סאביות וכאב

Tranquility40

New member
אכן קומבינציה משעשעת

"תרביצי לי ועכשיו!"

Tranquility40

New member
מכיר

למרות שזה משעשע אותי באופן אישי, זה דווקא ז'אנר מוכר יחסית.
אני אפילו זוכר כתבה לפני כמה שנים, על אוליגרך רוסי שצולם בסתר כשהוא קשור ומצווה על נערות ליווי להצליף בו (לא שאפשר לסמוך על העיתונות הכתובה כשהיא מדווחת על עניינים הקשורים ב BDSM. אתה יודע מה, לא שאפשר לסמוך על העיתונות הכתובה בכלל...)
אחד הדברים שלומדים מ - BDSM זה להיות פתוח לשונה והלא מוכר (כל עוד הפעילות מקובלת על כל הצדדים, ללא ניצול ונזק). אני מניח שאם הייתי חשוף לז'אנר הזה יותר, הדבר כבר היה מפסיק להיות בעיני משעשע.

מבינה מה אתה אומר

אצלי זה עובר רק דרך תחושת השליטה. ולכן כאב לא מחייב בכלל. כל דבר שהוא עושה שגורם לי להבין שהוא הבוס עושה לי את זה. הכאב עצמו פחות.

DOMINUS1

New member
זה לא מתחבר. אנחנו חיברנו את זה

וזה שגוי. אני שולט ומצאתי שאני צריך להכאיב....
ממש לא מתחבר לי. נכון לי הרבה יותר שליטה מנטאלית.
אז תגידי לא לכאב ותעצבי את המציאות שלך עפ"י טעמך.
אל תתני לאיש לומר לך מה נכון לך.

Dan_Kap_

Active member
אין תו תקן לבדסמ

כן, עד שהועדה העליונה לתקינת בדסמ תתכנס, כל אחת/ד מאיתנו יכולים להחליט מהו בדסמ עבורנו, כרגע, עם השותפ/ה/ים/ות הנוכחיים.
&nbsp
למרות שכאב הוא הסטיריאוטיפ השחוק ביותר של הבדסמ, יש מגוון הרבה יותר גדול של פעילויות ועוצמות ממה ששש הפעילויות שמתחבאות בתוך ראשי התיבות BDSM (קשירה, שליטה, כניעה, סאדיזם ומאזוכיזם) יכולות לתאר או לדמיין.
&nbsp
יש מי שנהנים מדגדוג, מי שאוהבים מחטים, השפלה, ליקוק נעליים, צחצוח צגפיים, הצצה על אחרים בפעילות, היאבקות, משחקי תפקידים, חובבי בלונים, החלפת חיתולים - וזה רק על קצה המזלג.
&nbsp
כדאי להציץ ברשימת הפעילויות הבדסמית שהועלתה כאן שוב לא מזמן או ב-humansexmap.com כדי לראות עד כמה העולם הזה רחב ורב גוני (ורצוי גם לזכור ששני האוספים הללו רחוקים מלהיות ממצים או מפורטים דיים) כדי להבין שמה שעושה לך את זה הכי טוב, טוב בהחלט לך.
&nbsp
אין שום צורך להרגיש שאת לא "עושה בדסמ אמיתי" או "לא נשלטת אמיתית" - מה שנכון לך הוא הכי אמיתי עבורך...
&nbsp

ברור שאין תו תקן

אבל כמו שאמרת, כאב הוא הסטריאוטיפ הכי שחוק של בדסמ. ואני תוהה למה, ואיך זה הפך כזה.
אני שלמה עם עצמי ועם מה שמסב לי עונג, והשולט שלי באותו ראש. סתם תהיתי איך זה התחבר. קיבלתי כמה תשובות.

Dan_Kap_

Active member
אני משער שבמרקיז דה-סאד

יחסי הציבור של התחום התחילו עם המרקיז דה-סאד ואחר כך בהמשך לספר "ונוס בפרווה" של פון זאכר-מאזוך והסיפורים על סטיות מיניות בספר של קראפט-אבינג.

קשירות היו קיימות בתרבויות רבות, לא בהכרח בהקשר של כאב.

בעיני, המדיה המערבית עסוקה קשות ביחסי אהבה-שנאה-פטרונות עם כל התחום הזה, ובדרך כלל מדגישה את הפן של הכאב (טוב, לצד קידום המיתוס על התעללות בעבר וטראומות אחרות כ"תירוץ").
כך שלא מפתיע שזו האסוציאציה הראשונה שיש להרבה אנשים.

זה לדעתי החיבור הראשוני.

אחר כך אפשר לדבר על אנדורפינים ועל אדרנלין וכל הצד הפיזיולוגי, אבל לדעתי בחלק מהמקרים הוא דרך לנסות לתלות את הכל על הביוכימיה במקום להכיר בכך שזו נטיה מינית...

A לוןA

New member
בהקשר ההיסטורי

זה כנראה התחבר כי אלו איזורים מיניים שהם טאבו במיינסטרים, וכנראה מי שנהנה לחקור איזור אחד, חקר גם את האיזורים האחרים.
את אותה שאלה ניתן לשאול גם על שליטה וקשירות, נניח. ה-B בבדסמ מסמנת bondage. האם זה הכרחי שכל מי שמתעניין בשליטה יתעניין גם בקשירות?
&nbsp
וודאי שלא, אבל אלו איזורים קרובים מבחינת הטאבו החברתי ומי שהעז לחקור אחד, סביר שגם יתנסה באחר.
&nbsp
בקשר למה שדאן_קאפ ואחרים כתבו לך כאן- מסכים לגמרי
&nbsp
(בקשר להנאה מכאב- לפעמים זה בא, בעוצמות כאלו ואחרות, עם הזמן. היתה לי נשלטת שסטירות היו אצלה טאבו מוחלט בהתחלה, ובהמשך תענוג גדול...)

למעלה