נתקלתם בזה? >>Checkpoint FW + eSafe

Setup

New member
נתקלתם בזה? >>Checkpoint FW + eSafe

http://www.setup.co.il/Guides/Guide.asp?aid=157 אני עליתי על זה לאחר כמה וכמה נסיונות במספר רשתות גדולות. כשדיברתי עם אנשי aladdin ו CP , הם לא ממש ידעו על קיומה של הבעיה, ולא ממש חשבו שהבעיה היא אצלהם. מה שממש מוזר, כי זה ציודים וטופולוגיה דיי נפוצים. ____ ועכשיו לשאלה נוספת. אותו פתרון המוזכר במדריך , פותר לי גם בעיה אחרת שגיליתי לאחרונה. הבעיה: הורדת קבצי exe נתקעים ב80 אחוז רק לאחר שאני מבטל את בדיקות ה SmartDefence על הפרוטוקול הספציפי הזה (הופך את ה protocol ל any, כפי שמוזכר בקישור שצירפתי) זה עובד כמו שצריך. חרשתי את ה smartdefence לאורכו ולרוחבו ולא מצאתי התייחסות לזה. כמו כן, אם אני עובר דרך ה fw בצורה "נקיה" (ללא ה eSafe באמצע), אין את הבעיה. כך שכנראה שוב מדובר בבעיה המתקיימת באי תאימות בין ציודי aladdin-eSafe לCP) אם אתם נתקלים בבעיות דומות , או שיש לכם פתרון לנושא - אשמח לשמוע.

תקיעת EXE ב 80%

היה לי וביטלתי ב SmartDefence את החסימה של Malformed PNG. מסיבה לא ממש ברורה, זה עבד. פשוט ראיתי בלוגים שזה מה שנחסם. אין לי בכלל eSafe.

Setup

New member
משום מה

אצלי כעת זה עובד. בכל אופן, בקשר לבעיה הראשונה - אצלך כנראה לא תראה אותה (יהיה מעניין לנסות בכל זאת) אבל ראיתי אותה בכמה אתרים שונים.

למעלה