נ=מ=א=ס !!!

נ=מ=א=ס !!!

כבר אי אפשר לתאר עד כמה משרד הרישוי והטסטרים מושחטים! # אני מבקש מכולם לקרוא # היום היה לי טסט שני עם אותו טסטר חרמן שהיה לי בטסט הראשון. הנימוק שהוא לא העביר אותי טסט ראשון הוא הסתכלות במראות..(וזהו!) ובכלל כל הטסט הסתכלתי יותר על המראות מאשר על הכביש! אבל את התלמידה עם הציצים הגדולים והמיני הקטן שהייתה איתי שכמעט נכנסה באוטו, עשתה פניות לא טובות ולא נתנה זכות קדימה, הוא העביר!! אז היום היה לי את הטסט השני עם אותו בוחן זבל, ואת הטסט עשיתי עם עוד ילדה אשכנזייה עם ציצים ומחשוף.. ובאלוהים אני לא משקר לכם, זה היה טסט ראשון שלה והיא נהגה ח-ר-א! אפילו באמצע הטסט היא התחילה לבכות! אבל היא עברה! ולמה אני לא עברתי? בגלל שהוא אמר שנכנסתי לשמאל בכביש חד סיטרי, ואותה ילדה שהייתה איתי בטסט עשתה את זה פעמיים ועברה! מה יהיה עם השחיטויות במדינה הזאת?!?! יצא כבר כל החשק לאוטו

talush2005

New member
אז

אולי תנסה להתלונן עליו! אולי תמצא עוד תלמידים שגם נבחנו עם אותו טסטר וגם סבלו מאותו דבר וככה תוכל להתלונן. אגב שמעתי אבל אני לא יודעת אם זה נכון שאפשר לבקש החל מטסט שני אני חושבת שהמורה שלך לנהיגה ישב מאחורה בטסט ויראה שלא נגרם לך עוול תבדוק את זה. בהצלחה

זה נראה לך כדאי?

שהמורה ישב מאחורה בטסט? אני שואלת,כי אני מתלבטת בשביל הטסט שלי. השבוע המורה הציע לי,ואמרתי שאני לא יודעת.

talush2005

New member
הממ תאמת

אין לי ניסיון בטסטים אבל במקרים רגילים זה לא נראה כדי סתם מלחיץ. אבל אם הוא אומר שהטסט הזה ככה מושחת אז למרות שיש סיכוי נמוך שהוא יתקל בו שוב בטסט שלישי הייתי ממליצה לו שהמורה ישב לידו כי בכל זאת הוא מספר שנגרם לו עוול פעמיים.

דם דם

New member
לא חושב שזה יהיה מעשי

ללכת ולהתלונן כי מקסימום מגישים ערעור ששוה ל.... ובערעור אז אם הוא מתקבל אז בסך הכול עושים עוד טסט אבל הפעם זה בלי לשלם את האגרה של ה114 שקל אבל כן משלמים על הטסט עצמו. אם באמת אפשר לדרוש שהמורה ישב איתנו בטסט זה דבר חלומי אני אבקש את זה. מה שכן בהחלט יש להם חוצפה ושחיתות לטסטרים

incognito1980

New member
תפסיק להיות ילד קטן

להכשל בטסט זה מעצבן, אבל אתה צריך לשפוט רק את הנהיגה שלך. אם לא נהגת טוב ועשית טעויות - נכשלת. אתה חושב שלא עשית טעויות - תנסה לערער, אבל להתלונן על כך שמישהי אחרת עברה ועוד לנמק את זה בכך שיש לה שדיים והיא, רחמנא ליצלן, אשכנזיה? אתה יודע, הרבה בנות טוענות שלא מעבירים אותן בגלל שוביניזם. אתה טוען לאפליה הפועה. אם כך, הכל בסדר, לא?

One Echoe

New member
הכל בסדר?

עצם העובדה שקיימת אפליה על בסיס שוביניזם לא אומרת שזה בסדר שקיימת אפלייה על בסיס הפוך. כל אפלייה היא פסולה. ואל תפסול ישר את מה שהוא כותב, ואל תגיד לו ילד קטן. יתכן ויש אמת במה שהוא כותב, זה משהו שקיים ואין צורך להתעלם מכך.

incognito1980

New member
קריאה בין השורות, מכיר?

הכוונה הייתה לומר, שכל אחד בוכה מאיפה שכואב לו. בנות מתלוננות על שוביניזם, בנים מתלוננים על יחס מועדף לבנות. למעשה, ככל הנראה, רוב הטסטרים דווקא בסדר ולא מפלים אף אחד, רק שהנבחנים מחפשים דרכים להצדיק כשלון... הרי אם הטסטרים באמת היו מעדיפים בנים, לא היה כאן מתן בן 17 שנכשל. ואם הטסטרים באמת היו אוהבים להעביר רק בנות, לא היו פה בנות שהיו בוכות על שוביניזם.

תגיד

אם פנית בכביש חד סטרי ונכנסת לשמאלי אז אני לא מבינה למה הוא הכשיל אותך (או שלא הבנתי מה בדיוק קרה...)

edlyn

New member
מבאס

אבל מה לעשות, זאת המציאות והיא קיימת. מקווה שפעם הבאה לא תיפול על אותו טסטר. אולי בטסט שלי אני גם יבוא עם גופיית מחשוף ואיזה שורטס

popapipu

New member
ותקווה שהטסטר הומו...

ברצינות, אפשר לסדר שהמורה ישב מאחורה בטסט?? נו, אז למה לא כולם עושים את זה?! ככה גם המורה ישמור שלא עובדים עלייך, וגם הוא יוכל לראות את הטעויות שלך ולעבוד עליהם לטסט הבא במקרה ותיכשל...

הטסטר של אחותי פסל אותה

כי היא כמעט דרסה מישהו. זה לא נכון הוא זה שקפץ לה למתחת לגלגל היא לא עלתה עליו. ועכשיו קצת רצינות, תתעודד אח שלו אין סיבה שהטסטר החרמן יוציא לך את החשק לנהוג , באמת שלא!!!

skipo1

New member
סיפור שהמורה שלי סיפר לי פעם

שתלמידה שלו לפני 6 שנים באה ביום של הטסט עם חצאית מיני אבל מיני מיני וגם עם גופיה שכל ההשדיים שלה בחוץ... היא הייתה בת 30 נשואה +ילד קטן בקיצור נפלה על טסטר צעיר 30 וקצת לא היה לה טסט מוצלח הוא לקח אותה למקום שהיא הסתבכה שם והוא עזר לה נגה לה בהגה ועזר לה לנסוע והיא אפילו עלתה על מדרכה באמצע פניה... הטסטר העביר אותה ואפילו ביקש אחרי זה מהמורה את מספר הטלפון שלה!!! עכשיו הבנתם איך הבנות שעולות על המדרכה עוברות טסט?

king30

New member
בטח זה הולך ככה ותכנסו לענות

הינה דוגמא: הן מראות לטסטרים שגם להם יש צ*צי וכ*ס והטסטר כול הנהיגה מתרכז על האזור שם למעלה ולמטה באותו זמן היא עולה על המדרכה ועושה שגיאות והטסטר אומר תמשיכי לא נורא את נוהגת מצויין המשיכי וממשיך להסתכל שמה תוך כדי זה הוא שוכח את מה שהיה , כשהם לפני כניסה למשרד הרישוי אז סוף סוף הוא מרים את העיינים לכיוון הכביש ואומר "כול הכבוד" ויוצא לדרך לכתוב "עבר" ואז כשהבחורה מגלה שהיא עברה היא שמחה עד השמיים ומתגאה על שיש לה איברים להראות וזהו אני צודק או לא?

adidas88

New member
בטח שצודק

זאת הסיבה היחידה שתנו לי ולכל הבנות בארץ בכלל רישיון נהיגה....

לך נתנו מסיבה אחרת..

אני בטוח שהטסטר שהעביר אותך נתן לך רישיון מפני שלא רצה לראות עוד פעם אסון טבע מהלך..

למעלה