נ=מ=א=ס !!!

מתן1002

New member
אתם סתם מכלילים..

נכון שבאמת יש מקרים של שחיתויות כמו שציין למעלה (מתןשולט17). אבל לא צריך להכליל את כול הבנות, בזה שהן לא יודעות לנהוג ויש להן כישורים אחרים חוץ מלנהוג, ולא את הטסטרים בזה שכולם מושחתים. כמו כול דבר בחיים יש ויש ..

dor119

New member
מאתמול אני קורא כאן . . . . .

חברה תגידו מה קורא לכם ?? אתם הופכים את המבחן לסמרטוט ואני אשתוק ?? אתם מלכלכים על המבחן ועל הבוחנים ואני אשתוק ?? בכדי לא להעליב אותכם כאן אני רק אזכיר לכם : פעמיים העלתי "על השיפוד" קיטור של תלמיד שנכשל תוך שאני פונה לבוחן ומקבל חוות דעת עדכנית על המבחן בשני המיקרים התלמיד נאלץ להתנצל לאחר שהבין את הטעויות שלו . אני לא אומר שבוחן לא יכול לטעות , אנחנו בני אדם וגם יכולים לטעות ! אבל מה שאתם עושים כאן זה ליכלוך על כל המערכת . לכם אין בכלל רישיון ואתם מרשים עצמכם להביע דעה מוצקה על רמת התלמיד/ה שנהגו איתכם ?? מי נתן לכם את ההסמכה או היכולת לעשות את זה ?? תתרכזו במה שאתם ואיך היה המבחן שלכם וגם זה יותר מידי !! להגיד "בוחן חרמן " !! מה קורא לכם !! אני מציע לכם לשמור על הפה שלכם ועל מה שאתם כותבים כאן בפורום .

...

שמע.. נכון שפעם התנצלתי כי הוא הסביר בדיוק למה הוא הכשיל (שזה היה לפני צומת) לפני כמה חודשים נסעתי לשם עם אבא שלי- הצומת הייתה ממש ממש ממש רחוקה- לא הייתה עילה להכשלה- סתם נעשה לי עוול- והרבה מסכימים איתי על כך. אז אנא סלח לי שירדתי מהשיפוד שלך.. אבל אני עדיין בדיעה שיש בוחנים שמכשילים סתם, ושיש בוחנים שמעבירים סתם- לא כולם ואפילו לא רובם... אבל יש כאלה.

crazy bitch17

New member
אוויש..אתם כאלו בכיינים....

תפסיקו כבר לילל...אתם חושבים שמשהו לא היה מוצדק?!אתם מזומנים להגיש ערעור..אבל להשמיץ את כל המערכת רק כי אתם לא יודעים לנהוג והכשילו אותכם זה כבר מוגזם..

Diablo Girl

New member
לטסט הבא תבוא אתה עם מיני ומחשוף

חחחחחח ואז אולי יעבירו אותך גם ^_______________^ חחח אני לא באתי עם מיני ומחשוף ועברתי טסט ראשון:p:p תהיה נחמד לבוחן תדבר איתו... אצלי הוא שמע מוזיקה מהרדיו והתחיל לזמזם לו שירים P:

mikeyy

New member
../images/Emo45.gifכדאי באמת להתחיל לדבר איתו

זה רק עוזר

popapipu

New member
אני לא יודעת מה איתכם

אבל אני כל הטסט אתרכז בנהיגה, ואולי רק לפני הטסט ואחרי הטסט, ואוליייי ברמזורים אדומים אני קצת אדבר איתו...

crazy bitch17

New member
מה זאת אומרת את תדברי איתו....

מאמי,זה הוא שמתחיל לדבר איתך לא את איתו...

popapipu

New member
בסדר, אבל אני ממש לא אפתח

שיחות נפש ארוכות... אם הוא כזה משועמם (שזה טוב כי זה אומר שאני נוהגת מושלם
) שידבר עם הנבחן השני שיושב מאחור.

crazy bitch17

New member
חחחחח....

רוב הטסטרים שתקנים.. אבל אני בטסט השני נתקלתי בטסטר קשקשן שכל הדרך הרצה לי ובעיקר לנבחן שהיה איתי על שיקול דעת נכון(כי הנבחן השני היה כבר בטסט חמישי..),על זכויות קדימה,שמירה לי צד ימין ועל זה שהנהגים הישראלים חסרי סבלנות.. בסוף הוא הכשיל את שנינו...

Shappiro

New member
עשיתי בסך הכל תשעה טסטים בחיים...

לשלושה רשיונות שונים, אני לא עד כדי כך מוגבלת. מנסיוני אני אומרת לך שכל פעם שבאתי עם מחשוף - עברתי. פשוט נמאס לי. העניין הוא, שההעברה שלה לא מונעת ממנו להעביר גם אותך. אני בספק אם הוא עד כדי כך אדיוט שהוא יבזבז את המקום היחידי שלו על איזה כוסית שהוא לא יראה יותר בחיים ולא יצא לו ממנה כלום, במקום לשים נהג טוב על הכביש. אלא אם יש לו משהו נגדך ואז זה ממש לא תלוי בכוסית המזדמנת. בהצלחה בפעם הבאה!

100vardit

New member
חחחחח../images/Emo6.gif ההודעה הזאת נמצאת

בדף הראשי של תפוז...

למעלה