נתפסת על חם ?!

נתפסת על חם ?!

כן או לא ?! וע"י מי... ?! איך הגבתם באותו רגע ?! איך הגיב/ה הפרטנר/ית ?! ומה נסגר בסוף ?! זה יהיה מעניין לשמוע סיפורים כאלה...יש לי גם ואני אספר בהמשך...

afeine

New member
נתפסתי על חם באקט של

בגידה או פשוט ע"י הורים\חברים\שאר ירקות?

Gardner

New member
האמת שזה לא היה כזה משהו מי יודע מה

כבר היינו קצת אחרי, אבל ממש אולי 20 שניות אחרי ההמולה והזעם (טוב - אז בלי זעם), כשלפתע אחותה פתחה את הדלת. ממ.. חברה שלי ישר קפצה לדלת, וככה סילקה אותה משם, עם הגוף ככה מאחורי הדלת, ואני נשארתי על המיטה.. זה היה קצת מביך. אבל לא נורא. נראה לי שגם חברה שלי התגברה על זה, אחרי המבוכה הראשונית. הבעיות התחילו כשאני תפסתי מישהו.. ולא סתם מישהו, אלא את ההורים שלי. היה בהחלט מראה מזעזע. ומביך. אבל גם על זה כנראה שהתגברתי.

afeine

New member
טוב אז אם מדברים על

"להתפס על חם" מהבחינה הזאת זה קרה לי המון... מונולוגית כבר סיפרה כאן שאמא שלי נכנסה מזמן שהיא ירדה לי. והיינו ממש מול דלת הכניסה לחדר...זה היה נוראי. עד היום לי ולמונו יש טראומה קשה מזה... וגם הייתה לי חברה (יותר משהו כמו יזיזה) לפני שטסתי ללוס אנג'לס. היינו ביחד כל הזמן שבועיים לפני הטיסה (היא נשארה אצלי בבית כל הזמן הזה. כל הזמן שכבנו. אבל ממש כל הזמן. וכל הזמן הגיעו משפחה וחברים להפרד ממני, ולא משנה מתי הם היו מגיעים, תמיד אני והיא היינו באמצע "קטע", והיינו יוצאים החוצה מסריחים מסקס... אין משהו יותר מביך מלחבק את הסבתא שלך כשהפה מסריח מברטולין...
יש עוד הרבה אבל אין לי כוח

../images/Emo5.gif גם אני תפסתי את ההורים פעם..

יווו עוד לא יודעת איך עברה לה הסיטואציה הזו .. היה מביך בטירוף! ולא נתפסתי על חם-עדיין

sentinel

New member
נתפסתי, אבל לא בזמן סקס...

אלא בזמן שהענקתי לבחורה עבודת יד משובחת. כעקרון, ישבנו באוטו שלי, מחוץ לבית שלה. דבר הוביל לדבר ובסופו של דבר היד שלי מצאה את מקומה בין הרגליים שלה. היא גמרה, החזירה לעצמה את הנשימה ועמה עיניים בסבבה. אני בינתיים מעיף מבט החוצה וקולט את אבא שלה מביט בנו עם רצח בעיניים. בקור רוח מוחלט אמרתי לה שאבא שלה בחוץ עומד ומסתכל עלינו. היא הסתכלה החוצה, דפקה צעקה של החיים, קפצה מהאוטו ורצה לאבא שלה בשמן שהיא מנסה להסביר לו שזה לא מה שהוא חושב. אני בינתיים נחנק מצחוק בתוך האוטו.

סמיאגול

New member
בפארק הלאומי בר"ג.....

באחת הפינות היותר נטושות, אני כבר יורד לבחורה ,היא כבר ממש חמה ורעשנית. פתאום אנחנו שומעים קולות, שמתי את המעיל שלי עליי ונשכבתי עליה. אחרי כמה שניות עוברים שתי זוגות שמסתכלים עלינו במבטים חודרים. אחרי שהם הלכו חטפנו התקפת צחוק.

האמת שהיו לי כמה וכמה מקרים...

הכי טוב שהיה לי (הכי מצחיק
). דוד שלי נסע לחופשה והשאיר לי את הבית שלו שאשמור על הבית. מפה לשם,לבד בטוח לא הייתי.יום שישי בבוקר דוד שלי יצא מהבית ואני כבר בצהריים שם,מתכנן את הלילה והערב. באו כמה חבר'ה,בנים,בנות בסבבה,ניצלתי את הנרגילה של דוד שלי (איך לא...
),מוזיקה בירות בלי הרבה השתוללויות,סתם ככה יושבים מעבירים את הלילה.עברו השעות וכולם התפזרו לאט לאט ואיתי נשארו שתי נשים. כמובן שלא לקח יותר מידי זמן ובום טראח - הופ,אנחנו בעסק. השעה 4 לפנות בוקר בערך הייתה,אנחנו בשיא הסקס,אחת מכל צד,למעלה,למטה,באמצע,ימין ושמאל,הכל עברנו. וכמובן שאני החכם לא לקחתי אותן לחדר אלא נשארנו בסלון...הייתם צריכים לראות אותי מקבל התקף לב.דוד שלי עומד בחלון,משקיף מחוייך ואני כאילו ראיתי רוח רפאים ככה בחושך מביטה בנו,נבהלתי כמו אני לא יודע מה...שתבינו שהוא עמד שם כמה דקות ארוכות ולא הבחננו בו.הקיצר אחרי ההתקף לב...אחרי שזיהיתי אותו,קמתי עירום ניגשתי לחלון ופשוט סגרתי לו את הוילון בפנים.המשכנו בסקס כאילו כלום לא קרה (הן לא שמו לב,מזלי שהן התעסקו אחת עם השנייה).אחרי בערך שעה...הכנסתי אותן לחדר,התלבשתי חפיף ופתחתי לו את הדלת,כשאני מחוייך וצוחק,נחשו מה קיבלתי ממנו...עד היום אני יכול להרגיש את הצ'אפחה שקיבלתי ממנו בגב. אבל זה אחלה דוד,אני אוהב אותו...
זה אחד מיני פעמים.

סימבול

New member
../images/Emo9.gif במרינה בהרצליה

הלכנו לטייל על שובר הגלים במרינה וחיפשנו מקום להזדיין המקום היה מלא בדייגים ורק ליד המגדלור היה שקט התפשטנו נגענו הייתי חרמן רצח מכופף אותה בעיה היא קטנטונת היא יורדת על ארבע אחרי שניה מתלוננת שכואב לה מהאספלט היא עולה על הסולם של המגדלור ואני נצמד אליה חם כולי אשש מרגיש אותה רטובה נכנס לתוכה מאחור מרגיש אותה לוחצת לי על הזיין מזדיינים בפראות כשמרגישים את עצמנו מוארים באור חזק של פרוז'קטורים מסתכלים לכיוון רואים את החיילים של משמר החופים מתחילים למחוא כפיים ולשרוק הבטנו זה לזו בחיוך והמשכנו...

מאיה1983

New member
חחחחחחחחחחחחח

הסיפור הכי מצחיק ששמעתי הבוקר... מזכיר לי הרבה פעמים שניתפסתי על ידי אנשים שאני לא מכירה בסקס לוהט...

אצלי זה היה תמיד כמעט

או שזה היה אחרי כבר בסוף או לפני, או שמישהו ראה ואנחנו לא ידענו

בסקס

אפעם לא נתפסתי. ואני לא מחשיבה סקס באוטו כשמישהו עובר ליד ומנסה להסתכל דרך האדים... דברים כאלה זה מובן מאליו שיקרו. אבל באוננות... יש לאמא שלי נטייה להיכנס לי חופשי למקלחת, להודיע לי הודעות על אירועיים משפחתיים או ארוחת ערב, וסתם לדבר על כל מה שעבר עליה באותו יום. אז כל פעם אני קולטת את הידית שנייה לפני שהיא כבר בפנים עומדת מולי, ויודעת להפסיק. אבל זה היה כל כך קרוב המון פעמים... ואז אני צריכה מהר להסדיר את הנשימה ואת המבט, ולערוך שיחה כאילו כלום על הדודה מצפת. שונאת שזה קורה!!!

tokit

New member
כן... מזמן מזמן..

ההורים היו בחו"ל ואחותי אצל חברה. בית ריק. הזמנתי כמה חברים אליי. נכנסנו לחדר של ההורים שלי (מיטה קינג סייז). אני ועוד שניים. איך שסוף סוף הצלחנו לעשות DP אחותי פותחת את הדלת. עם חברה. אמרתי לה לסגור את הדלת וזהו. מאז בחיים לא דיברנו על זה..

כן. פעם אחת שלא תישכח...

אבא שלה (חשב שהיא בתולה) הייתי בהלם לקח לי כמה שניות להיזכר לכסות את עצמי היא היתה בשירותים באמצע מספר שתיים היא קמה באמצע מהאסלה כדי לעזור לי אבל אמא שלה עצרה אותה כדי שאבא שלה לא יתנפל גם עליה היו צעקות של עוף מהבית הוא היה אדום לגמרי אני ... מת מבושה בסוף התלבשתי ויצאתי... בלי לומר מילה אחרי כמה שבועות מצאתי דירה חדשה להשכיר כי היא היתה למעשה הבת של זה שהשכיר לי את הדירה. היא באה לגור איתי בדירה החדשה... נפרדנו חודשיים אחרי זה... היא זו למעשה שמוגדרת האקסית המיתולוגית שלי.... אין ספק שלא שיעמם איתה

bar666xp

New member
מזמן עם החברה שהיתה

אצלה בבית (בחדר שלה כמוון) היא למעלה אני שוכב לי בכיף (נהנה מהנוף) פתאום בלי לדפוק בדלת (או שאולי לא שמענו חיחיחי) אמא שלה אומדת בדלת ובסי הטבעיות מסתכלת שניה או שתיים שואלת אותנו אם אנכנו חושבים לסיים בקרוב כי האוכל כבר על השולחן מסתובבת וסוגרת את הדלת. שנינו הינו בשוק הלם תדהמה (אין מספיק מילים כדי להסביר) מסתכלים אחד על השני/ה על הדלת אחד על השני/ה שוב ושואלים יחד אם זאת היתה אמא שלה או שהיה נדמה לנו. הכי קשה היה לשבת לאכול אחרי זה. אבל עברנו את זה.

stardust1979

New member
השותפה שלה...

זה קרה בזמן הטיול במזרח, בדיוק הייתי באמצע האקט (אני למטה, היא למעלה) כשהשותפה שלה נכנסה לחדר. אני קפאתי לשתי שניות, קתרין - הבחורה שהייתה עסוקה בלרכב עלי, חשה שמשהו בריכוז שלי נפגם, הסתובבה לאחור והפליטה איזה "היי" כללי לכיוון השותפה וחזרה לעניין. אחרי השוק הראשוני גם אני ניסיתי להיות נונשלנטי לגבי הנוכחות הזרה בחדר...זה די עבד עד הקטע בו השותפה שלה הורידה את החולצה ונעצרה לבהות בנו כמה שניות ואז היא....נכנסה למקלחת (גם אני קיויתי שיהיו לה תוכניות אחרות...)

מאיה1983

New member
אוי הדבר הכי מוזר ששמעתם...

הייתי באומן 17 (דיסקוטק ענק בירושלים) והלכתי לחדר הספות עם שני בחורים. התחלנו להתחרמן שם. היו שם אנשים. כלומר, רובם היו עסוקים מידי בשביל להסתכל מה אנחנו עושים. האלכוהול התחיל להשפיע עליי וגם המילים שהבחורים אמרו לי ודיי שיכנעו אותי לזרום שם. למרות האנשים... היינו על הספה באמצע החדר כך שכל מי שעבר מצד אחד לצד השני יכל לראות אותנו. הגענו למצב, שאני ירדתי לאחד, והשני הוריד לי את המכנס והתחתונים והתחיל לחרמן לי את התחת ולנשק אותי שם בגב התחתון וכאלה. טוב, אנחנו באמצע האקשן, אני מרמה רגע את הראש אני קולטת חבורה ל בערך 30 בחורים עומדים שם ומסתכלים עלינו. עשיתי פרצוף
"מה הם מסתכלים עלינו בכלל?" האנשים שם היו כל כך בשוק ממה שראו שאפילו לא הפסיקו להסתכל עלינו אחרי שקלטתי אותם. הבחור שקיבל את המציצה ממני דירבן אותי להמשיך אבל לא הייתי מסוגלת. הרגשתי מבוכה. הרמתי את המכנס והלכתי להמשיך לרקוד עם החברות שלי כרגיל...

למעלה