סאבלימינל

(OG (gimel

New member
סאבלימינל

כן, אני חושב שהכתבה קצת חריפה ומגזימה מדי, בעיקר בחלקה הראשון, אבל בסה"כ אני די מסכים איתה.

MC JaNaNa

New member
כתבה מזעזעת...אני מכריז על מלחמה ../images/Emo46.gif

תקראו ואז תבינו אותי...

volatile

New member
אוקיי....

ברור שמי שכתב את זה צדק בכמה נקודות אבל ככה אני יבוא להגנת סאב שמבחינתי לרוב לא מייצג "פוזה".... גימל ידידי יודע מה אני מושב על רמת הסצנה בארץ... ובנושא אני יעדיף לשתוק למען בטחוני האישי (כן אתם יודעים... הרי טופאקונים יורים ממכוניות נוסעות ברובי מיים וזורקים עליך קונדומים מלאים מים) אז ככה. 1. השפה העילגת שראפרים בחו"ל משתמשים בה נובעת לרוב מחוסר חינוך... לעיתים מכוונת אבל בטח שלא מראה על אינטילגנציה... ברור שלכותב יש טופאקון בבית ואני מבין את כאבו... אבל מה שהוא אמר גובל בטמטום. 2. סאבלימינל אכן יורה לעצמו ברגל לדעתי... מצד אחד כשרון עצום הבן אדם... באמת... ולהגיד שבן ארצי יוצר מוכשר? ברור שהיצור שכתב את הכתבה פשוט רגיל לשמוע מיין סטרים ישראלי שבעצם נמצא מבחינת הסאונד עומד באותו מקום כבר מעל לעשר שנים... משעמם וצפוי.... חוץ מהחברים של נטשה ומשינה אני לא זוכר להקה ישראלית שממש אהבתי... כן תעזבו אותי מאביב גפן, מוניקה, איפה הילד וכל שאר הזיבלונים.... סאב בן אדם חכם. אין לי כלום נגד שירי השוויץ.... הם אומנם נעשו לסממן חזק מדי פה... אבל הם נעשו בצורה טובה... לעומת זאת שירי נוסח איזה סרט הם שירים דבילים וחבל... האמת שבעת כתיבת שורות אלה כותב זה שומע את הפרד ומשול, אחד השירים האהובים אליו בתקופה טרופה זו.... לגבי פוזת הקשוח אני מסכים עם הכותב ומספיק לראות חלק מהאנשים שבאים לגי´ ונמצאים פה בפורום... אני לא הולך לנקוב שמות מי שאני מדבר עליו יודע מי הוא... אין ספק שהיפ-הופ יש בו מין הרגשת הקשיחות... אנשים ששומעים את זה בארצות הברית נקראים וויגרס... אבל אנשים שאוהבים את המוזיקה, את המילים, את הקצב ומבינים קצת בנושא נחשבים Heads וככה אני מחשיב את עצמי ואני לא אתן לכתב דפוק אבא לטופאקון להשמיץ אותי... אני לא אתן לא להשמיץ אנשים מוכשרים כמו קובי... ושיילך לקנות לבן שלו את בן ארצי הנחמד והרגיש... כן.... אולי הוא לא מבין את זה שבני נוער בתקופה כזאת מעדיפים לשמוע שירים שלא מתעלמים מהמצב וכן גם נותנים להם הרגשת קשיחות. וולאטייל עם הסטייל הידוע בכינוי הערס מחדרה....

33T-Bone

New member
אם אתה מדבר על מוזיקה ישראלית

ואתה אומר שאין מקוריות, אז נכון היום במיוחד יש יובש בולט מאוד. אבל תנסה להקשיב ל- נושאי המגבעת רוקפור רונן בן טל אור כשדים יובל בנאי כנסיית השכל (בעיקר הראון שלהם) תאמין לי שלא תתאכזב

babe10

New member
לא מצליחה

לפתוח את הקישור ששלחת.. תוכל להגיד לי בבקשה איפה הכתבה נמצאת?

צחי טל

New member
אכן מסמך אנושי כואב

ואני דורש מלחמההההה! להכות בבשרו של הכותב הדראק הזה! שבכוונת תחילה ירד על סאב ובוייאקה כי הבן שלו משחק אותה ראפר זאת הכרזת מלחמה והוא הבן אדם היחיד שכתב ביקורת רעה כזאת על סאב נ.ב תמהרו לפני שהוא יפיל מטוסים על הסניפים של מד מאן וג´י ספוט

babe10

New member
תודה.

האמת - לא ממש מבינה למה אתם מתרגשים מהכתבה הזאת. "שטן המוות"? אני הייתי קוראת לו שליח הטמטום. זה מה שקורה כשכל אחד היום מחשיב את עצמו "כתב" וחושב שהטמטום שהוא מפליץ לאוויר לא מסריח. סאבלימינל מדבר שטויות? בויאקה שרים שירים רדודים? אבל בעצם - מה הפלא. אבא שלי תמיד אמר לי לא להקשיב למה שאומרים לי אלא להסתכל מי אומר. ומה אני יכולה לצפות מאדם שמחשיב את בן ארצי כאמן מוכשר?.. "נכון" הוא לא זבלון כמו שהוא מגדיר את סאב ובוייאקה, ה"כתב". בכל זאת - אין מה להשוות לעומק הליריקס שלו - "אני אפס". נו באמת..

A&A

New member
מה הבעייה של הבחור?

אני לא מצליח להבין אותו? לא הבנתי אם זה ביקורת על המוסיקה על סאב? עם השחורים בהרלם? או עלינו? הוא אמר שראפ זה מוסיקה של אנשים שבאים משכבות תחתונות, שסאב בא משכונה עשירה, ושאנחנו מתלהבים איפה הביקורת????

m.n

New member
חוצפן!!!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

פשוט חוצפה!!!! אין לכם מושג כמה אני כועסת! אני ב-כ-ל-ל לא מסכימה עם הכתבה אבל אפילו אם יש צדק בדבריו יש מילים מסויימות שאפשר לכתוב אותן אבל לקרוא לסאבלימינל זבלן???????????? אין טיפה כבוד לבן אדם?!?!?!?! גם אם הוא עושה חרא של מוסיקה (ממש לא!!!) הוא עדיין משקיעה בה את כל הנשמה ומגיע לו לקבל את הכבוד!

**yoav**

New member
אממממ...

זו דעתו, ואם הוא חושב שסאבלימינל זבלן אז סבבה לו, זה בכלל לא קשור לכבוד וכל מה שרשמת שם כי הבנאדם לא יפרגן למשהו שהוא לא אוהב ( בניגוד לאנשים פה). אז תפסיקו כבר לתת כבוד לכל דבר שיוצא בעברית, כי יש גם דברים שלא ממש מגיע להם כבוד שלא תבינו אותי לא נכון, אני אולי מסכים עם חלק ממה שנאמר בכתבה אבל זו חרא של כתבה ואין לו בסיס לדברים זה ברור שהבנאדם שונא היפ הופ בדם, אז למה לכתוב על משהו שאתה שונא?? כי הרי מראש זה ברור שזאת תהיה ביקורת שלילית PEACE יואב

m.n

New member
העניין הוא

שהדעה שלו לא אובייקטיבית אז באמת ברור שהוא רק ילכלך ולא יסתכל על העובדות. אז עדיף שישב בשקט ואם הוא כבר בא להינכס במישהו אז שלא יכתוב על זה כתבה. בקשר לכבוד אתה לא הבנת אותי לא משנה עד כמה המוסיקה גרועה הבן אדם משקיע את החיים שלו בדבר הזה ולא נראה לי שמתאים לקרוא לו זבלן! חוץ מזה הכתבה הייתה נורא קיצנוית אבל אני חושבת שגם הקיצוניים ביותר יסכימו איתי שסאבלימינל הוא ראפר מעולה ולא מגיע לו היחס שהוא קיבל בכתבה!

BoR|S

New member
תראי... תשמעי...

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית ולכל אחד יש זכות להביע את דעותיו, הוא חושב על אנשים שמקשיבים לסאב בערך מה שאני חושב על אנשים שחושבים שטופאק הוא האלוהים אז אני מסוגל להבין אותו. לדעתי באמת יותר מידי אנשים מתלהבים מסאבלימיל בעיקר כי הם לא מכירים שום ראפר ישראלי אחר (הרבה מתפלאים מתי שאני משמיע להם את השבט, את פיזדה או את תאמר וסוהל). את חושבת שסאב הוא ראפר מעולה, זכותך בדיוק כמו שזכותו לחשוב שהוא גרוע. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

m.n

New member
ההבדל הוא

שאני לא הולכת לכתוב עליו כתבות נאצה באינטרנט! חוץ מזה אני כן שמעתי את השבט וגם את פיזדה (שדרך אגב אני מאוד אהבת) וגם את תאמר וסוהל ועוד רבים וטובים לכל אחד יש את הטעם שלו אבל אני חושבת שהאיכות של סאבלימינל היא הכי טובה! וזה לא אומר שעכשיו כולם צריכים להגיד שהוא הכי טוב אבל הוא עדיין בין הטובים כי אם הוא לא היה אז הוא לא היה מגיע למצב שבו הוא נמצא היום ואף אחד לא היה מפתח עליו דיון באינטרנט ! (ותחשבו על זה...)

BoR|S

New member
תגובה...

עוד לפני שיצא הדיסק שלו היו עליו דיונים באינטרנט (ע"ע פורום יואל ז"ל) בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

m.n

New member
יווווו בוריס

תפסיק להגיב לי על כל דבר!!!!!
אני עדיין מצפה לתגובה טובה יותר....

BoR|S

New member
תגובה...

זה פורום, ובפורום מותר לי להגיב על כל הודעה בכל דרך שאני רוצה בלי קשר אם את אוהבת את התגובה או לא, זה הרעיון של פורום. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

אני די מבין את הכותב...

כן כן למרות שחצי מן הכתבה שלו הוא מנסה להישמע שנון ועוקצני (בדיוק כמו גימל בגלל זה אני מבין למה הוא מסכים איתו...) הכותב בתור אדם מבוגר חובב מיינסטרים מסתכל על הראפ ורואה בו פשוט טמטום, רואים שהוא אף פעם לא התעמק בו (שימוש בסנופ דוגי דוג) ולא ממש מבין בו אך בכל זאת בתור מבקר הוא פשוט חייב לבקר את סאבלימינל ואת הטקסטים שלו שנראים לו כטמטום גמור (בדיוק כמו שחלק מהליריקס של כלא 6 נשמעים לי - מתחרים שיט) אם תחשבו על זה , אגו טריפים לאנשים מבוגרים נראים כמו חרא גולמי והם לא מבינים את מטרתם של אותם שירים , לעשות אותם קלילים מבחינת ליריקס שיהיה כיף לשיר אותם וכן כן גם להרגיש כלי קשוח! (ולאכול קרמבו באותו הזמן) אז נכון בוייאקה נראית לו להקה מטומטמת ושטחית וכך גם סאב , אבל תגידו לי את האמת מצאתם גאונות ליריקלית באחד מהשירים של סאב ? אני רק באחד וזה יותר מחבר שהוא שיר פשוט מעולה. בוייאקה לא מתיימרים ליהיות גאונים ליריקלים וזה מה שכל כך יפה בהם , מוזיקת פאן במיטבה. אז אני די מסכים עם הכותב במה שהוא אומר הקטע שאני מסכים ובכל זאת אוהב, האמנם זה מוזר? לא נראה לי. Alex

m.n

New member
הבנתי אותך

אבל לדעתי הליריקס של סאבלימינל גאוניים!!!!! הבן אדם גאון! טוב תיכף יבואו כל האלה שיגידו לי שהגזמתי (כן בוריס, סאבלימינל לא אלוהים) אבל לדעתי צריך להיות מאוד מאוד חכם כדי לכתוב שירים כמו חי מיום ליום שירים מהחיים שירים שנגעו לי בכל העצבים החשופים. ושירים גאוניים כמו מא´ ועד ת´ שזה פשוט מסובך לכתוב שיר לפי הסדר האלף בית! ואי אפשר לזלז בזה!

למעלה