נת-באג 2000 (2004) -> צילום אוויר!

מצב
הנושא נעול.

טיפ_טיפ

New member
טרמינל 4

רגע...
לפני השינה. אני בעצם לא בטוח שיש שם דיוטי פרי וכל הסידורים האלה. את זה לא ראיתי. אני חושב שזה היה פשוט אמור להיות משהו כמו טרמינל 2. פשוט לחלק את הנוסעים בין כמה טרמינלים. ועכשיו לילה טוב !
טרמינל 4
רשימת מצאי: אז מה יש שם... ספסלים, איזורי המתנה, דוכנים לשתייה ואוכל איזורי בידוק ביטחוני ועמדות של ביקורת גבולות, ומשטרה עם תום התהליכים הפרוצדורליים אמורים היו הנוסעים לנסוע לדיוטי פרי ומשם מאוחר יותר למטוסים כאמור, האפיפיור הגיע ועימו אלפי צליינים אבל גל התיירות שאותו חזו נעלם כלא היה עם פרוץ מהומות אוקטובר2000 ומאוחר יותר ה11 בספטמבר

יצחקA

New member
מטוסי אל-על טסים 24 שעות פרט לשבת.

טרמינל 4
רשימת מצאי: אז מה יש שם... ספסלים, איזורי המתנה, דוכנים לשתייה ואוכל איזורי בידוק ביטחוני ועמדות של ביקורת גבולות, ומשטרה עם תום התהליכים הפרוצדורליים אמורים היו הנוסעים לנסוע לדיוטי פרי ומשם מאוחר יותר למטוסים כאמור, האפיפיור הגיע ועימו אלפי צליינים אבל גל התיירות שאותו חזו נעלם כלא היה עם פרוץ מהומות אוקטובר2000 ומאוחר יותר ה11 בספטמבר
האם מטוס אל-על יכול להחנות במדינה זרה בשבת ולא בנתב"ג?

aviy99

New member
בוודאי !

האם מטוס אל-על יכול להחנות במדינה זרה בשבת ולא בנתב"ג?
בוודאי !
יש הרבה מטוסים שחונים בחו"ל בשבתות וחגים. אני אישית אפילו חזרתי כמה פעמים מחו"ל במוצאי שבתות במטוסים של אל-על. ויש עליהם שם שמירה הדוקה.

ליילנד

New member
טרמינל 4 פיל לבן../images/Emo121.gif

ואיזה נתב"ג זה ?
אתם רואים מה שכתוב בתמונה ? טרמינל 4 . מישהו יודע מה זה הטרמינל הזה ? אתם יודעים מה ? אני לא אעשה חידון והנה ישר התשובה : את טרמינל 4 הכינו במיוחד לקראת בואו של האפיפיור לפני כמה שנים כשחשבו שבעקבות ביקורו יהיה "בום" בתיירות. אז השתמשו בטרמינל הזה כשה"פופה" הגיע וזהו. מאז הוא עומד בשיממונו. וזאת עוד אחת מהטרגדיות בעקבות השפל בתיירות אחרי ההתקפה בארה"ב ב- 9.11 .
טרמינל 4 פיל לבן

דב גילהר הביא את הסיפור של טרמינל 4, כשהיה לו מדור על כל הבזבוזים המיותרים והפילים הלבנים במדינתנו דלת המשאבים, (הוא הביא בתוכנית הזאת גם כתבה על כביש מיוחד לכהנים בטבריה שגם שם היו הוצאות אדירות).

איליה.

New member
הנקודה הרכבתית

הנה צילום שצילמתי ממטוס של נתב"ג 2000 ההולך ונבנה ונראה שממש הנה עומדים בלוח זמנים ויאחרו "רק" ב - 4 שנים. בכל מקרה, בלי הציניות, זה הולך להיות באמת שדה תעופה מרשים ובתמונה ניתן לראות את השרוולים עליהם נלך בדרכנו למטוס... טיסה נעימה...
הנקודה הרכבתית
האם מסילת הרכבת היא הדבר המסומן?

Microsoft Sam

New member
זה נכנס

נראה לי שכן...
זה נכנס
, לפי מה שאני הבנתי, באחת הקומות איפה שציינת. ואז עולים עם מעליות / דרגנועים למעלה (או יורדים למטה
) וממשיכים הלאה. יש לי שאלה בהזדמנות: מה הקטע עם השינוי שעשו בתוך הטרמינל 1? עם איזורי הבידוק.... למה אזור A מופרד משאר האזורים? למה אי אפשר לצאת מאזור A וישר עולים לדיוטי פרי? מה הרעיון מאחורי השיטה? מישהו יודע? תודה.

טיפ_טיפ

New member
אז ככה...

זה נכנס
, לפי מה שאני הבנתי, באחת הקומות איפה שציינת. ואז עולים עם מעליות / דרגנועים למעלה (או יורדים למטה
) וממשיכים הלאה. יש לי שאלה בהזדמנות: מה הקטע עם השינוי שעשו בתוך הטרמינל 1? עם איזורי הבידוק.... למה אזור A מופרד משאר האזורים? למה אי אפשר לצאת מאזור A וישר עולים לדיוטי פרי? מה הרעיון מאחורי השיטה? מישהו יודע? תודה.
אז ככה...
איזור A מתוחם וסגור מסיבות ביטחוניות (אל-על...you know)
ולגבי הרכבת תהיה הסתעפות של מסילת הרכבת תל-אביב דרום לירושלים, שתחבר את הטרמינל למערך הרכבות הארצי.
הרכבת אמורה להיכנס במפלס נפרד, בקומה נפרדת (מתחת לכביש הראשי המגיע לחזית הטרמינל)
אזור הטרמינל החדש יתחבר, על-פי התכנון, לכביש המהיר (מספר 1) תל-אביב-ירושלים באמצעות מחלף, שייבנה במחצית המרחק בין מחלף נתב"ג הנוכחי לבין מחלף שפירים.
ועל מנת להגיע מ-הרכבת לאיזור הבידוק והצ'ק אין צריך לעלות למעלה במדרגות נעות/מעליות

לא רואה את התמונה

הנה צילום שצילמתי ממטוס של נתב"ג 2000 ההולך ונבנה ונראה שממש הנה עומדים בלוח זמנים ויאחרו "רק" ב - 4 שנים. בכל מקרה, בלי הציניות, זה הולך להיות באמת שדה תעופה מרשים ובתמונה ניתן לראות את השרוולים עליהם נלך בדרכנו למטוס... טיסה נעימה...
לא רואה את התמונה
אני לא מצליח ליראות את התמונה היא כאילו ניפתחת ואז נהיה איקס אדום. בבקשה תעזור לי חיפשתי כבר הרבה זמן תמונות כאלו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה