נ"מ

• פותח הנושא gana
  • פורסם בתאריך

gana

New member
נ"מ

הטירונות היא טירונות 03 די קשה... דיסטנס מטורף. עכשיו ההכשרה היא רציפה ככה שזה טירונות וקורס יחד לאיזה 3 חודשים טק"א זה השירות הכי טוב ( הוק ופטריוט) וכל השאר זה מיתנייע ( צפארל סטינגר ווולקן) משרתים או בגבול הצפון או בליד דימונה (שומרים על הסיפרייה) ויש גם עוד כמה סוללות בצפון ובמרכז קיצר כל הארץ. בשירות עצמו בטק"א יושבים מול מסך כל היום ולא רצים או עושים משהו קרבי והשירות הוא בבסיס קבוע וכל השאר זה מיתחלק לקו ואימון וזה יותר בשטח היציאות הם טובות באימונים ובקו לא ובטק"א היצאות הם חצאים. קיצר יש שעות שינה וזה נחמד מאד אני די נהנה

mitlabet

New member
נ"מ../images/Emo35.gif

אתה בטק"א? חוץ מזה, מה הכוונה לקו? יש גם פעילות בשטחים או שבמשך כל השירות אתה עוסק אך ורק בנ"מ? איך התנאים מבחינת בסיסים? איך החבר´ה שם?

hiall

New member
נ"מ

אני משרת בנ"מ בהוק בבסיס בצפון הארץ. כשאתה מגיע אחרי הטירונות וקורס בסיסי אתה ניטחן קצת בתור איש צוות עם כל הסינג´ורים מסביב אבל אחרי קורס מפקדים הכל משתנה ואתה מעביר את השרות בסבבה. הבסיסים בטק"א פחות או יותר קבועים למעט פריסות ותרגילים כמו שאתה תגלה כשתגיע אם תגיע.

בתור אחד שהיה שם

אני דווקא רוצה להמליץ על הצד המתנייע שבחבורה...נכון זה קצת יותר קשה מטק"א אבל עדיין אתה מרגיש שאתה עושה משהו עם עצמך, יש כאן דגש על השטח ולמען האמת זו די חויה, כן גם להיטחן בתור צעיר ואח"כ לחזור ולפקד על צוות משלך בתור מפק"צ. מומלץ !

למעלה