האמת שהיו לי כמה וכמה מקרים...
הכי טוב שהיה לי (הכי מצחיק
). דוד שלי נסע לחופשה והשאיר לי את הבית שלו שאשמור על הבית. מפה לשם,לבד בטוח לא הייתי.יום שישי בבוקר דוד שלי יצא מהבית ואני כבר בצהריים שם,מתכנן את הלילה והערב. באו כמה חבר'ה,בנים,בנות בסבבה,ניצלתי את הנרגילה של דוד שלי (איך לא...
),מוזיקה בירות בלי הרבה השתוללויות,סתם ככה יושבים מעבירים את הלילה.עברו השעות וכולם התפזרו לאט לאט ואיתי נשארו שתי נשים. כמובן שלא לקח יותר מידי זמן ובום טראח - הופ,אנחנו בעסק. השעה 4 לפנות בוקר בערך הייתה,אנחנו בשיא הסקס,אחת מכל צד,למעלה,למטה,באמצע,ימין ושמאל,הכל עברנו. וכמובן שאני החכם לא לקחתי אותן לחדר אלא נשארנו בסלון...הייתם צריכים לראות אותי מקבל התקף לב.דוד שלי עומד בחלון,משקיף מחוייך ואני כאילו ראיתי רוח רפאים ככה בחושך מביטה בנו,נבהלתי כמו אני לא יודע מה...שתבינו שהוא עמד שם כמה דקות ארוכות ולא הבחננו בו.הקיצר אחרי ההתקף לב...אחרי שזיהיתי אותו,קמתי עירום ניגשתי לחלון ופשוט סגרתי לו את הוילון בפנים.המשכנו בסקס כאילו כלום לא קרה (הן לא שמו לב,מזלי שהן התעסקו אחת עם השנייה).אחרי בערך שעה...הכנסתי אותן לחדר,התלבשתי חפיף ופתחתי לו את הדלת,כשאני מחוייך וצוחק,נחשו מה קיבלתי ממנו...עד היום אני יכול להרגיש את הצ'אפחה שקיבלתי ממנו בגב. אבל זה אחלה דוד,אני אוהב אותו...
זה אחד מיני פעמים.