סאבלימינל...

MooN aka asdfgh

New member
סאבלימינל...

עם כל הכבוד (ויש לי הרבה כבוד אליו), זה לא קצת דבילי שהוא משמיע את עצמו במעבדה??? הייתי בטוח שהוא יעשה גם ספיישל לרגל צאת הדיסק החדש שלו... מה זה???

Da Judge

New member
אז זהו שאסור לו

בגלל זה הוא לא שם

RunNGun

New member
הוא דווקא כן שם

ב-102fm אין איסור (כמו שיש בקול ישראל) לנגן מוזיקה במידה והאמן הוא זה ששר או ניגן את השיר הספציפי. (למשל, שלמה ארצי לא יכול לשים שירים של עצמו בתכנית שלו בגלי צה"ל ביום שישי) זה לא חשיבות עצמית מופרזת, זה פשוט בגלל שכמעט לא משמיעים את סאבלימינל ברדיו. נכון, זה עלה בעקבות ההצלחה של "האור מציון", אבל עדיין רמת ההשמעות של סאבלימינל והצל לא גדולה כמו שמשמיעים את החדש של מיקה קרני ו/או יהודה פוליקר ו/או שלמה ארצי. בקיצור ולעניין, קח ציטוט מהשיר של סאב והצל עם סיוון "לא תצליחו לעצור אותי": "...לא משמיעים את זה ברדיו? אז נשמיע בתכנית שלי...". סאב לא עושה את זה מאגואיזם, כי באמת שהוא מנגן כמעט הכל חוץ ממנו ב-90 אחוז מהמקרים, אלא כנראה מחוסר ברירה. נראה לי שהבנת למה אני מתכוון אבישי

RunNGun

New member
הוא דווקא כן שם

ב-102fm אין איסור (כמו שיש בקול ישראל) לנגן מוזיקה במידה והאמן הוא זה ששר או ניגן את השיר הספציפי. (למשל, שלמה ארצי לא יכול לשים שירים של עצמו בתכנית שלו בגלי צה"ל ביום שישי) זה לא חשיבות עצמית מופרזת, זה פשוט בגלל שכמעט לא משמיעים את סאבלימינל ברדיו. נכון, זה עלה בעקבות ההצלחה של "האור מציון", אבל עדיין רמת ההשמעות של סאבלימינל והצל לא גדולה כמו שמשמיעים את החדש של מיקה קרני ו/או יהודה פוליקר ו/או שלמה ארצי. בקיצור ולעניין, קח ציטוט מהשיר של סאב והצל עם סיוון "לא תצליחו לעצור אותי": "...לא משמיעים את זה ברדיו? אז נשמיע בתכנית שלי...". סאב לא עושה את זה מאגואיזם, כי באמת שהוא מנגן כמעט הכל חוץ ממנו ב-90 אחוז מהמקרים, אלא כנראה מחוסר ברירה. נראה לי שהבנת למה אני מתכוון אבישי

MooN aka asdfgh

New member
אז שיעשה מה שקוואמי עשה...

קוואמי לא היה באולפן בתוכניות שהשמיעו את בויאקה כשהדיסק שלהם יצא...

Primo

New member
למרות שבקול ישראל חל איסור

וגם בגלגלצ גם קוואמי וגם מומי למשל לא ישמיעו את עצמם מתוך עיקרון של אתיות מקצועית ולטענתם "אי סגידה עצמית"(חחחח גדול) הם לא ישמיעו את עצמם לסאב זה לא כל כך איכפת ואם סבבה לו עם זה סבבה לדעתי זה ממש גועל נפש להשמיע את עצמך ?? ברדיו פשוט נורא אם אתה אומן מצליח או לא ויש לך שירים אתה תושמע , רק למה בתכנית שלך שאתה יושב שם? מה אתה בטריפ עצמי?? לעזאזל מה נסגר איתך? מביך!

רק כדי להזכיר לכם

קוואמי עזב את העייסק חודשיים לפני צאת האלבום וחזר חודשיים לאחר צאת האלבום,זאת הייתה החלטה אישית משום שלדעתו(וגם לדעת מומי) יש פגם בשדרן שמקדם את שיריו (ואף מקבל תמלוגים מאקו"ם על כך שהוא משמיע את עצמו)בתוכניתו שלו. מצד שני,באמריקה (רק בהיפהופ)ראפרים שהם שדרנים(אין הרבה כאלה) מקדמים את שיריהם בתוכניות שלהם . כך שכל החלטה היא בהתאם למצפונו של השדרן.

למעלה