נתקע..

כנף

New member
נתקע..

נתקעה לי שורת ההתחל אני יכולה לעבור בין החלונות רק ע"י המקלדת, אני לא יכולה להיכנס להיכנס לתוכנות שבטריי (משום דרך- כי ההתחל לא פועל- גם לא בלחיצה על ה-win, שולחן העבודה אינו נגיש- כי אני לא יכולה למזער חלונות...) מה אני עושה??? בדקתי ב-alt+ctrl+del, ואין שם איזה משהו תקוע, או משהו כזה, ועכשיו אני שמה לב שגם המקשים לא תמיד מגיבים... מה זה?? ברררר....

ofda

New member
הי כנף! סימנים מדאיגים... ../images/Emo8.gif

איזו מערכת הפעלה יש לך? וקצת יותר פרטים על מה בדיוק נתקע ואיך? אגב - מזעור חלונות ניתן להשיג גם ע"י Win+M - תנסי את זה. ואגב - אגב - ההיפך ממזעור (Un-Minimize) את יכולה להשיג ע"י Win+Shift+M אופיר m

דובי123

New member
כנף כנראטה הגיע הזמן לכבות המחשב ול

תקיעות בין תוכנות דלות משאבים ועוד גורמות לבעיה הנ"ל אם את יכולה לצאת מתוכניות ע"י סטרל-אלט-דיליט אז אולי תוכלי להמשיך לגלוש כשהכול תקין

אם...

עשית איתחול והבעיה בעינה אז באמת המצב מדאיג וייתכן שמערכת ההפעלה בסוף דרכה. אבל לפני שמסיקים מסקנות חפוזות הריצי תוכנה כמו נורטון יוטיליטיס. יש גם תוכנות מעולות לסריקה וניקוי הרג´יסטרי.

איתמר.א

New member
הפעלה במצב בטוח

שלמעט צבעים מחרידים צריכה לעלות רגיל , עולה ? נפח דיסק פנוי ? ספריית TEMP שבתוך סיפריית WINDOWS - מלאה ? סתם רעיונות נוספים למחשבה

כנף

New member
תודה, תודה לכולכם!!

מסבירה מה שקרה, אם זה מענין אתכם: הבעיה הייתה שנתקע המראה האחרון של המסך, כלומר: יכולתי בפועל למזער, אבל לא יצא לי מזה כלום, כי עדיין ראיתי את המראה האחרון (=את הדף האחרון שהיה פתוח). לא יכולתי לאתחל את המחשב בצורה נורמלית, לא הייתה בעיה של משאבים נמוכים- כי כמעט אף תוכנה לא הייתה פתוחה, המחשב לא היה מופעל כ"כ הרבה זמן (ובד"כ הוא פועל ימים, כמעט בלי מנוחה ובלי כיבוי.. מסכן) סה"כ היו פתוחים שני חלונות (בד"כ *מינימום* 3), כך שזה באמת לא הגיוני שהיה עומס. כמו שכבר כתבתי, שום דבר לא היה תקוע, ולא יכולתי לאתחל נורמלי... אז כיוון שפה זה פורום, חיכיתי לתגובה עד שנמאס לי. היא לא הגיעה תוך כמה דקות (עד ½ שעה, או קצת יותר), אז נמאס לי לחכות, ובעצימת עיניים, ריסטתי, וקיוויתי שלא יקרה כלום, ובאמת לא קרה. אפילו הסקנינג, שעולה כשלא מכבים את המחשב כמו שצריך, היה מהיר למדי. על לא דבר
כנף

דובי123

New member
כנפ משהו תקע לך את המחשב

זה יכול להיות התנגשות וכד או משאבים משך הזמן לא אומר בהכרח לגבי המשאבים וגם לא מספר התוכנות הפתוחות כי הרבה תוכנות לא מתנקות היטב מהזיכרון אז אם פתחת תוכנה כבדה וסגרת אותה הזיכרון לא לוזר לקדמותו גם הכמות שגלשת משפיעה והיכן גלשת וכד´ נ.ב גם 3 חלונות זה מעט אצלי פתוחים 4-8 חלונות בו זמנית ע"כ בלית ברירה.. הפתרון שטוב ברוב המקרים... הפעלה מחדש

למעלה