נ.ל.ס התתקשרו...

טאטו2

New member
נ.ל.ס התתקשרו...../images/Emo6.gif

לאימא שלי ואמרו לה שביום שישי...הזה..אממ..זה יוצא..19/10/2007.. יש הקרנה מיוחד לכל מי שהתשתתף בדיבוב ובהפקרה של הגרסא העיברית של הסרטט..!!!! וכל מי שהשתתף מקל 2 כרטיסים חינם..אגב זה בסינמה סיטי... מי שראה יראה עוד פעם..חחח..
מי שהודיעו לו גם שיגיבבבבב..
שבוע טובבבב..!

MorraniChan

New member
חחחח כן!! גם אליי התקשרו XDD

אתמול לפני שיצאתי לסרט חשבתי כל הזמן "מה יקרה אם יזמינו אותי מנלס השבוע? סתם בזבזתי 35 ש"ח לכרטיס?" ופתאום היום בבוקר מתקשרים לאמא שלי ו... יווו איזה קטע! אני ממש חוזה עתידות! XDDD

BambiBar

New member
מורן אני רוצה לבוא איתך!! P:

אפשר?? אני רוצה לראות את הסרט..ובאלי גם לראות את מי שדיבב שם!!

MorraniChan

New member
יש בעיה ממש רצינית /=

אמא שלי הבטיחה את הכרטיס הזה לאחותי [בלי לשאול אותי!!!] ו.. אין לי מה לעשות בנדון ): אולי את יכולה לקנות כרטיס? זה אפשרי?

BambiBar

New member
עעעעעעע אוף =\

חח טוב אבל זאת אחותך היא בטח גם רוצה לשמוע אותך^^ ....אני אראה אם אני יכולה להשיג כרטיס להקרנה הזאת איכשהו^^

MorraniChan

New member
כן אבל...

היא סתם רוצה לבוא כדי לראות בקהל מפורסמים =.=... היא תעשה לי שם את המוות. אשכרה אין לי כוח אליה >< והכי הרג אותי שאמא שלי לא שאלה אותי את מי אני רוצה לקחת $%$%#%#$%@# תשאלי את ליבי D: נדמה לי שהיא עדיין לא בחרה למי לתת את הכרטיס

Reichan

New member
למה אליי לא התקשרו? ../images/Emo10.gif

גם אני השתתפתי... אני גם רוצה

miaBaby

New member
היום אמרו לי

אני לא מעכלת את זה שאשכרה אני הולכת לראות שעתיים סרט ולשמוע את עצמי כל שניה אוי הזוועה. עכשיו השאלה את מי אני לוקחת איתי... חברים, אמא אבא...מי???

טאטו2

New member
חחחחחח לא נכון!!

אני בטוחה שעשית ת'תפקיד מצויין!!!!... מרות שלא ראיתי עדייןן...חח.. הייתי באה איתך אבל אני באה עם אחותי חחח

miaBaby

New member
יאללה

דווקא מתאים לי בטירוף כרטיס אחד שלך, אם את רוצה אותו :)

וואי..

נרגע קלטתי..שבבוקר..בזמן הזה...התקשרו אליי..ולא עניתי, כי רציתי להמשיך לחרופ..איזה עמה אני..^^"..

miaBaby

New member
אז...תתקשרי לבדוק מה רצו<?

חחח מותר לחרופ, בשביל זה לנלס יש מספר טלפון XD

Reichan

New member
רגע, רגע, שישי הזה???

אוי ואבוי, קבעתי משהו ממש ממש ממש חשוב ב-4 אחה"צ X_X באיזו שעה זה יוצא? [כל זה במקרה שבכלל יזמינו אותי XD]

למעלה