נ"ז (נבחרת הזהב)- ראשון

Traped In A Box

New member
נ"ז (נבחרת הזהב)- ראשון

הרופא אמר לסטפני שרידג' לא יכול להיות הבן של אריק בגלל סוג הדם. אהבתי שהיא הזכירה את הבדיקה שעשו לברידג'ט, אבל באמת זה מוזר שלא "גילו" את זה אז. טוב, ככה זה כשממציאים עלילות וסודות מלפני שנים, חמישים שנה אחרי שהם כאילו התחילו.... מישהו זוכר אבל למה רידג' היה בכלל בבית חולים? נראה לי היה לו איזה תאונה ולפי מה שאמרו אז זה היה במשרד של מאסימו, אבל אני זוכר גם שהוא היה מתישהו בבית חולים כי דיקן בעט לו ביד או משהו כזה... אז שמישהו יעשה לי פה סדר.... אפשר להגיד שמאחרי הפרק הזה (או במילים אחרות, אחרי שנגמר עידן הפורסטר והתחילו לצוץ מארונים), הסידרה התדרדרה, למרות שהיו קצת עלילות משפטיות טובות, אבל בכל זאת.....

rachelMcfadden

New member
הפרק היה די משעמם

אבל היה ממש כיף לראות את טיילורררר
כבר שכחתי כמה אני התגעגעתי אליה
וד"א ידוע לכם אם יהיה שבוע של ריק ואמבר?

lely

New member
טיילור באמת היתה שווה את ההפסקה

הזאת מהעלילה... הספקתי לשכוח כמה היא יפה כמה היא ורידג' מושלמים היה פרק יפה...

הפרק היום

אוף, כנראה נצטרך לסבול את המיחזור השנתי של "היפים" גם הפעם. הפרק של היום מסמל, גם לדעתי, את "קו פרשת המים" של הסדרה. כל מה שקרה מכאן ואילך הושפע ממנו: העובדה שרידג' הוא הבן של מאסימו הכתיבה את כל שאר העלילות בסדרה, והייתה נקודת מפנה הרסנית. וסתם שאלה: מה קרה לשיער של סטפני, למה הוא לבן כל כך, והאם היא מתכוונת לעשות משהו בנידון?

SupeRonit

New member
השיער של סטפני ../images/Emo6.gif

אחרי ה"תספורת של סאלי",גם לי היה משונה לראות את הפאה הזאת

avice5

New member
השיער של סטפני

השיער של סטפני הוא השיער האמיתי שלה. פשוט נמאס לה מהפיאות לכן החליטו לשנות לה תדמית.

לינה18

New member
אני כן אהבתי את הפרק

הוא היה מאוד מעניין לדעתי. הוא היה מאוד קרוב לפרקים בהם התחלתי לראות-כ-100 פרקים לפני, אז הוא הזכיר לי את הימים הטובים של הסידרה ממתי שאני התחלתי לראות. כי מאז, לדעתי, הסידרה קצת היתדרדרה.

soapsfan

New member
בשבוע הבא

א':דיקן מנסה להשיג כסף עבור אריק ג`וניור. ב':דיקן נשבע שיגרום למשפחת פורסטר לשלם על הבגידה ג':דיקן מתעלס עם בריג`יט ד':הרומן של ברוק ודיקן. יופי,עוד שבוע פרקים משעממים.איזה טמטום.הייתם חושבים שיתחילו את נבחרת הזהב בפרקים מעניינים או משהו.מה יהיה עוד שבועיים?האגדה על רידג' וברידג'ט?|מקיא|

יניב1

New member
אם כבר, אז הייתי מעדיף לראות את

הפרקים עם הבלגן סמים של אמבר, אתם חושבים שזה יהיה? את כל התקופה אחרי הפרידה של אמבר וריק בפעם הראשונה פיספסתי, באותה תקופה הייתי בחו"ל והיא בזמן הזה פיתחה קשר עם איזה בחור נרקומן נדמה לי, בגלל זה עצרו אותה על סמים, ואת כל התפתחות ה"רומן" שלה עם סי.ג'.. מישהו יודע אם הפרקים האלה אמורים להיות?

SupeRonit

New member
זה אחד הפרקים המזעזעים ביותר

אם חשבתם שג'יקי מעבירה לניק שיעורים בחינוך מיני זה סוטה ומגעיל.חכו שתשמעו את דיקן עושה קולות,כאשר הוא גואל את ברידג' מבתוליה-וכל זה שההורים שלה שומעים את זה בטלפון

לינה18

New member
יש!

לא ראיתי את תחילת הרומן של ברוק ודיקן, אז אני מתה לראות איך הכול התחיל!

לינה18

New member
תשובה ל-Traped

הקטע שבו דיקן מכה את ריג' וידו ניפגעת היה הרבה יותר מאוחר, כ-100 פרקים אחרי הפרק שהראו.איך אני יודעת-כי בדיוק אז התחלתי לראות.

למעלה