"נתקעו ללי העיניים!"

יאקומו

New member
"נתקעו ללי העיניים!"

איזה פרק!!!!!!!!! זה הפרק!!!!! אני לא יכולה לכתוב כלום!!! אני צריכה להרגע קצת...

lgmtk

New member
אכן../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

פרק ענק: "נתקעו לי העיניים" קורע
חוצמזה טאקויה וצורתו החדשה ששכחתי את השם שלה כיסחה את סראפימון שחור
ממש לא פגע בו כלום ולא יצא שריטה
למי זה עוד הזכיר את ההתקפה של ההתפתחות האחרונה של אגומון מעונה שניה
ולמי שתוהה בקשר לפאטאמון-כן זה אותו קול מעונה ראשונה. אחרי זה הוא הופך לאנג'מון וכך הלאה.........

Digi Lista

New member
הכול עובר במשפחה../images/Emo3.gif...

יש לי הרבה מה להגיב על הפרק אבל כרגע אין לי כול כך זמן ואני רוצה להספיק לחגוג קצת לטלי(קצת עכשיו,אחר כך הרבה),אני אגיב על הפרק יותר מאוחר

lgmtk

New member
לקח לו אותם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

lori4

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

בלב מסוים הוא גם חוזר להיות פאטמון, ואופנימון לסאלמון וצרובימון לדיגימונית של סוזי(לא זוכרת את השם).

lgmtk

New member
כן היום הוא חזר../images/Emo58.gif

אגב זה לא ממש באמת דיג'ימונים חדשים..........

star_female

New member
פרק טוב!

בעע, כתבתי הודעה ארוכה ואז המחשב החליט לעשות ריסט --; הביצה בקעה, אז אני מניחה שלא יהיו יותר התפתחויות מיזוג, אבל זה לא נורא, לפחות קוג'י וטאקויה התפתחו ^^ ההתפתחות החדשה של טאקויה נראית כמו שילוב של אגונימון ונשמת החיה שלו (ששכחתי איך קוראים לה ^^; ).. כנראה בגלל זה קוראים לזה התפתחות מיזוג.. ^^; הקטע עם המראות בהתחלה היה מגניב... וגם בכנסייה (או מה שהמקום הזה היה)... ההתקפה של טאקויה בסוף באמת הזכירה לי את ההתקפת של גריימון מלחמתי, "מזעזע אדמה".. כבר ראיתי את הפרק הזה ביפנית פעם אבל תודות לסניליות שלי שכחתי איך הוא נגמר אז זה לא הפריע לי ^^; הם הביסו את ראנאמון ואת מרקורימון, שזה אומר שעכשיו הם צריכים להתמודד נגד דאסקמון, שזה טוב ^_^ היה מגניב שלפאטאמון היה אותו קול ^_^ אני לא זוכרת ציטוטים כרגע (חוץ מ"העיניים שלי נתקעו!" שהיה קורע XD)... זה הפרק האחרון שאני רואה לפני הגיוס, את הפרקים הבאים אני אראה ביום שישי הבא (בהנחה שיהיה לי זמן ושהוידאו יעבוד כמו שצריך) אז אני בטח לא אוכל להגיב עליהם

Lilindil

New member
ובטח אחר כך יהיה גם את צ'רובימון...

איזה כיף היה לראות שוב את פאטאמון! חמוד...
גם אני אראה את הפרקים הבאים רק בשבוע הבא, אבל מסיבות אחרות...

Lilindil

New member
סליחה אם טעיתי בשם של המנהיג שלהם

אני לא בטוחה שזה צ'רובימון...

זה היה פרק יפה!!!^_______^

גארדראמון(נראה לי ככה קוראים להתפתחות מיזוג..)מדליק!!!!^_________^ אבל אין כמו ביוולפון :) זה באמת היה פרק יפה,אהבתי מאוד מאוד!! סוף-סוף ניצחו את פרצוף מראה!!^______________^ ו..ו..נשבר לטאקי המשקפת ;_______;

star_female

New member
אה כן.. ^^;

שכחתי שרציתי להגיד את זה... נשברה לטאקויה המשקפת וזה ממש הזכיר לי את הסרט השלישי של דיג'ימון כשנשברה לדאי המשקפת (לא ראו את זה בגרסה האמריקאית). בכלל, טאקויה נראה בול כמו דאי בכמה תמונות היום.. אני זוכרת שכבר כתבתי על זה פעם בפורום, כשראיתי ביפנית ^^;

Lilindil

New member
אבל כשהוא קיבל את הכוח של הדיג'יביצ

ה המשקפת תוקנה...

Digi Lista

New member
עכשיו תורי..."החושך שלפני האור"

השם כבר הוכיח שהולך להיות פרק טוב,האמת קיוויתי ליותר אבל זה לחלוטין לא אומר שהתאכזבתי,חיכיתי לפרק הזה,לא ידעתי שאני מחכה לו אבל אני זוכרת שעשו עליו שרשור ספוילר בעבר(זה בקישורים),זה היתרון בלהיות סנילית אני זוכרת דברים בצורה משונה,זכרתי שקראתי,לא זכרתי מה קראתי אבל את הפרצוף של טאקויה שהזכיר את דיוויס זכרתי בוודאות וחיכיתי לפרק הזה... טוב הגיע הזמן להתחיל להגיב כמו שצריך ובלי פלסף(אני מומחית בזה,אשמתי?
)... טאקויה וכבר אמרתי את זה מיליון פעמים(מה שכמובן לא ימנע ממני להגיד את זה עוד מיליארד פעמים נוספות...)
הוא פשוט מושלם,אני לא מצליחה למצוא בו פגמים,הוא לא סתם נער משקפת הוא הרבה יותר מיזה,כול פרק אני מחבבת אותו יותר ויותר,ברור כמובן שהוא שלי ולחלוטין לא של יאקומו!(זה היה חשוב להבהיר כדי שמישהי כאן*יאקומו* תתחיל לשקר לכם בנושא
) מה עוד?אכן שמתי לב שהמשקפת נשברה והיה לי רעיון בנושא(אמממ...בואו ניקח מטאקאטו את המשקפת,הוא במילא לא ראוי לה!
),לא הבנתי איך אחר כך היא תוקנה,אבל קראתי מה שיעל(אני זוכרת הפעם!
)כתבה בזכות הכוח של האור ואוקיי גם אם זה לא נכון מדעית אני מסכימה עם ההנחה הזאת היא הגיונית(וכולם:"וואו עכשיו אנחנו רגועים,אישרת את מה שכולנו ידענו
ית...")
הדברים האלה שהיו בסביבת הקרב הזכירו רק לי חרוטי בקרה?(הצורה...) הקטע שפאטמון(חזרת!
)בקע הזכיר במדויק כמעט את העונה הראשונה,אנג'מון(...) הקריב את עצמו והפך להיות ביצה ואז בקע שוב ו...(כן,פטאמון כידוע ממש קשור לשניהם...)זה נורא יפה הקטע הזה של הלידה מחדש,בעונה הראשונה היה הסבר שדיג'ימונים לא מתים הם נולדים מחדש,כנ"ל עונה שנייה עם ליפמון,הקטע הזה מגניב! ואם מדברים על מגניב ופפאף אז החיבור בין הנשמות של טאקויה(
)קטלני ביותר,איפה אני יכולה להשיג בובה של זה?(בטח לא בארץ...לארץ מביאים רק את הדברים הפשוטים יותר,עובדה שאפילו בובה של אימפי אין לי,יש לי וימון,אגומון,דיגמון מקוריים וגאטומון וגוממון מזויפים,זה נראה למישהו פייר?...אהההה...יש לי גם סוג אחר של בובות של אגומון וביומון אבל קניתי אותם בטורקיה...)כמובן שגם השילוב של קוג'י(את החלק הזה ראיתי אתמול וגם היום לאיזה חצי שנייה ורבע וגם בתמונות...)מהמם אבל אני בדרך כלל בדילמה אם אני מעדיפה את הזאבים הבודדים או את נערי המשקפת(את שניהם...למה לבחור כשלא מוכרחים?)אבל טאקויה פשוט אדיר והיום זה היום שלו(אגב חלמתי על זה משהו אתמול)אז
נחמד שהאחרים פשוט עומדים כקהל,ככה צריך שטאקויה וקוג'י יקבלו הכי הרבה ביטוי,בטח לזואי קשה קצת להיות קהל כי נו...(לא קשה לנחש...) מרקורימון הובס(ממתי הוא נהיה מבין גדול בספרות?),אני רוצה את רנאמון שוב למרות שגם היא הובסה,שלא תגדל(זה מבחיל!)רק שתהיה,היא מצחיקה... קצת קשה עם הציטוטים כי הם נורא כבדים וקשה לעקוץ אותם ולכן אני אגיד מראש שאני גרועה(גם אתם יכולים,אני אכתוב את הציטוטים רגיל ותאלתרו
...)...
טאקויה:"אני כבר למעלה.על מי אני עובד אני כבר לא יודע איזה כיוון הוא למעלה,למטה או כול כיוון אחר"(יש לי משהו גס להגיד על זה אבל*צונזר*) טאקויה:"מרקורימון מה אתה רוצה?"(אולי אותך?כמו כולנו...מי אמר שדיג'ימון לא יכול לפתח נטיות...?) מרקורימון:"רק להשתעשע,להביס אותך ואת חבריך ולשלוט בעולם"(נחזור ללהשתעשע...ואתה לא תביס את טאקויה,מי שנוגע בשערה משיערות ראשו של טאקויה מת!ושום רומן לא יחפר על זה,ברור?!יש גבולות,לא מתעסקים עם אהובי!...) טאקויה:"אתה אוהב לדבר הרבה בטח משום שאתה מעדיף לפטפט במקום להילחם איתי"(או שלא הבנתי את ההיגיון במשפט או שזה בעצם אומר לעשות אהבה ולא מלחמה...אני לא רוצה לדעת.) טאקויה(איזה כיף שהוא כוכב הפרק!):"תפסיק לרמות,צא החוצה והילחם כמו גבר"(כן,מרקורימון צא מהארון החשוך...) מרקורימון:"קוקו" טאקויה:"הא,הינה אתה"(אוקיי הוא יצא מהארון רשמית...) מרקורימון:"לי יש את הכוח ולך אין כלום"(קודם כול יש לו משקפת,דבר שני *צונזר*) אגונימון(נגוון קצת,במילא ברוב הפרק זה לא היה טאקויה ילד אלא כאגונימון...):"אל תהיה חכם בלילה"(וביום?צריך לקבוע לוח זמנים לזה...) טאקויה(ככה אני מעדיפה לכתוב...):"איפה אני עכשיו?כמה מקומות יש במקום המטופש הזה?"(יש טיפול לאנשים שמדברים במשפטים כאלה-מורים ללשון...) טאקויה:"על מי אני עובד?מה שזה לא יהיה יהיה הרבה פחות יפה והרבה יותר כואב"(מורים ללשון לא צריכים להיות יפים...) זואי:"זה לא יכול להיות,כלומר זה לא יכול להיות,נכון?"(בלונדינית,למה ציפיתם?
) נימון:"נתקעו לי העיניים"(כן,אין ספק שטאקויה חתיך) מרקורימון:"נראה שאתה לא כזה טיפש כמו שחשבתי"(נראה שאתה לא צריך לחשוב
) מרקורימון:"אתה עדיין רוצה להילחם כלבלב קטן?"(אז ככה אתה קורה לאהובים שלך?) מרקורימון מעורב עם הצל של סראפימון(אני לא יודעת איך קוראים לו):"התכונן למוות שלך" טאקויה:"כול הזמן אומרים לי את זה ואני עוד כאן" מרקורימון מעורב(סחטיין לי על ההגדרה
):"אז בוא נשנה את זה"(אורנה דץ-הגיע הזמן למהפך קטן וחוץ מיזה שמדובר בגניבת זכויות יוצרים חמורה לשירך "כאן נולדתי...") מרקורימון מעורב:"הגיע הזמן לכתוב את הפרק האחרון,ילד חטטן"(*מתאפקת לא לפוצץ את הצורה שאין לך גם ככה יא ניסוי גנטי שלא הצליח!*) טאקויה:"עוד לא הבסת אותי" התפלץ הגנטי:"אז בוא נשנה את הפרט הקטן הזה"(במקומך הייתי חוזרת לארון וסותמת כי אני מתחילה להתעצבן...) תפלץ גנטי:"אין הערות שנונות?"(שאלה שמכוונת אליי כנראה כי לאחרונה אני
) טאקויה:"למה לבזבז אנרגיות על דביל כמוך?"(טאקויה לעומת זאת דווקא
) בוקומון:"גם התינוק שלי עוזר"(מאמא עוף סובלת אף הוא ממיניות מעורפלת...סתתאאאםםם מגיע כבוד לבן הראשון שהצליח ללדת!) טאקויה:"נשמת האדם...נשמת החיה שלי...זאת התפתחות חדשה..."(לדעתי דווקא שיחה לנשמות יכולה להיות מאוד מעניינת...תשאלו את אורי,הוא מבין בזה
) טאקויה:"מבצע עכשיו התפתחות מיזוג"(וככה נקטעה השיחה...לא נורא,אורי ישלים את הפרטים ליד חדש האוכל
) אלדמון:"הגיע הזמן לטיול ואין טיפוס רע שמגיע לו כמוך"(לטיול יצאנו,כלנית מצאנו...,אגדות האחים גרים 'שירים קטנים' ועוזי חיטמן לשלטון!רק נקווה שגורלם לא יהיה כמו הגורל של 'זהו זה' אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...) אלדמון(זה בכלל השם?):"יש לי ספר משלי עם סוף מפתיע,אתה גמור מרקורימון!"(לגמור?...) והינה הציטוט הקלאסי(אגב נזכרתי שהיום הצלחתי לחקות גם זואי,יופי טופי,סופי ומופי...):"יופי עוד פלא,להיכנס לצרות אני מניחה,נראה אם הם יעמדו במשבר הזה בדיג'ימון מפלצות דיגיטליות"(אני לא אכתוב משהו כדי לא לפגוע,אבל יש לי הערה מאוד עוקצנית והפעם גם מצחיקה יותר מכול הג'יפה שיצאה לי לאחרונה בעיקר היום אבל...*צונזר*) לקח לי מעל חצי שעה לכתוב את הודעה הזאת!...פיו...

CoolBoy14

New member
ליסטה

אלדמון:"הגיע הזמן לטיול ואין טיפוס רע שמגיע לו כמוך"(לטיול יצאנו,כלנית מצאנו...,אגדות האחים גרים 'שירים קטנים' ועוזי חיטמן לשלטון!רק נקווה שגורלם לא יהיה כמו הגורל של 'זהו זה' אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...) זה היה טיהור לא טיול....(טוב זה בטח אשמתי כי אולי לא דיברתי ברור
... לא בעצם עזבי בואי נאשים את גבי הוא הטכנאי) וכן השם זה אלדמון

Digi Lista

New member
אוקיי זאת אשמתי../images/Emo3.gif

לפעמים כשכותבים מהזיכרון שוכחים המון דברים במדויק,מה גם שנורא התאים לי שזה יהיה טיול
...

Digi Lista

New member
מה לגביי החרוטים?

ככה זה כנראה כשלא ישנים בכלל בלילה(ולא לא עשיתי שום דבר,לא סוטה ולא בכלל הייתי ערה וחטפתי קריזה אז יצאתי מהאינטרנט והלכתי לכתוב ולקרוא...).. בכול אופן זה מעולה שמתקנים אותי אבל כאן לא הבנתי למה הכוונה(
)הם אכן הזכירו לי את חרוטי בקרה מה שהיה שם...

למעלה