סאב DMX vs ?

The EmineM ShoW

New member
איזה כוסון אחד עשה עלזה רמיקס אפילו

אפשר למצוא את זה באתר שלו (למטה בחתימה) להוריד מהר... מחר הוא מוחק ושם רמיקסים חדשים!

AcE666

New member
אחי

מה המספר איציק שלך? יש לי אותו אבל אני לא זוכר מה הכינוי שלך

sneakas

New member
just so you know

i live in manhattan on the 41st. floor and sub wrote that song in my house, thats why he gives me so much love on that song, and when he was at my house was like 6 months before who we be came out, so to be honest they wrote the song before who we be, and i know that becuase i was there... 4-3 S

B-BALL

New member
זה מה שאני מנסה להסביר לאנשים כבר

חודשיים פחות או יותר....

or001

New member
אז אולי תסביר לנו על הססמי צ´יקן

והכאב-בטן. האם גם זה קשור אלייך, אדון סניקאז?

EmGee

New member
את זה אפילו אידיוט כמוני יכול להסבי

ססמי צ´יקן זה סוג של עוף שאמריקקים אוהבים וישראלים בפעם הראשונה שאוכלים את זה לא ממש מסתדרים עם זה. כמו שעולים מרוסיה לא מסתדרים בהתחלה עם ביסלי

כן כן בטח

סתום! בטח די אמ אקס קנה בטוואר ת´דיסק של סאב והחליט לעשות גירסה באנגלית לשיר שסאב כתב-הגיוני אה? טוב נו אין צורך שתגיב כי אפילו אם זה נכון הגירסה של די אמ אקס נשמעת בהרבה יותר יפה ומקצועית ואין מה להשוות בכלל. אל תהיו תמימים ואל תאמינו לחרא שמספרים לכם. נ.ב-כיף לחזור :)

double M

New member
למה הספקנות המוגזמת?

הגיוני לגמרי שהם כתבו את זה בלי שום קשר אחד לשני.

kodman

New member
לא צריך להגזים

אומנם זה יכול להיות מצחיק אבל למה ישר לבוא בתקיפה ושלילה? "סתום!" , "כן כן בטח" ? העיקר באזימוט אתה יכול לעשות פוזה ולעלות באופן מייק ולדבר יפה אבל בפורום לבוא בגישה כזאת? הצביעות חוגגת.

מה?

איך הגעת לזה? מה הקשר? מה הקשר בין זה שאני הופעתי איזה כמה פעמים באדימוט באופן מייק לבין הדיעה שלי לגבי השיר הזה? להיפך,אם הייתי מהלל ת´שיר הזה רק בגלל שזה סאבלימינל ובעצם לא אוהב את השיר,אולי זו היתה צביעות.לסאב יש דברים טובים ויש לו גם בית לא רע בשיר הזה(של הצל לא חזק)אבל להאמין שאת השיר הזה הם לא העתיקו מדי אמ אקס קשה לי להאמין כי זה הרי ידוע שהוא מתרגם לעברית כמעט כל מה שכושי באמריקה. ולסיום,באופן מייק אני מדבר יפה? מסתומרת? אני עושה שם ניאום? אני כולה עולה לכיף . . .לא יודע איך קישרת את זה לצביעות,זה לא שאני חבר צמוד של סאב או משהו,הוא עשה שיר,הבעתי דיעה,ועכשיו אתה-סתום...

EmGee

New member
תקשיב רגע

אם היית מכיר את מי שהגבת אז לא היית מגיב ככה. אולי סניקרס שר בצורה מצחיקה ולוקח את הכל באיזי אבל זה לא אומר שהוא שקרן. להפך זה לא מהכבוד שלו לשקר אז פעם הבאה תברר אל מי אתה מדבר במקום ישר לתקוף כמו פרנואיד

B-BALL

New member
אנשים, אתם יודעים מה אומרים -

"מוחות גדולים חושבים דומה". אני חושב (בעצם יודע בוודאות) שזה המקרה פה. זה שיש כמה ספקנים מטומטמים שכל מה שמעניין אותם זה להרוס לאנשים את הכיף, גם אם הוא לא מבוסס על אשליה אלא על משהו אמיתי, מציאותי ונכון, זה ממש לא מעניין אותי. שידחפו אצבע לתחת. העיקר שאני יודע את האמת, וזה הכל.

sneakas

New member
the story

well when sub and yoav came over to new york they satyed at my house for like a week, and they are my life long firneds so i would never let the stay at a hotel. so i showed them new york the way i know it, and one of the things we did was go downtown to chinatown so that they could go shoping, but it started to rain, and all thier shit got wet. so while they were staying here so was my grandmother, her name is tata and i love her more then life itself so ofcourse kobi and yoav hung out with her too. now tata is a good jewish grandmother so of course she made us eat alot, and her favorit food is chinnese. so she tooks us to a resterunt around her and kobi and yoav feel in love with the seseme chicken, which is really good, and they starting eating that shit everyday, until thier stomachs would hurt from it, and now you know the story behind that part of the song one s

למעלה