נתנייתיות יקרות

Dulie B

New member
נתנייתיות יקרות

היי לכל הנתנייתיות אנחנו חושבים לעבור לגור בנתניה(כרגע במחשבה עדיין). חשבנו לגור בקרית השרון. איך איזור זה? מעונות לילדים? יש לנו שתי בנות בנות עשרה חודשים ושנתיים וארבעה. קופות חולים? סופרים? גינות ציבוריות? וכל מה שעולה על דעתכן אשמח לשמוע... שכונות נוספות שנחמד לגור בהן ויש בהן זוגות צעירים? כמו כן אני אצטרך למצוא עבודה באיזור זה. איזה מקומונים יש בנתניה? בעלי עובד בנתניה וכל יום נוסע מהצפון לנתניה כבר שנה וחצי ומאוד קשה לו עם הנסיעות לכן אני שוקלים זאת. תודה מראש...

גם אני מקרית השרון. אני מאוד מרוצה

בעלי קצת פחות ולכן החלטנו לעשות מעבר ועוד שנה אנחנו עוברים לבית קרקע בקיבוץ בכלל. אבל בנתיים יכולה לענות לך על מה שתרצי. יש הרבה זוגות צעירים עם ילדים וזה נחמד, יש גינות נחמדות, גנים פרטיים יש מספיק אבל יש בעי עם גני עיריה אין מקומות לכולם , אבל אני מאמינה שזה זמני כי כל הזמן בונים עוד ועוד. וזהו בעצם.

אמאלה ל1

New member
../images/Emo13.gifמנצלש"ת- עוברים לגור באילת..

יש פה בנות מאילת? אנחנו מאיזור המרכז ושוקלים ברצינות מעבר לאילת בעוד כשנה. רציתי לדעת לגבי איזורים , איפה כדאי לגור מבחינת איזור שקט , שנוח לילדים קרוב לגני ילדים ולבתי ספר, למרכז קניות. מכירה את אילת רק מכל החופשים ,אזור המלונות והים,לא יותר מזה. אשמח אם מישהי תוכל לכוון אותי לאיזורים נחמדים למגורים ,אנחנו מתעדים לנסוע לשבועיים לסקור את האיזור.. תודה מראש

אילתית 2

New member
אני כאן ../images/Emo9.gif

איזה יופי בטוחה שתהנו ותשמחו על ההחלטה
טוב משוחדת שכמותי לא מחליפה את אילת בעד שום הון לגבי אזורים...תלוי איזה בית ומה אתם מחפשים כמה חדרים קרקע קומות מחיר וכו.... תראי כל אחד והעדפה שלו יש המון מה ש"הולך" בעיר בשנים האחרונות זה השכונה החדשה "שחמון" שם כל הבתים היחסית חדשים אני אישית לא אוהבת!!! את השחמון מבחינת מקום מגורים מבחינתי אין כמו מערב 6 ומערב 7 ואני גרה בשכונת מערב 6 יכולה לומר לך שכשעברנו משכירות חיפשנו במשך שנה בית! כי לא רצינו שחמון רצינו בית 4 חדרים קרקע ובתקציב מסוים אז לקח זמן...ולבסוף מצאנו את שחיפשנו מערב 6 שכונת שקטה ונעימה אוהבת את הבניה וצמוד אלי יש גני עיריה, גנים פרטיים בשפע, בית ספר יסודי ותיכון וצמוד אליי גם תחנת טיפת חלב בקיצור אני מרוצה מהאזור ואני כאן לשירותך בכל שאלה מידע התייעצות וכו אשמח לעזור בשמחה

אמאלה ל1

New member
תודה על ההכוונה ועל הקישור אילתית..

אנחנו מחפשים דירת 4 או 5 חדרים, אם אפשרי למצוא במחיר סביר בית קרקע אז מה טוב, זה החלום שלי,דירת גן אפילו. מחפשת אזור חדש , לא ליד איזורי מגורים ישנים או שיכונים , אזור של זוגות צעירים ליד גני ילדים,קופ"ח וכאלה את יודעת. ואוו זה אשכרה ללכת למקום שלא מכירים ולהתחיל הכל מחדש. כמה זמן את גר באילת? מאיפה עברתם אליה? ואיך היה השינוי שעשיתם?

אילתית 2

New member
אנחנו אילתיים אורגינל "במקור"

נולדתי כאן וכך גם בעלי כמו השיר ...כאן נולדתי כאן נולדו לי ילדיי כאן בניתי את ביתי....
שינוי גדול אתם עושים אפשר לשאול למה? ומה מביא אתכם לעיר ה
? מה מבחינת תעסוקה? השאלה מה כוונתך מחיר סביר?...המחירים קצת גבוהים מאז שנפל הדולר...והרבה עברו למכירה בשקלים שוב שואלת שכירות/קניה? הבית שלנו 4 חדרים דירת גן (בינין של 3 קומות אנחנו קרקע) אזור חדש זה רק בשחמון כל הפרוייקטים של הבניה הם שם בשנים האחרונות פרט לשכונת קוטג'ים חדשה שבונים במערב 7..כל שאר הבניה היא בשחמון השכונה שאני גרה בה מערב 6 וכך גם מערב 7 הן שכונות בנות בערך 15 שנים... כל החדש מעבר לכך הוא בשחמון האזור שלנו הוא מלא משפחות צעירות ולכן יש לידנו גנים בתי ספר וטיפת חלב לגבי השחמון לדעתי האישית זו ממש עיר בפני עצמה השחמון פרויקט א וב' ועכשיו בונים את שלב ג ממש עיר מרוחק אומנם משאר העיר אם את עם מוניות אז שחיקה כלכלית.... אבל גם בשחמון יש מרכזי חנויות קטנים ופיתוח של גנים בתי ספר וכו...כי זו שכונה ענקית ולקחת בחשבון שלא משנה איפה גרים באילת הכל קרוב יחסית למרכז הארץ...מכל מקום בעיר במרחק של 5-15 דקות נסיעה את נמצאת בכל מקום אין מרחקים גדולים ואין פקקים...ככה שאם את עם רכב ממש לא משנה המיקום פשוט כל אחד וטעמו לגבי השכונה כשתמצאי כתובות ותרצי לשאול משהו בכיך אני כאן בפורום או במסר בשמחה!

אמאלה ל1

New member
אילתית אנחנו מחפשים

לקנות בית שם, בסביבות ה 850,000 ש"ח. מעבר לסיבה שפירטטתי בתשובה לרחלונת - אחת הסיבות היא גם הפקקים הנוראיים שאני נאלצת לסבול מזה 4 שנים בדרך לעבודה. כל יום לוקח לי שעה להגיע לעבודה ולחזור. התעייפתי. והסיבה העקרית את יכולה לראות בתשובה לרחלונת.

אילתית 2

New member
קראתי את שכתבת לרחלונת

וואוו ממש קשה מעצבן ומכעיס מה שאת עוברת.............
ובכלל מאוד קשה כשהבעל בחו"ל ואת כאן לבד עם כל זה... תראי אני רגילה לעיר ומכורה לעיר...כך שאולי משוחדת מרוצה מהעיר אין פקקים אין לחץ הכל די רגוע... לכל מקום יש יתרונות וחסרונות אבל אני אישית רואה רק יתרונות.. אם תשאלי אותי החיסון היחיד שיש לי כאן בעיר זה שחסר לי קצת אטרקציות לילדודס...כמו שיש לכם במרכז ..אבל זה בקטנה חברה שלי הכירה את בעלה..חבר שלנו הוא אילתי היא מהקריות ולה מאוד קשה למרות שהיא כאן כבר 8 שנים...היא מאוד מרוצה מהעיר אבל קשה לה המרחק מהמשפחה שלה... אם מתאימה לכם העיר...ומתאים לכם המרחק...ויש עבודה שמחכה כאן...אז נראה לי שתהנו שיהיה בהצלחה ואני כאן לכל שאלה ולכל דבר

אמאלה ל1

New member
המרחק מאד מפתה

במיוחד עתם העובדה שנדע שחמתי לא נראה את הפרצוף שלה כמעט בכלל ,אלא רק פעם ב... אם בכלל!!! בעלי ניתק איתה את הקשר לגמרי, הוא לא מעוניין שגם אני ידבר איתה אבל אני יש לי כבוד לאנשים ,לא מסוגלת להיות מגעילה ולהתנתק ככה.(בכל זאת,בגלל הילדים, סבתא וכו'..) למרות שזה מגיע לה. סיפרתי לכן על קצה המזלג אבל זה עוד כלום מכל המטעמים שהיא האכילה אותנו בשנים האחרונות.

אילתית 2

New member
תראי

אומנם זה "כולה" לעבור בית ....אנשים עושים זאת כל הזמן... אבל זה לעבור עיר...ומרחק גדול...לפעמים זה קל ולפעמים קצת קשה מאמינה שעשיתם מספיק "חושבים" על המעבר לאילת וזה לא החלטה על רגל אחת... לכל מקום יש יתרונות וחסרונות אני לא יודעת במה אתם עוסקים אבל אם ציינת שיש לכם העברה לאילת אז יש מקום עבודה זה טוב וזה עיקר ההתחלה לעבור עיר בעיקר לאילת צריך קודם כל והכי חשוב - מקום עבודה ואם יש אז מעולה בטוחה שתסתדרו עם השאר תחשבי על זה...שמש...ים...אין פקקים...אין לחץ....הכל קרוב...אין לחות!....בקיצור...אני יכולה לשווק את העיר לא?
שיהיה לכם בהצלחה! מתי אתם מגיעים לבדוק? כתבת שתגיעו לשבועיים מתי?

אמאלה ל1

New member
מתכננים להגיע..

בנובמבר,אחרי שבעלי יחזור מחו"ל וקצת לפני הלידה, "לעשות סיבוב" מה שנקרא, לסקור את האיזורים לברר,לשאול. ובטוח שאחרי זה נגיע שוב..אחרי הלידה..

הי אמאלה 1../images/Emo140.gif

גם אני אילתית במקור (נולדתי כאן), אימי עובדת בסוכנות תיווך ואני אשמח לקשר בינכן אם תרצי. היא אישה מקסימה, ואני בטוחה שהיא תשמח לעזור. אנחנו גרים באיזור השכונות החדשות שנקרא שחמון, אני מאוד אוהבת אותו. את מחפשת משהו באיזור ה 4 חדרים? בכל אופן אם יש משהו שאפשר לעזור - אני כאן.

אמאלה ל1

New member
אוי בטחחחחח

אני אשמח אם תשלחי לי מסר עים המספר של המשרד שלה. כן אנחנו מחפשים 4,5 חדרים אפילו דירת גן. תודה מראש

רחלונת

New member
חייבת לשאול:

איך פתאום מחליטים לעבור לאילת? ( לא רק לאילת, לכל מקום...) פשוט זה נראה לי החלטה ממש גדולה. הרבה פעמים עברה לבעלי ולי בראש המחשבה על לקחת סיכון ולשנות דרסטית את מקום המגורים - בעיקר בשביל השינוי - למה אתם עושים את זה? לא מפחדים?

אמאלה ל1

New member
../images/Emo176.gifמחליטים כשנמאס ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif קצת ארוך

פשוט נמאס. מכולם. בעיקר מהמשפחה.
??? כן כן . המשפחה . ראשית,מזה כתקופה התחלת להרגיש לא טוב בבית שבו אני גרה,למרות שמדבור על בית חדש
, שסידרתי אותו להפליא,אבל את מכירה את זה שמשהו בפנים אומר לך שזה לא הבית שלך? אנחנו גרים באיזור חדש ,המון משפחות וזוגות צעירים ,אבל - פשוט לא טוב לי.
שנית, אנחנו מאד רוצים להתרחק מאמא של בעלי ,בעיקר.
מי שיודעת, בעלי נמצא בשליחות בחו"ל מזה כשלושה חודשים ,ואמור לחזור אלינו עוד חודשיים. אני עם שני הקטנים בבית (הגדול שנתיים,והקטן עוד מעט שנה) ובחודש שישי להריון.
חמתי גרה מרחק של 7 דק' נסיעה ממני, בפנסיה ולא עושה כלום כדי לבוא ולעזור לי. בסדר,נכון היא לא חייבת לי כלום. אבל כשבעלי היה עוד בבית היא שרצה פה נון סטופ , באה מתי שרק בא לה .שבת אחת הביאה לי 4 אורחים,ככה סתם על דעת עצמה, והכינה להם לאכול צהריים בבית שלי , בלי להודיע בלי כלום !!! שתקתי. פתאום אין לה זמן פתאום היא עסוקה
. את הבן הגדול שלי הכנסתי לגן עוד לפני שבעלי נסע כי התכוננות לשינוי יהיה כשהוא לא יהיה בבית. סוכם אז עם חמתי שהיא תשאר עם הקטן לתקופה הזו , כי ממש לא רציתי להכניס אותו לגן ולא סמכתי על אף אחת אחרת. אחרי שבועיים התגלה לי שהיא השאירה אותו בבית ויצאה לסידורים. כן
את הבן שלי הקטן ,שהיה אז בן 7 חודשים.
השתוללתי, כעסתי, נפגעתי. ובעיקר לא האמנתי.
למחרת ,הכנסתי גם את הבן הקטן שלי לגן. בעלי
התקשר לאמא שלו בזעם מחו"ל איך היא עושה דבר כזה. היא אמרה שאני משקרת.
נו באמת. אפילו לא התאמצתי להתווכח ,בעלי יודע טוב מאוד מי נגד מי. אחרי המקרה הזה בעלי החליט שכמו שאני רוצה נעבור דירה , וכמה שיותר רחוק ממנה.
מבחינת העבודה שלי שוחחתי כבר עם המנהלת שלי בעבודה ולא תהיה בעיה לסדר לי העברה לאילת , ומבחינת בעלי , הוא יסדר את העיניינים הללו כשיגיע לארץ . ליומולדת שנתיים של הבן הגדול שלי היא נתנה לו 50 שקל. ואו .יפה לא?
אולי זה נראה לכן שאני מסתכלת על כסף אבל ממש לא. מהיום שהם נולדו , חבילת טיטולים אחת היא לא קנתה להם. אלוהים ישמור אני לפעמים רואה בגן סבים וסבתות שמוציאים את הילדים מהגן ,רק כדי שהילדים שלהם יוכלו ללכת לעבוד עוד שעה,הכל כדי לעזור. יווו כמה כבוד נתתי לאשה הזו!!!
לגבי המשפחה שלי,אמא שלי גרה רחוק ממני בכל מקרה, והיא אישה עובדת
שגם לא יכולה ממש לעזור לי - בסדר אני מבינה, למרות שלא!! אני לא כ"כ מבינה, אפשר היה להתגייס לעזור לי איזה שבוע ככה ,לא? קשה כ"כ ? בקשה כ"כ מוגזמת?במיוחד אחרי שאבחנו את ההריון שלי כהריון בסיכון ואני עוד צריכה לעבור מלא בדיקות, אסור לי להתאמץ יתר על המידה , אבל לא , למה שלמישהו בכלל יהיה איכפת. כשגיסתי שמעה מאמא שלי שאנחנו מתכננים לעבור לאילת היא אמרה לאמא שלי "ומי יעזור לה שם,שתבוא לגור פה לידנו נעזור לה".
אוי כמה שצחקתי, !!! 3 חודשים אני לבד , לבד לבד לבד. לא הראיתם את הפרצוף שלכם פה ערב אחד להיות קצת עם הילדים. חברות שלי היו פה יותר מהם. לגור לידם. כן ממש. בסך הכל גרים מרחק של נסיעה של כ45 דק' ממני. לא היה זמן בכל ה3 חודשים האלה לבוא אליי? לקחת את הילדים לפארק? לים? הספקתי כבר להתאכז כ"כ מכולם, ואני מצטערת שהפלתי עליכן את הכל עכשיו בהודעה הזו אבל הייתי חייבת לפרוק אני אוגרת כבר הרבה זמן. לשאלתך רחלונת, יש לי חברה שלפני שנתיים וחצי עשתה החלטה לעזוב את הארץ ועברה למיאמי יחד עם בעלה. היא לא רוצה לחזור. אני את הארץ שלנו לא יעזוב ,אני יותר מידי קשורה למקום הזה. אבל תסכימי איתי שאנחנו חייבים למצוא את המקום שלנו בלי כל מיני הפרעות מהצד.

../images/Emo24.gif

אוי כמה עומס על אישה אחת... כל כך מבינה אותך. מאיפה את בארץ?אולי נוכל לבוא ולסייע? וחוץ מזה,איך את מרגישה?יש תוצאות של הבדיקות?

אמאלה ל1

New member
../images/Emo140.gifאמא עמיתית

אני כבר מסתגלת להרגשת הלבד הזאת. נראה לי שכשבעלי יחזור יהיה לי קשה להתסגל ל"ביחד".חחח אני צוחקת. לגבי הבדיקות,בדיקת הדם שעשיתי לטוקסו תקינה תודה לאל!!!! נשאר לי רק ללכת לרופא נשים כי הרופאה שלי בחופשה שישלח אותי לבצע בדיקה חוזרת של חדרי המוח בתקווה שהכל תקין. כשהתקשרתי למכון אולטרסאונד בבלינסון היא אומרת לי "עם כל הכבוד שהרופא בסקירה המליץ, זה לא אומר כלום ,תשלחי אלינו את הבדיקה והרופא פה יחליט אם לזמן אותך." סליחה.??? יש לי הפנייה ויש לי הכל מה זה יחליט??? פשוט חוצפה, לא??

אז ככה...

את כבר יכולה להוריד לחץ לגביי הטוקוסו... לגביי חדרי המוח,אני חושבת שהם צודקים,למרות שלך זה בטח מאד לחוץ. אני גם חושבת שזה רק מעיד על כך שיש להם נסיון עם הבדיקה. לגביי הבעל,כל כך מבינה אותך... בקיצור,חיבוק אמיתי תקבלי במפגש....

למעלה