא קשורים אחד לשני....

כן זה ניסוח טוב....

וכן, היא אמרה משהו כזה:"איך משיר עם רמה אתם מגיעים לשיר נחות(כמו תני לי)"

RunNGun

New member
סאבלימינל והצל בתוצרת הארץ

קודם כל, הקליפ של "הפרד ומשול" היה ככה ככה. אהבתי את הרעיון של האיש (מי שראה) שעבד קשה כ"כ עם הבנייה של המגן-דוד, במעין סימבוליות יפה שכזו. לגבי השוביניזם - אני חושב שכן, יש מידה של שובניזם, אבל אם מה שסאב אמר נכון (ואני נוטה להאמין שהוא דובר אמת) - אז זו המציאות. תקראו לזה שוביניזם, זה מה שקורה. כעיקרון, הראיון לא חידש יותר מדי. גם הקליפ היה במבנה של הקליפ הישן ל"חי מיום ליום" - שהיה גם בתוצרת הארץ. סאב והצל עושים ראפ, עם תנועות ידיים חזקות לכיוון המצלמה סטייל העטיפה של "Born Again", עם היד בולטת והפנים מאחוריה. השילוב של סיוון לא היה טוב בקליפ. אבל סך הכל, עוד הופעה ציבורית שבוודאי לא מזיקה - ולטעמי גם תהיה פרודוקטיבית בעניין המכירות של הדיסק. אבישי

הרבה זמן רציתי לדעת...

התנועות ידיים החזקות האלה לכיוון המצלמה.... למה
זה קצת מעצבן שכל השיר זה ככה...אבל מילא

DJ$upreme

New member
המציאות? איזו מציאות?

הבלינג בלינג והבנות שמרטיבות את הריפוד בלימוזינה והשמפניות והסיגרים והחליפות דולצ´ה גבנה והכלבי אמסטף? המציאות הזאת?

ק ר ח

New member
שובניזם בראפ???????????

איך יכול להיות????????? מקרה חריג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה,בתכלס,כל הבנות.........
מה?

נוב 01

New member
צ´מעו סיוון אחת הכוסיות...

מה אתם חושבים, סאב והצל עשו עליה סיבוב?:)

MC JaNaNa

New member
../images/Emo80.gif לנוב 01..... ../images/Emo60.gif

סיון אישה טובה וחמודה אל תדבר עליה ככה זה לא יפה אפילו לא בצחוק אמרת שהיא נראית טוב סבבה למה הקטע השני זה ממש לא מתאים...אם היא קוראת פה נגיד הודעות אתה לא חושב שהיא תיעלב? לא יפה אחי ובקשר לקליפ זה קליפ ישראלי.ף...אני לא מכיר קיליפים בארץ במרה של אם טי וי.... אין פה הפקות מקצועיות לדברים האלה....באם טי וי כל הקליפים נראים כמו קטעים מסרטים. פה בארץ זה חורני כזה תמיד במסגריות ובאמצע רחוב או במסכים או לא יודע מה חחחח
אבל כל הכבוד נתנו ראיון ושואו נחמד ובקשר לתני לי זה היה פשוט מכה מתחת לחגורה ראו על קובי על העיניים שהוא לא רצה שהיא תשאל שאלה על זה... חוץ מזה זה ערוץ 1 אף אחד לא לוקח את משהולך שם לסדר היום שלו... בסך הכל כל הכבוד לקובי ויואב על הראיון והקליפ אני זכר שהם היו לפני שנתיים בתוצרת הארץ ולפני שלוש שנים גם הייתה כתבה ענקית שם על ההיפ הופ בארץ שאיתמר היה בן 14 וחצי עם שפם בר מצווה כזה חחחח

RunNGun

New member
סופרים , לא הבנת אותי

הכוונה לא היתה לזזים עם הבס, ששם סביר להניח שזאת לא המציאות, אלא לקטע של הבחורות ותני לי

double M

New member
גם "תני לי" לא ממש מחובר למציאות...

לפי דעתי. הם מציגים את זה כאילו הם חיים בסרט פורנו, אני לא יודע לגבי הצל אבל לסאב יש חברה כבר די הרבה זמן, מעניין מה היא אומרת על השיר....

da^Lord

New member
כן, רק ש...

הבלינג בלינג - מזויפים.. אבל נראים טוב. מרטיבות את הריפוד - זה לא ריפוד זה סקאי (דמוי עור) לימוזינה - שברולט שמפניות - טקילות.. סיגרים - המטוגנים האלה שאוכלים. חליפות - בגדים ממאד מן. כלב אמסטף - מה הבעיה עם כלב אמסטף? סה"כ כלבלב חמוד קטנטן.

ק ר ח

New member
הכלב אמסטף!!!!!!!!

אתם זוכרים שהייתי ב"גיא פינס"? ואמרתי "חברה שלי לא מרשה לי לחמצן"? אז החברה הזאת-הילה פאר,זה הכלב אמסטף שלה-דיזל!!!!!! סתכלו בדיסק,רשום ת´שם שלה!

kodman

New member
בקשר לסיגרים

סבתא שלי מרוקאית מכינה אותם ט-עים ט-עים
מומלץ בחום
kodman

double M

New member
קליפ די צולע.....

כמו כל קליפ ישראלי כמעט. סאב והצל מראפרים בשכונת מצוקה בליווי תנועות מוגזמות לחלוטין. מישהו שנראה כאילו הוא דוד של סאב והוא היה פנוי באותו יום מרתך מגן דוד לא ממש אסתטי ובסוף הקליפ כולם נשענים עליו.... די צולע....

RotemY

New member
למשהו יש את הקליפ על המחשב??

אם כן שישלח לי בבקשה באיי סי

David Ochayon

New member
חחח, איך זה פתאום נהיה "קליפ"

לא הבנתי.. זה בסך הכל קטע קצר עם צילומים כדי שיהיה במה למלא את המסך בזמן ששומעים את השיר, אני מתערב איתך שבכלל לא עשו יותר מטייק אחד לכל סצינה, ובואי נגיד שלא ישדרו את זה בערוץ 9 לדוגמא, יש לי גם במחשב משהו דומה שעשו להם לפי איזה שנתיים כשהיתה כתבה ב"תחנה מרכזית"

למעלה