נתקלתי בבעיה ב- 5550

zhacy

New member
נתקלתי בבעיה ב- 5550

לאחר שאני משאיר את המכשיר (ipaq 5550) כבוי במשך זמן ארוך יותר מ24 שעות , אני מוצא אותו מרוקן לחלוטין ורק לאחר טעינה מחדש ניתן להדליקו מחדש ! הבעיה היא שהוא גם מוחק לי הכל. מה הבעיה ? האם תוכנה שרצה ברקע לפני הכיבוי ממשיכה לפעול לאחר הכיבוי ? האם אני מכבה את המכשיר נכון ? (לחיצה קצרה על הכפתור) או בעיה אחרת ?

raananta

New member
ככל הנראה בעיית תוכנה!

קרה לי פעם ב-2210 ש"טחן" סוללה בחצי יום ללא כל שימוש. דיברתי עם HP והם העריכו שהבעיה היא כנראה תוכנה. מצד שני המכשיר שלך עובד HR (הארד ריסט) והמצב לא אמור לחזור אלא אם אתה מתקין גיבוי ישן הכולל גם את ה"בעיה". נסה בפעם הבאה רק לטעון ולתת לו לנוח ללא שום תוכנה מותקנת וללא כרטיס זכרון (או כל אביזר אחר) וראה אם הבעיה ממשיכה. אם הבעיה ממשיכה ייתכן והסוללה עייפה ויש צורך להחליפה. בדוק מה זמן השימוש בו היא מחזיקה את המכשיר דולק. כיבוי, אכן נעשה ע"י לחיצה קצרה על הכפתור. לחיצה ארוכה תגרום רק לכיבוי התאורה והמכשיר ממשיך לעבוד. בהצלחה.

2cookie

New member
נכון, וב5555 זה מזוהה בעיקר כתוכנות

שמנסות לגשת לWIFI ולא מקבלות גישה, ובגלל שזה קורה שוב ושוב הסוללה מתחסלת.

zhacy

New member
המכשיר מסרב להידלק

גם לאחר טעינה של 24 שעות

AYELET1

New member
התופעה האחרונה התרחשה גם אצלי

ב-54 וב-55 היתכן שהבעיה בכך שהמכשיר מנסה לגשת ל-WI FI כשהוא נטען מעט, ואז כל שאר הטעינה משמשת לנסיונות אלו ולא לטעינה נטו של הסוללה???

zhacy

New member
קשה לי להאמין

הרי המכשיר עבר הארד ריסט , זאת אומרת שהכל נמחק

AYELET1

New member
אבל תוכנת ה-WI FI צרובה על

ה-ROM אאל"ט, מה שאומר שאיננה נמחקת עם הארד ריסט

AYELET1

New member
אויש...

טוב שיש לך אחריות ספר מה התוצאות כשתדע ואגב, אם יש תקלה , עליך לעמוד על זכותך לקבל מכשיר חדש- לא תיקון ולא מכשיר משומש!

zhacy

New member
החליפו סוללה

אם עד יום ראשון ימשך - יחליפו לי מכשיר .

zhacy

New member
לא עזר

כצפוי לאחר טעינה של 24 שעות , השארתי את המכשיר מחוץ למטען ל 24 שעות ו - מת !!!! לא ניתן להחיאה !

למעלה