נ.ב.

35puma

New member
נ.ב.

היי לכולם אני חדשה בפורום!!! מה העיניינים?! מה קורה? מה המצב? מקווה שהכל טוב (לא כמו אצלי!!!)... ו... תהיו נחמדים אלי בבקשה כי הרי אני כמוכם!!! - מתה על סימס (2 כמובן!!) ו... ...טוב אין לי רעיונות לגבי מה לכתוב פה! אם תגיבו לי אי פעם זה אלול לעזור! אשמח להכיר! וגם אם לא תגיבו לא נורא... לא , באמת אני לא אעלב בכלל!!! אל תדאגו... טוב אם אין לכם אפילו כוח לדבר איתי איך תדאגו לי בכלל?!! נדמה לי אני מגזימה עם מספר התוים (כמו תמיד) אז אני לא אעצבן אף אחד (אנסה לפחות) ואסיים את הודעתי זו בנקודה מרגשת זו (בטח!) .. בקיצור אםםם... תרגישו טוב,תפסידו בצפר אף-על-פי שתרגישו טוב, תקבלו ציונים מעולים אף-על-פי שתפסידו בצפר ותבלו את חייכם הוירטואלים בסימס (2 כמובן)... טוב אז בקיצור ביי!

קטקטXD

New member
הו ../images/Emo23.gif פשוט מאוד,

את רושמת ככה: שם: 35puma נושא: חדשה |אמוטיקון שנראה לך נחמד| תוכן: שלום! אניח חדשה קוראים לי דצה ואני בת קצה ואני מ-פצה כמובן שב- פצה קצה מצה שמצה את רושמת תפרטים, ואז את רושמת : מקווה להשתלב או איזו שטות כי ממילא אין לך מה לומר וזהו
אגב, אני קטיה :) האמוטיקון שנראה לי זה
והוא המאומץ שלי ואני בת 14 מאזור לא ידוע והרבה יגיבו אל תדאגי, אמנם אנחנו חושבים שהפורום על הפנים אבל אנחנו חברותיים מאוד! לאב יו (ראית? אמרתי לך שאנחנו חברותיים...אני כבר אוהבת אותך ) ואני חולה על - :) אז אל תתרגזי ביי ביי

Just Princess

New member
חחחחחח

אהבתי.. אין לי מושג איחך אפשר לעשות את מה שרצית בסימס. אבל ברוכה הבאה.. ושיהיה לך יום טוב:)

ברוכה הבאה!../images/Emo55.gif

אני עדי בת 14 והחלטתי להחליף למאומצון הזה
כי זה
כבר חרוש ומעצבן..

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 577!../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

ליאל,16 עוד מעט [אוקטובר
] מישראל XD. התמכרות& השתלבות מהירה
!

Fall Out Liel

New member
אהה ו..../images/Emo192.gif

זה יה משמח לדעת את שמך ואת גילך
ד"א: מה קורה?
משעמם לי

MorSims

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo204.gif../images/Emo170.gif

מור, בת 15 ( עוד 18 ימים^^ )

למעלה