נתפסת על חם ?!

תודה על המידע

עכשיו אני אישן טוב יותר. האומן דיסקוטק ענק בירושלים - מאיה את ממש עכבר העיר אולי תתחרי בהם, כל כך שמחתי לדעת שהאומן הוא דיסקוטק ענק בירושלים כי עד עכשיו לא ידעתי וזה היה נורא חסר לי לסיפור. עכשיו השאלה שמטרידה אותי, אחרי שהבנת שמסתכלים עלייך (דאאאאאאאא) וקמת, דאגת לנגב את כל השאריות או שפשוט הלכת ככה??

מאיה1983

New member
לך תע יש אנשים שלא יודעים....

מבוגרים ואנשים שגרים נורא רחוק... ובקשר לשאריות, הלכתי לשטוף פנים זה לא מספיק? סתם... לא הספיקו להיות שום שאריות... הלכתי לפני.. אבל נראה לי שהוא גם הלך לשירותים אחרי זה... להמשיך לבד..

זה כמו להסביר מה זה הים התיכון

אבל העיקר שהיית באומן, ליבלין מודה לך מקרב לך. הלכת לשטוף את הפנים אחרי או לפני שחזרת לרקוד? ואני באמת מקווה שלא היו סימנים על הפנים, כי אז זה לא ממש נעים שכולם רואים מה עשית (אה כולם ראו...לא משנה) בכל מקרה, אני יודע שאת ילדה טובה ולא עשית את זה בכוונה, פשוט נפלת עם הראש שלך בין הרגליים שלו, זה קורה לכולן.

afeine

New member
פחחחחחחחחח

תגיד אתה חושב שכשהיא חזרה לרקוד, נשארו לה סימני מתיחה מסביב לפה?

afeine

New member
וואללה??? מתי זה היה????

אני חושב שהייתי שם!!! כי אני שם עם חברים...רוקד... פתאום אני רואה התקהלות ליד הספות. אז אני הולך לראות, ומה רואות עיניי?? 2 גברים מפשיטים ילדה קטנה בת 12 באמצע הדיסקוטק!!!! אז התקרבתי כי רציתי להרביץ להם ולקרוא למשטרה, ואז ראיתי את הפנים של הילדה ונרגעתי... זאת לא היתה ילדה, אלא בחורה מאודגרת גבוהית. היא הייתה צריכה לעמוד על 3 ספרי טלפונים רק כדי להגיע לזין של אחד מהגברים... ואז היא שמה לב שמסתכלים עליה, ומכיוון שהם לא שילמו על כרטיסים (היא כנראה לא רצתה לעבוד בחינם) היא קמה וחזרה לרקוד... זאת היית את???

מאיה1983

New member
ספרי טלפונים האמצע דיסקוטק??

הגובה שלי זה דבר רגיש... תשתדל לא לדעת בזה בפעם הבאה...

afeine

New member
טוב טוב לא ספרי טלפונים...

שרפרף?? סולם?? ג'ק??? מעבורת חלל???

אמנם כבר נדוש להגיד...

אבל בסה"כ את ילדה טובה... מאיה, תהיי בריאה, מה ציפית?? למצוץ למישהו באמצע מועדון (דיסקוטק ענק בי-ם, תודה על המידע), אחד אחר דוחף לך אצבעות, כל זה באמצע חדר עם ספות, ואת מופתעת שאנשים מסתכלים?? איזו תמימות... אבל חפיף, תהני...

ROZELESS

New member
פעמיים במיטה בית חולים

תפסו אותי ואת יפעת מתמזמזים קשות כשהיינו בלי החולצה וכמעט תפסו את יפעת גם בלי החזיה .. חחחחחחחח ( חרמנים היינו האא ?!? חחחחחח )

למעלה