"נתקעו ללי העיניים!"

Lilindil

New member
לא תיקנתי אותך

שאלת בהודעה שלך אם רק לך הדברים האלה הזכירו חרוטי בקרה והגבתי על זה...

Digi Lista

New member
../images/Emo163.gifשכמותי...../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif

star_female

New member
יש לי תמונות ^_^

היתרונות שיש לזה שראיתי חלק מהפרקים ביפנית (וזה שאין הגבלה על המקום בארכיון של תפוז... וזה שהיה לי כוח לחפש את השרשור מאז... x.x)

star_female

New member
o_O תמונה לא נכונה...

התמונה הקודמת היא מ..אממ...אמורה להיות מאותו פרק אבל אני לא זוכרת אותה ^^;;

star_female

New member
כל הבישים חמודים כשהם סובלים!

*שמה תמונה להוכחה* היקארו בישי גם כשהוא לא סובל (במיוחד בחלק הזה של הסדרה) אבל כשהוא בוכה... *-*

Goggle Girl

New member
תורמת את חלקי!

חלקי בשמירה על כך שהפורום יהיה גם על נארוטו

star_female

New member
אקירה סובל...

ממחסור בהיקארו XD (היי, הוא כמעט שבר קיר בגלל זה!) הוא כל כך יפה שם *-*

Goggle Girl

New member
היי, נכון! 0.0 יש ט' וט"ו באב עוד

מעט! אז לשמור את התמונות המדוכאות!

star_female

New member
אממ.. עוד אקירה ^^;

למרות שלא ממש רואים את כל הפנים שלו שם.. הוא עדיין יפה!!

Digi Lista

New member
אוקיי,הצלחתן../images/Emo13.gif

קלטתי אתכן,הפורום אומנם מיועד קודם כול לדיג'ימון אבל כמו שבשנה שעברה ביקשתם לדבר גם על שינזו,סופר פיג,פלינט בלש הזמן וכו' עד שפתחתי לזה גלריה מיוחדת ככה נעשה גם עם שתי הסדרות האלה,אני לא ממש מכירה אותן אבל תמונות זה תמיד טוב ולא נראה לי שמישהו מתנגד(עד עכשיו לא הייתה אף תלונה),אז תמשיכו חופשי ולמרות שזה לא הפורום אני אפתח לזה גלריה(ואתן תעזרו לי כי אני לא מכירה כול כך אבל נראה לי משום מה שיש לי ממזמן תמונות של זה כמו שגיליתי אתמול תמונות של אבירי ארץ המפלץ אצלי,אין לדעת מה עוד יש
)וגם קטגוריה "אחר" במאמרים בשביל כול הדברים שלא קשורים לדיג'ימון,אבל כמובן לא לשכוח שהנושא הוא קודם כול דיג'ימון
תרגישו בנוח להמשיך("כול עוד זה לא משתלט על נושא הפורום לגמרי" ציטוט של הנהלת הפרדס) וכן,יום חמישי הקרוב יוצא תשעה באב' תשמרו את התמונות המדוכאות,ב13.8 יוצא יום האהבה וגם את זה לא נשכח לציין בהפצצה... זהו,אני לא מפריעה יותר

למעלה