נ.ב

KONFUZ

New member
נ.ב

והיכן אוריאנה החמודה? שהיתה פה אתמול מסמר היום ;-) קונפוז~

מיכי

New member
שלום קונפיוז יקר

אני מיכי מתפקדת בשכונה כדודה פולניה חובבת הודעות ארוכות ומתפלספות ויכולה להבין לליבן של אלה שמונחי פולניות ועוגות דובדבנים עשו להן חאררה. עכשיו יכול להיות שזה אתה, יכול להיות שלא. אצלנו בעדה אומרים ששינוי שם משנה את המזל ויוצר אדם חדש אז ככה או ככה אתה בעצם אתה לא? נו, אז ברוך הבא ובהצלחה בכל מבחני הסיבולת שהחבר`ה כאן מעמידים!

KONFUZ

New member
שלום מיכי יקרה

בוקר טוב לך! כפי שאני מבין גם את מתגייסת למתקפת הנשים(שאני עד עכשיו לא מצליח לתפוס מה עשיתי להן) וגם לך אומר כמו לשאר..שאם את חושבת שאני האיש שמסיים כל מילה ומשפט בחתימה ``אני`` אז נעלבתי! בכל מקרה לא ממש עזרת לשיפור מצב רוחי הבוקר. אבל....ולמרות העוקצנות הלא מובנת לחלוטין אברך אותר בברכת בוקר טוב. קונפוז~ נ.ב קצת כבוד לא יזיק..שם הכנוי שלי הוא קונפוז!

מיכי

New member
לא ממש לא!

עוד תלמד שאני רחוקה רחוקה מציניות, באמת באמת אני מנסה להסביר שאני שמחה שבאת, אתה יודע עוד מישהו להכיר זה תמיד נחמד ופשוט ניסיתי להרגיע כאן ת`בנות כי אתה יודע, אנחנו לא מכירים את האיש שבקיר אבל אני בטוחה שבסוף כשיפלו חומות הציניות והגועליות יהיה לך כיף פה כי מתחת למעטה הקשוח יש הרבה חום וחמלה והקשבה...

KONFUZ

New member
באמת ובתמים !

למדתי להבין בין השורות שכולן נחמדות. אבל כבר אתמול אמרתי שהחיפזון הוא רוצח. נעים לחוש את דרך הכתיבה הנפלאה שלך! שמח להכיר גם אותך. קונפוז~ :)

הרי כבר אמרתי

``לא אני הוא האיש, לא אני...`` אוריאנה ביום ידידותי לסביבה

יערית

New member
זה לא ההוא

שקשור לטבעת???? יערית(שמקווה שטעות לעולם לא חוזרת)

למעלה