נתקעה לי הסימסית!!

a m i t4

New member
נתקעה לי הסימסית!!

היא אמורה לעבור למצב הריון... זתומרת שתגדל לה הבטן והיא נתקעה כזה בין לבין.. היא כל הזמן מנופפת בידים ואומרת "סופליייי" מה עושים!?!??

SiMS GiRLzZz

New member
תשובה

תקשיבי היא לא יכולה לזוז.. יש ביניה קירות.. היה לי פעם כזה מקרה עם תינוק.. פשוט תמחקי את כל הקירות שיש בינה והיא תוכל לזוז! אם עדיין זה מפריע אז זו הדלת שפתוחה אבל הדלת לא מפריעה בהצלחה

SiMS GiRLzZz

New member
אהה נראלי יש לי רעיוןן

כשהיא אומרת סופליי יש לה משו מעל הראש? כאילו היא רוצה משו? מה שמצוייר שם תעשי לה! אני חושבת שהיא רוצה לאכול תני לה המון צ'יפס ותדאגי שהיא תוכל את זה [כי לא תמיד הן אוכלות] בהצלחה!

a m i t4

New member
זה לא שהיא רוצה משהו

זה בשלבי הריון תראי בתמונה אין לה כלום מעל הראש... פשוט צריכה לגדול לה הבטן וזה לא קורה

SiMS GiRLzZz

New member
תביא לה לאכול צ'יפס

זה האוכל הכי טוב כשמישהי בהריון או לפני הריון תביא לה לאכול המוןן זה בטוח יעזור! אם לא אז מתי היא והבעל שלה קיימו ?

a m i t4

New member
היא לא יכולה

לאכול כי היא תקועה במצב הזה היא לא זזה ומה זתומרת מתי הם קיימו? לפני איזה יום יומיים לא זוכרת....

SiMS GiRLzZz

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אז זה כנראה הפאק במשחק =/ שיש פעם שהם לא זזים ולא עושים כלום :S שמרת??????

simi kaTan

New member
זה באג...

תמחקי את הסימית שלך,אין מה לעשות. ולגבי הצ'יפס-צ'יפס זה אוכל שממש לא מומלץ [לא שהוא גרוע למישתמשים בו]. הוא לא מזין מספיק את מד הרעב של הסים. דבר שני-לנשים בהריון כדאי להכין ארוחה כיד המלך כמו לובסטר [בתנאי שיש לאותו הסימס את כל נק' הבישול] ועוד כמה מטעמים מזינים. צ'יפס לא מעלה את מד הצריכה של הרעב,וסימית שבהריון צריכה לאכול המון כדי להזין את האובר,כך שהיא מומלץ שתכין לה ארוחה.

Made In Heaven

New member
לסימסית שלך אין fun../images/Emo70.gif

תעשי לה על לשחק משחקים כאלה או משהו.. ואז תיתני לה לאכול....

cmpo

New member
יש משהו שמפריע לה, זה קרה לי

פשוט תתני לה לעשות משהו ויהיה בסדר, ואם זה לא עוזר זה באג ואת יכולה להעביר אותה בית.

a m i t4

New member
כלום ל א עוזר

ניסיתי לתת לה לעשות משהו, היא עדיין תקועה העברתי אותה בית, ולא עזר, היא חזרה לאותו מצב.. אני לא רוצה למחוק אותה :(

למעלה