נתקלתי בגילוי כישופים

דרומית50

New member
נתקלתי בגילוי כישופים

ועין הרע דרך פריסות.האם אתם מתחברים לזה ואיך?

batgalim

New member
../images/Emo4.gif

יודעת שזה קיים ואפשר לראות אך פחות מבינה בזה...

אולי תעלי פריסה לדוגמא ?

אני באופן אישי לא מאמינה בעין הרע ו/או בכשפים. בלי שום קשר לקלפים.

דרומית50

New member
הכתבה מדברת על פריסות כמו הכוכב

פירמידה ועוד שאם מופיעים קלפים מסויימים שהוא מונה הכותב אחרי שאת פורסת כרגיל את אומרת לזה ששואל במידה והוא מאמין בעין הרע וכישוף איך הוא נפגע ובמה ויש פירוט

אפשר למצא זאת גם

בכל הפריסות מעל 10 קלפים כולל הקלטית. בפריסות קטנות כגון שאלה אני לא מחפש מאגיה כי איני רוצה למצא. לקלפים משמעויות נוספות מלבד מאגיה.

סתם לדוגמה ממש חלקית

8 חרבות. עיניה הקשורות מגלות כי אינה רואה נכון את המציאות ידיה הכבולות מראות כי אינה יכולה לעשות דבר. ההתבוססות בשלולית מגלה את רגשותיה העכורים והמדוכאים. הטירה ללא קווי מתאר היא לא רואה את הבית והילדים. החרבות כגדר הן בינה לבין הבית = חסימה שכלית המפריעה לה לטפל ולנקות ולעשות למען הבית. קלף המסמל משבר רגשי כבד עד דיכאון.

דרומית50

New member
בכתבה באינטרנט כתוב כך:

השוטה-ירמז על עין רעה עצמית הכוהן-מסמל מישהו רוחני שנתן ברכה או קמיע הנזיר-מסמל נדר או הבטחה שהופרו וכו

הקלפים המאגיים הם

8 חרבות כוהנת וזהו קלף 5 חרבות מסמל עין רעה. שאר הקלפים שציינת מרמזים מהיכן האנרגיה השלילית הם לא קלפים מאגיים כלל. שימי לב כי יש הפרדה במאמר בין הקלפים המאגיים לבין העזרים.

דרומית50

New member
מה שכתוב במאמר

5 חרבות עין הרע כוהנת ו8 חרבות -כישוף או סגירת מעגל ויש עוד השטן לדוגמא -פגיעה על ידי שדים ורוחות שהושבעו או בגידה.יש כאן דברים שכשתאמר לשואל הוא יבהל הבחלט

אעתיק לך את הקטע מהמאמר הנדון.

בפריסות הפירמידה, הקלטית או כוכב כפול. ניתן לגלות אם יש לאדם פגיעה במשהו מאגי (כישוף, עין-רעה, סגירת מזל). באמצעות הקלפים נגלה, אם יש עין רעה, כישוף או סגירת מזל לשואל הנבוך. קלף חמש חרבות - מסמל עין רעה. הקלפים כוהנת או שמונה חרבות - יסמלו כישוף או סגירת מזל. "שלושת הקלפים הנ"ל הינם קלפים מאגיים, הם היחידים המסמלים משהו מאגי". ישנם עוד שמונה קלפים המסבירים ממה נובעת המאגיה. השוטה - ירמז לעין רעה עצמית. הכוהן - מסמל מישהו רוחני/ת שנתן ברכה או קמיע (מזוזה). הנזיר - מסמל נדר או הבטחה שהופרו. צדק - מסמל עונש על משהו שעשינו בעבר. גורל - מסמל קשר לגלגול קודם, פגיעה באמצעות הכוכבים. קרבן - מסמל פגיעה עקב צער, אכזבה, וקושי לסלוח או לוותר. שטן - מסמל פגיעה ע"י שדים ורוחות שהושבעו, או בגידה. תחיה - מסמלת שקברו משהו בבית קברות, השבעת רוחות.

איך לומר לשואל מה יש לו

אם אינו מאמין בכך אני לא טורח לומר לו זאת למעט שיש אנרגיות שליליות עליו. אם הוא מאמין בכך אני מסביר לו זאת לאט וברור.

למעלה