נתק

עניה13

New member
נתק

לגרא שלום לאחרונה התחלתי להרגיש מעין נתק במשפחתו של בעלי.אנו נשואים 10 שנים עם 2 ילדים .משפחתו של בעלי נפגשת פעמים רבות עם הרבה אחים .לי מספיק פעם בשבועיים שלושה להיפגש עימם אך עם הזמן יש לי הרגשה של מעין משחק -למרוח חיוך על הפנים שלום שלום ולאחר מכן יש לי הרגשה של כובד ועיפות נפשית רבה-שפה משותפת עם רובם אין לי אך אני משתדלת ללכת על כמו חבל דק למען שמירה על "שקט תעשייתי" לי מתחיל להימאס ולעייף אותי כל הצביעות הזו מה דעתכם?אומנם אני מנסה לסנן אך הארועים כלכך רבים שגם אחרי הסינונים זה מעיק .....

גרא.

New member
עניה13,מסתבר כי במערכת האינטראקציה

המשפחתית, יש המון מחוייבויות לא נעימות, מבאסות ושוחקות. אחרי הכל כוונתך היתה כנראה להתחתן עם בעלך,ולא עם משפחתו.אבל בפועל, הם "יושבים לך על הראש, ועל העצבים",כדי כך שאת נאלצת למעשה "לשחק אותה" כאילו את נהנית..בעוד שבפועל את חשה שהכל מזוייף, צבוע ,מעייף ושוחק.הבעייה היא, שבחיים שלך בפרט, ובמהלכי החיים של כל אחד מאיתנו, יש לא מעט מצבים הנכפים עלינו בכורח הנסיבות.הימנעות מהם,עלולה להחריף יחסים,ולגרום למשבר אם משפחתי, או ביחסי עבודה..ולעיתים, אין ברירה אלא לקבל את המצאי,לחרוק שניים,ולהמתין גם אם בקוצר רוח, עד לסיום האפיזודה..אחת הדרכים היא כפי שנהגת, לסנן עד כמה שאפשר את ההשתתפות בארועים..אבל מסתבר שהחורים במסננת גדולים מדי..יתכן ששיחה עם בעלך תעזור? יש בזה סכון מסויים, אבל שווה לנסות. מעבר לכך.כל עוד חברה במשפחה המורחבת של בעלך..זה מה יש,ויהיה עלייך, כפי שציינתי להכיל את זה,כי אין לך ברירה.

למעלה