נ-פ-י-ל-ה-!!!!!!!!!!!!!

נ-פ-י-ל-ה-!!!!!!!!!!!!!

האקס שלי (שכרגע הוא הידיד הכי טוב שלי) נוסע עוד שבועיים לנפאל...ל..... ש-נ-ה!!!!!!!!!!!!!!! ואני כמובן נופלת................ כל כך יודעת את ההשלכות של כל מה שאני עושה...אבל תמיד נדמה שעוד שורה ועוד שורה...ואולי עוד אחת....יעזרו לי לשכוח מזה.... או שאולי עוד קרטון??? אז אני אהיה בסרט כמה שעות...אבל אני לא אצטרך להתמודד עם המציאות המסריחה... לאף אחד לא איכפת! כולם עוזבים בסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נופלתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

סקאברס

New member
היי..אני לא עזבתי אותך

למרות שאני בישבילך סתםם אותיות במחשב....שמבטאות איזשהיא דמות אלמונית..קבלי ממני..
ו
...או קיי? אני מקווה שאיך שהוא אני עושה לך טוב..בקושי הזה של להישאר לבד.. כן אני יודע...אבל מבין אותך טוב טוב..מנסיון.. אז חיבוק גדול מדוד סוורוס ולילה טוב..(אצלי הלילה האחרון שהוא טוב....אולי חוץ מלילות עתידיים אני מקווה עם שיר
)...להזרריק את זה??.??? הפיתו גדול...מאוד.. אבל יש לי מוח או לפחות מה שנישאר ממנו....אז בעסה..ניקח כרגיל.. ומחר ווסוף שבוע יהיה קהקה... אז המון חיבוקים נערה יקרה..סוורוס

סקאברס

New member
נערה..אתשם?../images/Emo3.gif

היייייייייייי....טוב ...להזריק לא הפעם...כבר בכול זאת מאוחר..ואני מאושר.....אולי בפעם הבאה... אוי..אני צריך ביכלל להפסיק ...שיט!!! אך איך בא בא בא בא לי לנסות את זה אחרת....אוף..ביותר חזק.. טוב דיברנו על זה פעם...וכתבו לי הרבה ..לא...לא מזרק... חבל.....מה שלומך??? איך את מרגישה? אני טוב...בשמים...כרגע חזרתי קצת לעצמי... אני חושב שאני הולךלטייל קצת בחוץ...לנשום את האוויר של תל אביב..(בקרוב גם אותו יהיה אפשר להסניף חופשי) ומי יודע..אולי עם ביכלל אני ושיר נהיה ביחד..אז הכול יהי הטוב..ואולי עם פתאום ניפרד...אז סוף סוף אתן לסקרנות להישטלת...וכן כן כן ... מה שלומך? ספרי קצת מה עובר עלייך...מה אם החבר..(האקס?) שימי איזה מוזיקה מה זה חזקה מפוצצת חלונות בבית..ותתחילי לרקוד.. להרביץ לקירות...להיתמכר לקצב..לתתלו לשלוט בגוף...זה מה זה משחרר. את תראי שתרגישי יותר טוב...טראנס הכי טוב לקצב כזה...פינק פלוייד להרואין..אופרה וקלאסי ללהיות לבד..ושירים של דוסים בשביל לתת לכעס לצאת....נו תביני..טוב? תהני..(עם רק תרצי ילדה אם רק תרצי..) שלך-סורוססססססססססססס

אוקיי....

אמממ...כרגע בערך חזרתי לעצמי לאחר לילה שבו ישבתי ודיברתי עם אלוהים... חחחח דווקא חשבתי עלייך... נכון...לא מזרק! לעולם לא מזרק! ואם כבר...אז עדיף בכלל לא כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב...אני כנראה אקח את הכלב לטיול או משהו... לא יודעת...חייבת אוויר...

tiger

New member
אם את לא רוצה טריפ ממש רע...

אל תעשי בחיים קרטונים לפחות כמה חודשים אם לא שנים אחרי שעשית שורות...זה המתכון הכי טוב שיש לטריפים רעים ומטריפים רעים מותק ליפעמים קשה לחזור.

למעלה