נ. זיכוי

יפיתוש22

New member
נ. זיכוי

מישהו יכול לפרט כמה נ.זיכוי יש לאשה נשואה + ילד ומה הפירוט

כמובן

הרי אתן מתייחסות אלינו הגברים כמו אל ילדים מגודלים, אז לפחות שתהיה לכן נקודה עבורנו...

יפיתוש22

New member
אני שואלת כי אמרו לי שא"א לקבל

את שתיהם או בעד בעל לא עובד או בעד ילדים

יפיתוש22

New member
חשוב לי מאד לברר נושא זה היות וכל

אחד אומר משהו אחר בנושא יתכן מאד שזה דבר ששונה ולכן אינו מפורסם במקרה וכן חשוב לי לדעת מתי שונה והאם זה רטרואקטיבי

יפיתוש22

New member
ברצוני לדעת האם מקבלים נק` זיכוי

עבור ילדים בנוסף לבעל לא עובד או אין אפשרות לקבל את שתיהן

חשבתי שעניתי

הנקודות מצטברות בעל לא עובד שני ילדים מתחת ל 18 זה ביחד 3 נקודות למה זה כל כך דחוף וחשוב?

יפיתוש22

New member
כי ביצעתי החזר ולא חישבו לי את

שניהם ולשאלתי התשובה היתה שאי אפשר לקבל על שניהם האם זה נכון? חשוב לי לדעת כי זה ישנה לי בהחזר מאד

זה נשמע לי מאוד לא נכון

אני כמעט בטוח שאת מפספסת משהו... מאוד כדאי שתתיעצי עם איש מקצוע (רואה חשבון/ יועץ מס)

המזכירה שלו?

אחד משתיים או שתדברי עם הרואה חשבון עצמו (או איש מקצוע ממשרדו) או שהבנת משהו לא נכון בהסבר. ואז תבקשי שיסבירו לך שוב

יפיתוש22

New member
ביררתי שוב וכך המזכירה אומרת בשמו

שאי אפשר לקבל עבור שניהם אם תוכל לבדוק לי בצורה ודאית אשמח מאד

משהו כאן מאוד שגוי

תיכנסי לבד למחשב של מס הכנסה https://www.shaam.gov.il/simulatormas/ ותריצי את החישוב בעצמך עשיתי את זה: משכורת 100,000 שקל רווקה עם שני ילדים- המס: 9,999 אותם הנתונים אבל נשואה בלי שהבעל יעבוד- המס: 8,913 תריצי לבד את הנתונים שלך במחשב שלהם ותראי... יותר סביר לי שיש משהו נוסף שאת לא מספרת כאן (או שאפילו לא יודעת) ושהוא גורם לשינוי בנתונים

יפיתוש22

New member
אם כך אולי תוכל לעזור לי תמצא לי את

הסעיף הנ"ל כדי שאוכל לדבר שוב עם הרו"ח כי לטענתו אין דבר כזה שאפשר לקבל גם על בעל לא עובד וגם על ילדים זה מאד חשוב לי כי מדובר ב2040 שח אשמח מאד אם תוכל לעזור לי

זה לא הולך ככה...

אני לא מכניס את הראש שלי ביניך לבין רואה החשבון שלך. כל עוד השאלות היו כלליות על החוק, שמח לעזור אבל כאשר אנו מתחילים לגלוש לסיפור הפרטי שלך ושל רואה החשבון שלך- עד כאן. יותר מזה, אני בטוח ב 99% שיש עוד משהו שלא עלה כאן שבגללו יש את הבעיה עם נקודות הזיכוי. השאלה היא רק מה...

למעלה