נתקעתי...

נתקעתי...

אז לפני שאני אשתף אתכם בבעיה שלי, אני רוצה להרעיף קומפלימנטים על הפורום והמשתתפים-- אתם מעולים ויש לכם עצות ממש שימושיות אז פה אני צריכה את עזרתכם. יש לי ריסים בהירים ודי דקים. אני משתמשת במסקרה של לוריאל, שמעבה פי 4, וגם ניסיתי את החדשה שלהם, של המראה המלאכותי, אבל זה נראה מוגזם כי הריסים שלי לא הכי מעוגלות, אז אם מישהו יכול להמליץ לי על מעגל ריסים טוב וגם להסביר לי איך בדיוק משתמשים בו, אני אהיה ממש מאושרת :)

אני מאוד ממליצה לך על המעגל ריסים

של איל מקיאג'. תחפשי באיזור שלך חנות של איל מקיאג' או חנות שמוכרת את המוצרים שלהם. הוא מעולה. תתפסי חזק את הריסים העליונות ואל תשחררי במשך דקה. אחר כך שימי מעט מסקרה, לא צריך יותר מידיי. רק בשביל ההדגשה. בהצלחה.

michal18

New member
רעות צודקת

אבל יש גם בשוק - את שלי קניתי ב15 ש"ח בשוק רמלה-לוד והוא מצויין! ואני האחרונה שאקמצן על איפור ומוצרים כאלו (המברשות שלי עלו 90 ש"ח כל אחת לדמוגמא) אז אם את קצרה בכסף אז יש לך אופציות אחרות!

יובלו1

New member
זה לא כואב המכשיר המעגל הזה?

לי יש מסקרה נהדרת של לאש ארכיטקט מעבה, מאריכה ומעגלת ריסים והיא נהדרת כשאני רוצה להוריד אותה אני רוחצת את הריסים במים והריסים מתנקות אבל אחר כך צריך להמשיך להוריד את האיפור עם מה שרגילים אני משתמשת במפיות מיוחדות לניקוי איפור וזה נפלא. המסקרה מאוד חשובה באיפור היא ממש יוצרת ומבליטה את העין. ומשום מה אני לא רואה צורך במכשיר המעגל כי המסקרה עושה את העבודה.

זה נכון שהמסקרה היא חלק חשוב

מאוד באיפור, היא עושה כמעט את כולו! אבל הרבה פעמים היא גם עושה נשירה של הריסים וגם מכבידה על העין ביום יום וזה נותן לעיתים הרגשה לא נוחה על העיניים. האמת שלי זה נורא מעייף את העיניים. ביום יום אני מרגישה שהמסקרה פשוט מכבידה לי על העין ומעייפת לי אותה. אז עדיף להשתמש במעגל ריסים אומנם זה לא מעבה אותם אבל זה מעגל אותם יפה מאוד למי שיש ריסים ארוכות אני ממליצה מאוד להשתמש ביום יום במעגל ריסים. לי יש ריסים ארוכות רק שהם פשוט לא בולטות כי הן הולכות בצורה ישרה, אבל כשאני משתמשת במעגל ריסים הריסים שלי נראות פשוט יפה, זה גם פותח לי את העין, אני גם לא נראית חיוורת, אני יכולה רק לעגל את הריסים בלי להתאפר בכלל וזה גם לא גורם לנשירה דראסטית של הריסים. וזה גם ממש ממש לא כואב, פשוט צריך לדעת איך להשתמש בזה כמו שצריך.

jess11

New member
תשובה.

ניתן לדעת אם מעגל ריסים הוא טוב על ידי בדיקת הגומי או הסיליקון שלו. אם כשסוגרים את המעגל הברזל נכנס לתוך הגומי ממש זה אומר שהמעגל לא טוב. אופן השימוש: מסתכלים למטה ולכיוון האף ומכניסים את הריסים לתוך החור במעגל. מצמידים את המעגל לקו הריסים בעדינות ורק שמרגישים שלא נגענו בעור והכל בסדר סוגרים חזק את המעגל במשך 10 שניות. לאחר מכן מורחים את המסקרה ורק לאחר שיא מתייבשת עושים את עאותה פעולה שעשינו קודם לכן.

יובלו1

New member
המסקרה גורמת לנשירה?

עכשיו אני מבוהלת כי אני שמה כל יום מסקרה זה ממש עושה לי את העניים........ אני מורידה קודם עם מים בעדינות ואחר כך עם נוזל שרופאת עיניים המליצה לי משהו רפואי דרך אגב הרופאה אמרה לי שאיפור לא עושה שום דבר רע לעיניים אני גם שמה פס שחור בתוך העין כי זה מבליט ויש לי עניים מאוד גדולות

tofy

New member
אני חושבת שרק אם

היא מכבידה לך על הריסים ולא מורידים אותה בעדינות אז היא תגרום לנשירה אני בד"כ שמה קצת רק לצבע ומסירה את העודפים (צריכה מסקרה איכותית יותר)

adrian -dz

New member
טיפ נחמד../images/Emo41.gif

בקשר למסקרה אני החלטתי שביום יום לעבודה וכו' אני משתמשת במעגל ריסים ושמה מעט ליפ גלוס שקוף על הריסים רק בקצוות זה נותן את אותו אפקט של מסקרה ואם יש לי אירוע כלשהו או יציאה למועדון אז אני שמה מסקרה

bleeding rose

New member
שאלה על מעגלי ריסים

מה הבדל של החברות? זה בסך הכל חתכית מתכת, ולהכל יש את אותה הצורה, לא?

adrian -dz

New member
מסקרה שקופה

אני אישית לא ממליצה עליה במקום לכי על מסקרה חומה כהה או על הטיפ שננתי מקודם מסקרה שקופה לדעתי זה סתם בזבוז כסף. אם את בהירת עור לכי על מסקרה בגוון חום בהיר.גם מאפרים שאני מכירה ממליצים שלא להשתמש במסקרה שקופה

bleeding rose

New member
אני דווקא מעדיפה את השחורה...

יש לי את החדשה של לוריאל ל"מראה סירים מלאכותיים" שממש מעבה ומאריכה לי את הריסים...מישהי בכיתה שלי גם מאוד אוהבת אותה, אבל היא גם אוהבת מאוד להגזים איתה וככה הריסים שלה ניראים כמו רגליים של טרנטולה, וחבל...

למעלה