נ ח ש ו......מי שבה הביתה?

נ ח ש ו......מי שבה הביתה?

לאסי? לאאאאאאאאא! אנוכי !!!!!!
מי התגעגע...וכמה (חחחח כפרות על הצניעות)... כמה געגעתי...יההההההההה מלאן תלפים אוהבת מקסימוששששששששששש

מקסימוששששששששששששששששששששששש

יקירתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני אני אני התגעגעתי, והמוןןןןןןן. מקווה שנהנת ועשית חיים. אני רוצה לשמוע פרטים.
אישה יפה.

yogibear

New member
היא גדולה היא גדולה

מקסי !!!!!!!!!!!!!!! ברוכה השבה געגעגעגתתתתתייייי משעמם בלעדיךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

ועוד איזה גדולה ../images/Emo13.gif

יוגיל´הההההההההההההההההההההההההההה געגועים וחיבוקים חמיםםםםםםם....וואלה געגעתי גם אני...מה שלומך? אני געגעתי מכאן עד......עוד עשר דקות
. מה משעמם? הגזמת !!! החבר´ה כאן לא שיעשעו אותך? השארתי להם הוראות לשעשע אותך...לעשות לך מסאז´ כל יום.....לקשור אותך בחבל למיטה...למסמר לך את הרגלים למזרון...לתלוש לך את השערות מהחזה בפינצטה.... מה? הם לא עשו את כל זה? אבוי להם!...אני כבר אטפל בהם..... אז מה בכל זאת היה כאן כשלא הייתי? משהו מעניין? ספר לי הכלללללל.... בינתיים...אני הולכת להכין את הדברים למנגל לגינה..... מקסימושששששששששש

yogibear

New member
מקסי הודעה חשובה !!!

אנשים כאן לא מספיק ממושמעים לך .... את יודעת שאני לא מסכסך .... אבל .... שלחו לי איזה אנורקסית אחת לעשות לי מסאז´ כולה עור ועצמות ... מה זה מקסי ? ככה את מתנקמת בי , אפשר לחשוב מה עשיתי .... היא כן קשרה אותי למיטה וחזרתי הביתה עם סימנים כחולים בגלל עצמותיה הקשות. עצמות אני אוהב, אבל רק בעופות, ונשים ועופות אינן בנות כלאיים.... מה למסמר לי את הרגליים ? תגידי אני נראה לך ישו ? מה צריך לצלוב אותי ? מקסי !!!!!!!!! את סאדיסטית.... גינה ... מנגל ... למה לא ... אבל את יודעת

יהההה כמה שאני צוחקת ../images/Emo13.gif

לרגע לא חשבתי שהם ממושמעים..... אבל מגיע לך!!! אנורקסית...חחחחחח גדול...אני גם לא שמנה....סתם מלאה עד אפס מקום...(אבל בהחלטטטטטט רחוקה מאנורקסית.)
וסימנים כחולים....ממוש..אתה יודע שזה לא בגלל העצמות....בטח יש לה פה...בלי עין הרע
... טוב...המנגל קורא לי...מקסי...מקסי...בואי קחי ממני את הכנפיים, הכבד, הסטייקים....והשאר...אוי..אינני יכולה להתעלם...SORRY... בה ביי...נשתמע יותר מאוחר... מקסימושששששששש ושלא תגיד שאני לא לארג´ית (אני XXXL)..קח
. צ´או...

חנן44

Well-known member
והצבע??

אדום? שחור? חום? או מקולף? לא משנה העיקר שנהנית

הצבע?

חום! איזו שאלה.........כמובן שלפני זה עברתי את כל השלבים... פעם...היו היה....לפני שבועות רבים כשנשרפתי לראשונה...היה אדום! ועוד איך אדום...(אלכס, ברנדה, אישה יפה וסיזי שכפרות שלי מרחה אותי כל היום...ראו את זה במו עיניהם)....אחר כך הגיע שלב הקילוף...(בעההההההההההההההההההההההההההההההההה).... והיום שעבר הרבה זמן...ונחשפתי שוב לשמש כמה וכמה פעמים...אני מודה!!! יש לי צבע מדהים.....לא כהה מידי...לא בהיר מידי אלא יפה!... נו טוב......יש גם את החלקים הלבנים
..... ובהחלט נהנתי..... שבת שלום מקסימושששששששששש

חנן44

Well-known member
רגע, רגע,

נסעת עד אילת וחזרת עם חלקים לבנים?

ס י ג ל י

New member
מקסימוש....

ברוכה השבה וטוב שחזרת... היית חסרה במסיבה ועכשיו יקירתי ספרי איך היה .. אני אישית געגעגעתי אלייך אוהבת

סיגלוששששית שלי ../images/Emo13.gif

חמודה שלי......שמעתי כבר מכמה וכמה אנשים שהיה יפה מאוד שהיו המוןןןןןןןןן אנשים..... את המקום אני כבר מכירה כך...שאני יודעת שהוא מאוד נחמד....ואת רוב החברה שם אני גם מכירה לכן בטוחני שהיה נפלא! לגביי....נהנתי מאוד....זה היה מאוד ספונטני (כמו שאני אוהבת)...החלטתי ביום ראשון...סגרתי ונסעתי....בעיקרון זה לא היה טיול בשבילי כיוון שהחלטתי לקחת את אחייניותי (הבטחתי להן)..וזה לא קל...הן קטנות...אבל..אבל...אבל....היה לנו ממש כייף. היינו בבריכה כל יום....וראינו הופעות....ולקחתי אותן לפגוש את דן ת´ורגמן (נדב מלגעת באושר).....וטיילנו...ורקדנו ואכלנו (איך לא?
) בקיצור......היה מדהים...אני כל כך תשושה כעת שזה ממש לא הולם אותי.. כמו שאת מכירה....אבל לאט לאט אני אשלים את העניין
. אז הנה אני כאן...מקווה שלמפגש הבא אצליח להגיע... אוהבת מאוד מקסימוששששששששששששש

ב ר נ ד ה

New member
מקסימושששששש

ברוכה השבה מתוקתי....
התגעגעתי אלייך המון המון המון וכן....אני יכולה להעיד שראיתי אותך אדומה ובוערת (מהשמש כמובן
) עד כדי כך שכבאית של מכבי האש נצמדה אלינו כל הערב...
אוהבת אותך מאוד
ברנדה

גילה37

New member
ברוכה השבה אלינו התגעגענו ....

אפילו בחוף השקט שאלו עלייך , אז רק לידיעה כללית את לא יכולה לעשות זאת שוב .. אוהבת גילה

למעלה