נ.ב.

natdevir

New member
נ.ב.

אגב ליאור ,דני ,ליז ,MISS POP', TCBELVIS ,שוש ,דורון ,ג'ני,GILELVIS,(סליחה אם שכחתי מישהוא), מישהוא יכול להגיד לי בבקשה , מה קורה לגבי השאלה לגבי הערך בויקפדיה? תודה רבה

natdevir העובדות בויקפדיה על אלביס נכונות,

אישית אני מסוגלת לדקלם את זה מתוך שינה, אבל יש ערך נוסף שהייתי מאד רוצה וחשוב לי שיכתבו שם ובכלל, על נושא הסמים,נמאס לי להיתקל בבורות של אנשים מכל הגילאים, שאלביס עבורם זה רק עוד זמר שמן מסומם שהרס את עצמו,חבל שככה זה ניגמר והשאיר חותם על אנשים רבים שלא הכירו את אלביס האמיתי,,,,לפי דעתי,,, רקליאור (elvisהמקורי )יכול( בכישרונו המעולה בכתיבה) ומסוגל ולתת הסברה נכונה בנושא הכאוב,

אשמח מאד לכתוב ...אבל...

נכנסתי לויקיפדיה ואני מנסה להרשם...לא הולך... אז מה שאני אעשה אני אכתוב כאן בפורום את כל התיקון ומה שצריך ואחד או אחת מכם\ן תעבירו את מה שכתבתי לויקיפדיה בסדר? אני אעשה זאת קצת יותר מאוחר במהלך היום... ליאור

Jen74

New member
אז אני נרשמתי עכשיו, וכן, זה אפשרי...

ראיתי שהכי דחוף זה להוסיף שם דיסקוגרפיה וקישורים חיצוניים. לא יזיק להוסיף שם כמה דברים ולהוסיף פרק בנושא מיתוסים שקשורים לאלביס לאיך הוא מת ואם הוא באמת מת או ביים את מותו. תוכל לשלוח כאן כהודעה ואז יהיה לנו גם כאן את הדיסקוגרפיה וגם בויקיפדיה

natdevir

New member
נכון שוש'קה אבל שימי לב ש

א.בזמנו ניטש וויכוח מי אבי הרוק'נרול היום ידוע שלא ביל היילי הוא אבי הרוקנרול אלא המלך כי בתקליטון שלו הראשון עם THAT ALL RIGHT ובBLUE MOONOF KENTUCKY היו אבות המזון של הרוקנרול וכי הוא החל את מה שנקרא"עידן הרוק "( ׂROCK IREA) בעולם. ב. לא צויין מי הושפע ממנו (כל הרוק הקלאסי וגם אומני סול כמו ג'ימס בראון ז"ל למשל) הפאנק ,ועוד ג.לגבי הסמים ציינתי שזה נושא שהרתיח אותי , ד. אני חייב לציין שם של גולשת נחמדה מאוד שיצרה איתי קשר לגבי ערך על אלוויס באינציקלופדית ׁ YNET באמת כל הכבוד לה על היוזמה תיכף אני אמסור את השם תודה רבה לכולכם על הההיענות

Jen74

New member
בניגוד לליאור, אני לא זוכרת הכל בעל פה../images/Emo3.gif

ואני בהחלט לקחתי את הפרויקט ברצינות. לדעתי זה צריך להיעשות ביחד על ידי כמה מעריצים כאשר כל אחד יקח על עצמו פרק מסוים, לערוך ולנסח ולהעלות או שאחרי עריכה וניסוח החומר המוכן ישלח לאחד שיאסוף את כל החומר והוא יעלה את זה באופן מסודר לויקיפדיה. בכל אופן, נראה לי שעד 16 באוגוסט 2007 - זה יהיה מוכן.
אני כבר התחלתי לאסוף חומר.

למעלה