נ-ג-מ-ר-!-!-!

booly16

New member
נ-ג-מ-ר-!-!-!

סוף סוף ! ! ! שתי בגרויות במתמטיקה, באחת 100 עגול, בשניה 90-80! ! ! יוווווווו סוף סוף אין סיוטים בלילה עכשיו רק אזרחות והיסטוריה אינעל אחותם....

וואאיי..אני מחכה ליום הזהההה../images/Emo70.gif

שלא יהיה יותר מ"ממממ..אני ככ מחכה לזהה..
לך

edlessme

New member
איזה יום חרא...

היה לי חרא בבגרות... ועוד היא הייתה ממש קלה... ככה שעכשיו יהיה לי בטח איזה 85 ככה סופי בתעודת בגרות.. ככה שאני בליינד כבר לא מתקבל לעתודה בטכניון... אח"כ קפץ אליי חבר אחרי הבגרות.. ניסינו להפעיל איזה משחק שכבר פול זמן אני מצפה לו.. אחרי המון תיקונים ושיפוצים כי בהתחלה הוא לא ממש עבד... ועכשיו הוא סתם עושה בעיות... אח"כ יצאתי לריצה אחרי שבוע בלי כי הרגליים שלי היו בעין מצב של שבר הליכה... וחשבתי שזה עבר...וזה לא באמת עבר...רק כאב קצת פחות..מה גם שכשניסיתי לעשות כפיפות בטן אז גיליתי שהגב שלי הלך בגלל ארבעה ימים של ישיבה מתמטית כל היום אני חושב על איזה אקסית שקצת פגעתי בה שראתי בדרך למבחן (כשאני לא חושב על מה לעשות עם הבגרות... והכי מטומטם... נתתי לאותו חבר את השוטי נבואה... ככה שהדבר הכי משמח שיש לי עכשיו זה בי בי קינג... אבל... יש לו גם בלוז עצוב! וזה יהיה בעייתי... הממ... טוב נו.. שיהיה קצת פינק פלויד וברי סחרוף...

עדן כפרה..

זה לא נוראאאאא תאמי לי שאתה לא רוצהנ ללכת לעתודה בטכניון! ואני בטוחה היום היה כבר יותר טוב..כי בכל יום יש
חדשה!

עדן עדן עדן....אחחח יקירי..

אז ככה.. כמה יחידות אתה עושה? 5? תמיד יש מוענד חורף או קיץ... עם מי שדיברתי מהביצפר שלי(וזה הרבה אנשים אני חייבת לציין) הם אמרו לי שאם הם מקבלים מתחת ל-90 והגישו אותם על יותר אז הם עושים מועד קיץ..שזה עוד איזה שבועיים...החומר עדיין נשאר טרי אצלך במוח ...קיצר אל תדאג יהיה טוב! בדקת את הפתרונות של הבחינה בעיתון?! יאלה בובי תשתחרר זה אמור להיות דווקא יום הכי שמח..סוף סוף להיפטר מהמתמטיקה הזאת

edlessme

New member
תשמעי... הגישו אותי על מאה...

העיניין הוא שעכשיו כשבדקתי את התשובות.. יוצא שאני מקבל ככה 50-60... והקטע הכי מסריח... שאני אמור לעבוד בקייטנה (אגב, קייטנה של שוהם וראשון ביחד..) בדיוק בתאריכים של המועד ב'... ולמה אני לא רוצה לגשת לעתודה בטכניון?

הממממ...

בעיקרון אח שלי עושה עכשיו עתודה (לא בטכניון) והוא ממש סובל כי עתודה בגדול זה בלאט... והטכניון זה מקום מגעיל! סתם יש לזה שם טוב..חוצמזה הוא די מגעיל...

edlessme

New member
הוא שנה ראשונה?

כי לפי מה שהבנתי זאת שנת קריעת תחת.. ורק אח"כ זה מסתדר.. חוצמזה... אומנם אני לא טיפוס שכל כך צורך כסף.. אבל לפי מה שהבנתי מקבלים פווללללל כסף אחרי הקורס קצינים... כי ישר מגיעים לסגן...

שנה שנייה

אבל באמת מרויחים מלא כי גם לא משלמים על תואר וגם אתה מקבל מלא אחרי הסדיר כי אתה חותם קבע על פווול כסף!

כי זה...

ללמוד קשה אחרי שאתה לומד המון זמן..כאיול אין לך הפסקה מלימודים ןגם כל החברים שלך בצבא וגם יש לך פער גדול בהתחלה בין שאר הסטודנטים...יש הרבה פאקים..יש גם הרבה דברים טובים...

edlessme

New member
כןןןן, אבל אם אני מתקבל לטכניון

אז אני מתחיל בסימסטר חורף... החברים שלי... בוא נגיד ככה.. אין מה לדאוג.. לראות אותם אני אראה... מה זאת אומרת פער? וחומזה יהיו איתי עוד עתודאים גם ככה לא?

כן

בטכניון שי הרבה עתודאים יחסית אז זה בסדר... אבל עדיין יש פער גילאים בין הרב כאילו... בקטנה אם אתה באמת רוצה את זה- אז יש לזה רק יתרונות...אם אתה לוקח את זה בתור כאילו אין ברירה או משו אז זה חרא

תומר כמה יחידות עשית?! o_O

וכן כן חבריי...גם אני קבלתי 100 ואני עושה 4 יחידות... (כיאלו השנה 2) אחחחח 100 עגול!!!!!!!!! היה הכי קל בעולללםםםםםםםםם

למעלה